Dovleceii veseli se simt bine impreuna! (18)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

le va trimite Katteryna

Mamica iubitoare de Tudor Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Mamici dragi,
Cred ca e o ocazie grozava pentru noi sa incercam sa ne unim eforturile pentru a face cat mai mult putem pentru Katteryna. Sunt sigura ca ar fi bine sa existe si o initiativa comuna, dar ar fi bine ca fiecare sa incerce sa raspandeasca cat mai mult informatii cu privire la nevoia printesei. Probabil ca ar fi cel mai usor daca ar exista un blog sau o pagina web speciala cu povestea Raisei iar noi am da link la ea tuturor cunoscutilor impreuna cu un mesaj personalizat, ca sa nu se piarda printre spam-uri.
Mamica scumpa de Raisa, vom face tot posibilul sa fim alaturi de tine, cu ceea ce putem financiar si cu toate gandurile bune si rugaciunile noastre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Neata !

Katteryna, vom incerca prin toate mijloacele sa strangem banutii pentru puiul frumos.
Mi s-a parut geniala ideea lui Alex cu SMS-urile, si chiar daca e adevarat ca nu toti banii ajung la voi, macar e mult mai facila procedura.
Am sunat la Orange (am o verisoara care lucreaza acolo) si ma va ajuta sa luam un numar, pe care-l vom face public prin toate caile posibile: cunoscuti, DC, facebook, mail, familii, etc.
O alta forma de ajutor ar fi reincarcarea cartelei de telefon, prin plata on-line (sau direct, daca aveti Cosmote). Eu inca nu am apucat sa fac asta, sper acum cand doarme Carina sa o reusesc.
Te pupam cu drag, daca mai ajungeti prin Constanta poate ne cunoastem. Sanatate multa!

uka, pretena lu epi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Si cine doreste sa doneze direct in acel cont, banii merg tot la Katteryna, nu?

Lili, tu esti mai priceputa, daca facem un blog in care sa scriem povestea, cum putem pune pdf-ul in asa fel incat sa-l poata downloada lumea?

Katteryna esti de acord cu un subiect la umanitare? Sigur se gasesc fete care sa ne ajute cum sa-l facem.

Pentru donatiile din strainatate cel mai bun ar fi un cont paypal.

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13
Geneza 1:29 Si Dumnezeu a zis: "Iata ca v-am dat orice iarba care face samānta si care este pe fata īntregului pamānt, si orice pom, care are īn el rod cu samānta: aceasta sa fie hrana voastra."

Ma alatur si eu voua cu atat cat pot sa fac.

Raluk cel mai usor s-ar putea face un blog separat, al ei, propriu si personal. Cu toate informatiile care sunt trecute in pdf, cu nr de cont deschis pe numele mamei de trandafiras, si pe blogurile noastre...link-uri. Link-uri pentru a face cunoscuta povestea cat mai multor persoane.

Se poate si direct pe blog, dar mi se pare mai firesc asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Buna dimi!

Intr-adevar trebuie sa facem tot posibilul sa fie cunoscut cazul de cat mai multa lume pt ca e nevoie de foarte multi bani. E bine sa actionam pe toate caile, blog, umanitare, sms-uri. Stiu ca Liana Stanciu, Mihaela Radulescu se implicau in cazuri umanitare. Poate le putem contacta.

Draga Katteryna, cu credinta ta poti sa muti muntii din loc. Raisa e norocoasa cu asa parinti.

Ai un sentiment asa de placut cand poti ajuta pe cineva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Da, Lili, la un blog al ei m-am gandit, dar voi cauta pe net ca nu stiu cum se poate pune pdf-ul pentru finante, pentru aia 2%. Intre timp poate isi vor face parintii si cont propriu si un cont paypal.

Geneza 1:29 Si Dumnezeu a zis: "Iata ca v-am dat orice iarba care face samānta si care este pe fata īntregului pamānt, si orice pom, care are īn el rod cu samānta: aceasta sa fie hrana voastra."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Astept idei de link al blogului. raisa.blogspot.com nu e disponibil. Ce ziceti de trandafirasul-raisa.blogspot.com? E prea lung? pentru-raisa.blogspot.com? Fara liniuta? Cu liniuta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katteryna spune:

Dragele mele,
Am pus pe mail-ul comun mai multe poze si documente medicale. Daca mai aveti nevoie de ceva...
Din pacate eu nu ma pricep nicicum sa fac un blog. Marius va incerca sa deschida azi un cont nou la brd, iar despre pay pal trebuie sa ne interesam.

RAISA MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

fetelor, noi din strainatate cum putem ajuta si noi?? Katty sunteti in rugaciunile mele de foarte multa vreme si ma gandesc la voi.Mami te imbratisez mult!!!

Iuliana, mami de cretulin Bruculin(14.08) si 36+ cu cu fundita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SabinaY. spune:

Ideea cu blogul personalizat e f buna,de acolo putem trimite mai departe link catre toti cunoscutii.
Cont pay-pal este necesar pentru persoanele ce pot trimite bani din strainatate.

Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla

Mergi la inceput