Dovleceii veseli se simt bine impreuna! (18)
Raspunsuri - Pagina 19
Lullaby_2009 spune:
Buna seara!
Diamar unde pot sa vad filmuletul cu puiutii tai?
Miha96 m-am topit dupa Joshulin cel scump. Din ce zona esti tu? Ai o voce asa blanda, calda, ii vorbesti pe un ton asa calm. Succes in gasirea unui job, sper sa gasesti un job unde sa fii foarte bine platita facand ceea ce iti place!
Raluk si la noi e greu cand plecam, inca ma mai furisez, am incercat sa-i explic si eu, dar incepe sa planga si intinde bratele spre mine.
Sa fie sanatos bebe de Maria1!
Techi bine ca ati scapat si sunteti gata de party! Salutari pustilor din partea noastra!
Nela big big hug. Mi-e dor sa vad poze cu voi. Zici ca-i bun filmul? De tinut minte. Pup pentru Nela & Ana Banana
Vik bine ati revenit! E tare greu cand esti plecat mai mult timp de acasa, dupa doua ore mi se face dor de pui, dupa cateva zile devine de nedescris, fiecare sunet de bebe inseamna o noua tresarire.
Va rog mult sa-mi spuneti si mie datele/contul.
raluk16 spune:
Lull
Fetelor, am intrat si eu pe mail si nu vad despre ce vorbiti. Imi apar in inbox doar 9 mailuri, ultimul fiind din 26.10.2010. Ce s-a intamplat cu restul? Si imi tot clipoceste pagina, probabil suntem mai multe pe cont si cine stie ce se intampla...
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13
Geneza 1:29 Si Dumnezeu a zis: "Iata ca v-am dat orice iarba care face samānta si care este pe fata īntregului pamānt, si orice pom, care are īn el rod cu samānta: aceasta sa fie hrana voastra."
Iulika29 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui raluk16 Lull Fetelor, am intrat si eu pe mail si nu vad despre ce vorbiti. Imi apar in inbox doar 9 mailuri, ultimul fiind din 26.10.2010. Ce s-a intamplat cu restul? Si imi tot clipoceste pagina, probabil suntem mai multe pe cont si cine stie ce se intampla... Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009) "As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13 Geneza 1:29 Si Dumnezeu a zis: "Iata ca v-am dat orice iarba care face samānta si care este pe fata īntregului pamānt, si orice pom, care are īn el rod cu samānta: aceasta sa fie hrana voastra." |
Si eu am intrat si la fel imi apar decat cateva mailuri..Cand a fost trimis mailul?
Iuliana, mami de cretulin Bruculin(14.08) si 34+ cu cu fundita
raluk16 spune:
Mai multe mamici dragi mi-au sarit in ajutor si am vazut si eu documentul. Incredibil! Cum poate o mama sa treaca prin asa ceva si sa ramana atat de senina si de plina de caldura? Of, Doamne ajuta-i sa treaca peste toate astea si sa fie Raisa sanatoasa! Nici nu-mi imaginez ce poate simti! Si cat si-ar dori sa fie ca noi toate celelalte mame, doar cu griji de dinti si alte maruntisuri...
Pentru o suma asa mare eu ma gandesc daca ar putea cineva sa vorbeasca la umanitare aici? Cunoasteti vreo tipa de la umanitare care sa ne ajute sa punem cazul acolo? Pentru SMS-uri eu stiu ca trebuie implicat un ONG. Si chiar si pentru 2% eu stiu ca trebuie sa avem mai multe date, nu? Eu cand mi-am virat 2% stiu ca trebuia sa scriu acolo si tot felul de coduri... Vom scrie pe FB, pe bloguri, dar sa avem toate datele si eventual chiar direct niste conturi de-ale lor.
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13
Geneza 1:29 Si Dumnezeu a zis: "Iata ca v-am dat orice iarba care face samānta si care este pe fata īntregului pamānt, si orice pom, care are īn el rod cu samānta: aceasta sa fie hrana voastra."
diamar78 spune:
citat din mesajul lui Lullaby_2009 Buna seara! Diamar unde pot sa vad filmuletul cu puiutii tai? mami fericita de Alex |
Am pus filmuletul pe email.
Si eu am remarcat vocea blanda a Mihaelei.
moni_iulia spune:
Buna dimineata!
Dau o calda si aromata.
Tudor a dormit de aseara de la 7(19) pana zi la 8 dupa ce ieri am stat afara aproape 3 ore.
Mi se pare complicata procedura de la umanitare si acolo sunt asa multe cazuri... Dar daca trebuie vorbim cu Katteryna sa ne trimita documentele necesare.
Declaratia 230 de pe maill mai trebuie completata doar cu datele personale ale donatorului si-i trebuie anexata o copie a fisei fiscale 2010.Se depune la adm fin de care apartinem direct la registratura sau prin posta cu recamandata pana in 15 mai.Mami si tati de Raisa pot merge sa le depuna ei pt a diminua"deranjul".Trebuie sa ne mobilizam pt ca avem nevoie cam de 4000 de astfel de declaratii iar eu m-am lovit deja de niste refuzuri categorice de la cine nu ma asteptam, dar am avut si surprize placute.Oamenii sunt reticenti in relatia cu statul.x
Datele de pe acest formular pot fi folosite si pt donatii directe.
Despre sms-uri nu stiu nimic si va rog sa spuneti voi daca stiti cum se procedeaza.
Ma mai gandeam la bazar...
Mamica iubitoare de Tudor Mihai
SabinaY. spune:
citat din mesajul lui moni_iulia Buna dimineata! Dau o calda si aromata. Tudor a dormit de aseara de la 7(19) pana zi la 8 dupa ce ieri am stat afara aproape 3 ore. Mi se pare complicata procedura de la umanitare si acolo sunt asa multe cazuri... Dar daca trebuie vorbim cu Katteryna sa ne trimita documentele necesare. Declaratia 230 de pe maill mai trebuie completata doar cu datele personale ale donatorului si-i trebuie anexata o copie a fisei fiscale 2010.Se depune la adm fin de care apartinem direct la registratura sau prin posta cu recamandata pana in 15 mai.Mami si tati de Raisa pot merge sa le depuna ei pt a diminua"deranjul".Trebuie sa ne mobilizam pt ca avem nevoie cam de 4000 de astfel de declaratii iar eu m-am lovit deja de niste refuzuri categorice de la cine nu ma asteptam, dar am avut si surprize placute.Oamenii sunt reticenti in relatia cu statul.x Datele de pe acest formular pot fi folosite si pt donatii directe. Despre sms-uri nu stiu nimic si va rog sa spuneti voi daca stiti cum se procedeaza. Ma mai gandeam la bazar... Mamica iubitoare de Tudor Mihai |
Nu pot intra pe mail ca am uitat parola din nou.Fiind in Jp nu cred ca pot ajuta cu aceasta declaratie.
Despre ce este vorba?Fetita cu ce boala se chinuie?Cazul ar trebui pus la Umanitare,macar se pot face donatii.
Eu ajut cum pot.Daca este nevoie si se poate,completez declaratia.Pot face si o donatie si mai pot intreba in stanga si dreapta si poate gasesc si alti donatori.Va rog,cine poate sa-mi lase detalii.
Daca este,vorbesc cu un modelator pentru a posta cazul la Umanitare.
Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla
katteryna spune:
Va salut fete dragi! Am citit ce ati scris iar acum abia va pot raspunde pentru ca am lacrimi...in ochi si in suflet. E o povara grea, intr-adevar, cu care traiesc zi de zi si pe care incerc sa o fac mai usoara prin credinta. Si cred ca intr-o zi va avea loc o minune! Dumnezeu ne ocroteste si ne ajuta prin toti oamenii minunati, care fara sa ne cunoasca, ne ajuta! Nu am cuvinte sa imi exprim recunostinta pentru gandurile si rugaciunile voastre! Si nu stiu daca voi avea vreodata ocazia sa intorc binele care ne este facut... Imi pare rau ca v-am intristat si ca v-am adus lacrimi, n-am vrut niciodata asta. N-am vrut sa plang prea mult pe umarul vostru pentru ca nu vreau sa va intristez. Suntem "dovlecei veseli" si eu ma bucur alaturi de voi!
II multumesc din suflet Moni Iuliei! Are o inima fara margini si ma bucur ca am avut norocul sa o cunosc, pe ea si pe voi toate!
Avem intr-adevar nevoie de foarte multe formulare...Am reusit sa strangem 500 si cu voia Domnului vom mai strange! Banutii de pe ele ar intra la sfarsitul anului si poate , in 2012 vom ajunge si in Germania. Referitor la formularul de 2% din impozitul pe venit, se poate completa numai de salariatii din tara si nu este necesara fisa fiscala atasata pentru ca ea figureaza la administratia fiscala de la domiciliul fiecaruia.
RAISA MARIA
moni_iulia spune:
Sa vedem ce zice Katteryna despre asta si vorbim si cu un moderator.
Mamica iubitoare de Tudor Mihai