Dovleceii veseli se simt bine impreuna! (18)
Raspunsuri - Pagina 20
mimika spune:
Fetelor, la formularul acela doar trebuie competate datele donatorului si depus la adm. financiara, nu? Ca vreau sa il trimit la colegele de la serviciu si sa stiu ce le zic.
moni_iulia spune:
Ar fi bine sa nu trebuiasca fisa fiscala.Eu am citit pe net despre asta si mi-a mai spus acelasi lucru o prietena care a depus in anii trecuti.Voi suna la adm fin sa intreb si revin cu precizari.
Mamica iubitoare de Tudor Mihai
alex25 spune:
Buna dimineata!
Kateryna eu stau fff aproape de Budimex si de centrul Robanescu. Din pacate nu am decat 2 camere si nu am cum sa te ajut personal, desi as face-o fara nici cea mai mica ezitare. Deja am inceput sa ma interesez in zona poate gasim ceva, am pus anunturi la casele din apropiere, poate cine stie, sare de undeva iepurele.
Am sa trimit si eu la mine la servici si la sotul meu datele pentru cei 2% si, daca am inteles bine, in contul respectiv se pot face si donatii individuale, nu? Contul este deschis special pentru voi? La ce banca, pe ce nume, se pot da mai multe detalii?
Moni intr-adevar, ptr a obtine acel nr de SMS cu suprataxa trebuie sa se implice o fundatie, nu stiu exact pasii care trebuiesc facuti, insa va las un link, si poate reusiti sa contactati persoana care a reusit si va da mai multe informatii. Despre www.mariaeva.ro/" target="_blank">asta este vorba.
Si mai vreau sa va spun, ca daca doreste cineva sa ii trimita ceva personal Katerynei, ma ofer cu toata inima sa ii duc la centru atunci cand va veni pentru tratament. Vorbim pe PM, pe mess, pe Facebook, cum vreti voi.
Uka multumesc din suflet ca ne-ai spus si aici, eu recunosc ca intru pe mail din an in paste.
----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia
Da Doamne sa fim sanatoase!
moni_iulia spune:
La AF sect4 merg depuse doar formularele, la sect 5 trebuiesc depuse impreuna cu fisa fiscala iar la celelalte sectoare nu raspunde nimeni.
Cred ca inainte sa mergem trebuie sa intrebam cum le primesc.O putem face la www.anaf.ro/public/wps/portal/!ut/p/c1/04_SB8K8xLLM9MSSzPy8xBz9CP0os3gvY1PLEGczFzMP32ADAyMfPx93Z0sDQxNLI6B8JJK8ZYCXm4GRsatlqKexi7GBgTlJutHlDQjoDge5Fr_tIHkDHMDRAE0_pv1-Hvm5qfoFuaERBpkB6QC3hlWE/dl2/d1/L2dJQSEvUUt3QS9ZQnB3LzZfSjM1OVRDNkQ2SE1TMDAyTE5MR0M5MDE0SjQ!/" target="_blank">telefonele astea
moni_iulia spune:
La contul respectiv parintii nu au acces direct. Incearca sa deschida un cont nou.
raluk16 spune:
Si cine doreste sa doneze direct in acel cont, banii merg tot la Katteryna, nu?
Lili, tu esti mai priceputa, daca facem un blog in care sa scriem povestea, cum putem pune pdf-ul in asa fel incat sa-l poata downloada lumea?
Katteryna esti de acord cu un subiect la umanitare? Sigur se gasesc fete care sa ne ajute cum sa-l facem.
Pentru donatiile din strainatate cel mai bun ar fi un cont paypal.
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13
Geneza 1:29 Si Dumnezeu a zis: "Iata ca v-am dat orice iarba care face samānta si care este pe fata īntregului pamānt, si orice pom, care are īn el rod cu samānta: aceasta sa fie hrana voastra."
moni_iulia spune:
Alex linkul lasat de tine se referea la donatii prin telefon de pe romtelecom si nu cred ca suntem prea multi cu astfel de tel.
Iar prin sms citesc aici ca-s comisioane f mari si nu ramane mare lucru din 2 euro.
moni_iulia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui raluk16 Si cine doreste sa doneze direct in acel cont, banii merg tot la Katteryna, nu? Lili, tu esti mai priceputa, daca facem un blog in care sa scriem povestea, cum putem pune pdf-ul in asa fel incat sa-l poata downloada lumea? Katteryna esti de acord cu un subiect la umanitare? Sigur se gasesc fete care sa ne ajute cum sa-l facem. Pentru donatiile din strainatate cel mai bun ar fi un cont paypal. Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009) "As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13 Geneza 1:29 Si Dumnezeu a zis: "Iata ca v-am dat orice iarba care face samānta si care este pe fata īntregului pamānt, si orice pom, care are īn el rod cu samānta: aceasta sa fie hrana voastra." |
Acum vroiam sa va rog sa faceti voi un blog cu o prezentare a cazului pe care sa-l facem cunoscut pe unde putem.
alex25 spune:
Moni nu reusesc sa iau pozele din document ca sa le pot posta in alta parte, mi le poti trimite cumva pe mail in format jpeg? Multumesc.
----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia
Da Doamne sa fim sanatoase!
katteryna spune:
Alex, mersi mult! Nu ma gandisem la anunturi la case!
Uite, iti trimit eu tot ce ai nevoie. Spune-mi pe ce adresa, te rog
RAISA MARIA