Fluturasi de martie-aprilie 2011 (133)
Raspunsuri - Pagina 3
simonacip spune:
Anaxena, ce diferentza serioasa de burtici..
se vede ca te-ai mentinut mai bine cu kg...macar tie iti va iesi faza cu 10-11 kg...mie nu mi-a reusit
...
Saabrya, micutza intr-adevar burtica. Oricum vad ca esti genul de tipa inalta si slaaaba..nu te-as vedea mai grasa.. Camera fetei e foarte misto!!!
Simona, mami de baieti
David, Matei si
35 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
roxy_s spune:
felicitas 

ce-am ras...tare de tot cu aia mica. pai daca asa i s-a parut ei?![]()
![]()
S-a intamplat minunea mult asteptata
35+
AMR 4 sapt!!!

antguess spune:
am vazut ca se vorbea la un moment dat despre 'nevoia' de a tine copilul in camera parintilor pana la 6 luni si vroiam sa spun ca eu nu cred in asta. sunt deacord ca bebe sa stea cu mine in camera dupa ce nasc dar numai din comoditate, pt ca pana isi formeaza bebe un program de somn...pana imi revin si eu..parca nu am chef sa umblu ca zombie prin casa noaptea sa ma duc la alaptat dar imediat ce ne stabilim programul de somn si de masa....o mut in camera ei pe care ce=i drept nu am pregatit-o inca..o facem dupa ce se naste pt ca banuiesc ca o tin cu mine vreo 2 luni, langa patul meu deci am timp de aranjat camera
AMR: 9 SAPTAMANI
Mamica mandra a lui Dani 7 ani si
cu o
Antonia Nicole - luna a 7 a
SSABrya spune:
anaxena asta e proba
Bryanna 02.06.2009 si ...o noua fericire
29+ , adica Ayanna
AMR 10 SAPTAMANI
roxy_s spune:
anaxena este ceva diferenta de burticute. la maria era mai rotunda si mai mare , acum este mai micuta si parca nu este asa rotunda. 

ssabrya burticuta este foarte frumoasa

S-a intamplat minunea mult asteptata
35+
AMR 4 sapt!!!

SSABrya spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui antguess am vazut ca se vorbea la un moment dat despre 'nevoia' de a tine copilul in camera parintilor pana la 6 luni si vroiam sa spun ca eu nu cred in asta. sunt deacord ca bebe sa stea cu mine in camera dupa ce nasc dar numai din comoditate, pt ca pana isi formeaza bebe un program de somn...pana imi revin si eu..parca nu am chef sa umblu ca zombie prin casa noaptea sa ma duc la alaptat dar imediat ce ne stabilim programul de somn si de masa....o mut in camera ei pe care ce=i drept nu am pregatit-o inca..o facem dupa ce se naste pt ca banuiesc ca o tin cu mine vreo 2 luni, langa patul meu deci am timp de aranjat camera AMR: 9 SAPTAMANI Mamica mandra a lui Dani 7 ani si cu o Antonia Nicole - luna a 7 a |
de aceeasi parere sunt si eu, operata, ndormita si sa ma mai si plimb dintr-o camera in alta toata noaptea, as innebuni
29+ , adica AyannaAMR 10 SAPTAMANI
stefyapost spune:
sa ma plang si eu ...pt ca de ieri m-ati zapacit cu barabulele prajite nu am mai putut rezista
si am dat comanda pt in seara asta....dupa ce am mancat la pranz un cartof fiert cu filet de peste la cuptor o bdau in bara acum ...plus ca maine sunt pusa rau pe un fasoi cu afumatura
.....ce ma fac????????? nu ma mai pot abtine de nici un fel
cea mai fericita
ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa
Christina Gheorghia 34+

5+ weeks to go

SSABrya spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui stefyapost sa ma plang si eu ...pt ca de ieri m-ati zapacit cu barabulele prajite nu am mai putut rezista ![]() si am dat comanda pt in seara asta....dupa ce am mancat la pranz un cartof fiert cu filet de peste la cuptor o bdau in bara acum ...plus ca maine sunt pusa rau pe un fasoi cu afumatura![]() .....ce ma fac????????? nu ma mai pot abtine de nici un felcea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 34+![]() ![]() 5+ weeks to go![]() ![]() ![]() |
cand te aud vreau si eu

29+ , adica AyannaAMR 10 SAPTAMANI