Fluturasi de martie-aprilie 2011 (133)
Raspunsuri - Pagina 2
anaxena spune:
mi-am adus aminte...nu am schimbat parola,este aceeashi..aveam de gand dar doar o persoana a zis ca da si am ashteptat si alte pareri
Ana-Maria mami de
Maria 19.06.2008 si
sapt. 33
cum creste Alex
AMR 7s!!!! 
Maria,povestea nashterii
Maria in culori
SSABrya spune:
Am pus si eu poze cu burtik de azi, la 29 si de la 28.
In ealitate este mult mai decat in poza. Cu o bluza mai larga nici nu se vede

Am pus poze si cu camera Bryannei, de fapt camera ei de joaca ca nu doarme acolo. Ea doarme cu soacra-mea.
Si azi am primit si patutul leagan pt Ayanna![]()
Am pus poza si c el. Pe Ayanna o voi tine cu mine n camera primele luni, asa ca leaganul va sta langa patul meu.
Am mai strans din haine pt bebe si maine le spal, sa le aranjez si eu.
ANTGUESS foarte inteleapta decizia ta...
Vreau sa va zic ca la prima srcina eu aveam chef
nonstop, dar al meu sot a fost cam speriat sa nu ii facem rau lui bebe si cred ca am facut-o de 2 ori toata sarcina, iar acum doctora ne-a interzis total sexul in sarcina de la 6 saptamani, de la prima sangerare.
Din pacate asta e, ce sa facem, trebuie sa fie si sacrificii.
CAMI ANTONIA foarte frumos ai vorbit si chiar apreciez pe cine ruseste sa faca asa, si eu cu mintea zic, dar sunt f impulsiva de fel si nu pot sa ma abtin.
Am vazut ca vb de incompabilitatea grupi sanguine. Eu am 0 si sotul A2.
Mie dr nu mi-a zis nmk de anticorpi sau ceva de genul, iar fata a mostenit grupa mea, sa vedem acum pe care o va mosteni, oricum voi intreba dr cad ma duc la control
Inca ceva detrecut pe lista lunga de intrebari pt noua doctora![]()
![]()
![]()
Mai aveam cate ceva de zis dar nu mai stiu
SSABrya spune:
Mi-am adus aminte
MANDREEAC eu parca de la lytess mi-am luat centura, dar sa stii ca nu este centura postnatala speciala. Cele speciale mi s-au parut foarte late si nu mi-au placut. M-am gandit ca sunt incomode si mi-am luat o centura normala pentru burta. Ii fac o poza si te anunt cand o postez, cred ca maine ca acum s-a descarcat aparatul 
Despre hemoroizi am si eu ceva de spus, in prima sarcina am avut probleme abia dupa ce am nascut si probleme nasoale cu sangerare si chestii naspa. Nu mai stiu cum, dar am scapat.
Acum m-a luat din timp, cred ca si pt prima sarcina
, si cand ma apuca imi dau cu o crema pe care mi-a luat-o iubi de la farmacie, se numeste PROCTOLOG, mi s-a parut f buna cum imi dau, cum dispar![]()
![]()
O alta problema nasoala a mea este somnul, nu pot sa dorm nici ziua nici noaptea, adorm pe la 2-3 si dimineata la 9 ma trezeste Bryanna

sunt un fel de zombi.
Bryanna 02.06.2009 si ...o noua fericire
28+ , adica Ayanna
felicitas spune:
Mai stiu un caz de asta, este vorba despre o prietena a mamei mele. Numai ca la ea nu a fost ceva voluntar, ci pur si simplu a nascut foarte repede. A tot asteptat acasa, ca sa nu se duca prea devreme la spital, dupa ce a sunat la salvare sora ei, a rugat-o insistent sa-i dea fata de masa de nailon si sa o aseze in hol, ca ea simte ca naste si nu mai poate astepta dupa salvare( a nascut-o tot pe vine). Pana a venit salvarea bebele era nascut. In toata valmaseala au uitat de fetita mai mare, de 2 ani, care a asistat si ea la nastere. Cand o intreba lumea pe strada daca i-a adus barza o surioara, ea care barza ca pe Sonia o cacat-o mami
.
Feli cu Miriam in burtica 35 + 
AMR 5S
stefyapost spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui felicitas Mai stiu un caz de asta, este vorba despre o prietena a mamei mele. Numai ca la ea nu a fost ceva voluntar, ci pur si simplu a nascut foarte repede. A tot asteptat acasa, ca sa nu se duca prea devreme la spital, dupa ce a sunat la salvare sora ei, a rugat-o insistent sa-i dea fata de masa de nailon si sa o aseze in hol, ca ea simte ca naste si nu mai poate astepta dupa salvare( a nascut-o tot pe vine). Pana a venit salvarea bebele era nascut. In toata valmaseala au uitat de fetita mai mare, de 2 ani, care a asistat si ea la nastere. Cand o intreba lumea pe strada daca i-a adus barza o surioara, ea care barza ca pe Sonia o cacat-o mami .Feli cu Miriam in burtica 35 + ![]() AMR 5S |
CARE BARZA???????

cea mai fericita
ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa
Christina Gheorghia 34+

5+ weeks to go

anaxena spune:
am pus poze cu burtica cu Maria
Ana-Maria mami de
Maria 19.06.2008 si
sapt. 33
cum creste Alex
AMR 7s!!!! 
Maria,povestea nashterii
Maria in culori
SSABrya spune:
| citat din mesajul lui anaxena am pus poze cu burtica cu Maria Ana-Maria mami de sapt. 33 cum creste Alex AMR 7s!!!! ![]() Maria,povestea nashterii Maria in culori |
parca era mai mare burtik cu Maria sau mi se pare mie?
eu cu Brya nu prea am poze, dar am avut burta si mai mica decat acum
28+ , adica Ayanna
stefyapost spune:
| citat din mesajul lui anaxena mi-am adus aminte...nu am schimbat parola,este aceeashi..aveam de gand dar doar o persoana a zis ca da si am ashteptat si alte pareri Ana-Maria mami de sapt. 33 cum creste Alex AMR 7s!!!! ![]() Maria,povestea nashterii Maria in culori |
EU NU AM NICI O PROBLEMA..SINGURA RUGAMINTE E SA IMI DAI SI MIE DE STIRE DACA O SCHIMBI

cea mai fericita
ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa
Christina Gheorghia 34+

5+ weeks to go

SSABrya spune:
AM REUSIT SA SCHIMB SEMNATURA

29+ , adica Ayanna
AMR 10 SAPTAMANI
antguess spune:
bb_yasmi sunt curoasa ce parere ai....despre tot ce s-a intamplat si simt ca....vrei sa zici...spune-mi ;)
fetelor ce e cu crema asta pentru mameloane? eu nu mi-am dat cu nimic cand l-am nascut pe dani si nici nu am avut vreo rana sau ceva....o fi chiar necesara?
eu deja secret niste colostru...destul de mult....adica nu cred ca am canalele infundate....si de durut nu cred ca o sa ma doara...
sper sa nu ma laud degeaba:)))
AMR: 9 SAPTAMANI
Mamica mandra a lui Dani 7 ani si
cu o
Antonia Nicole - luna a 7 a