Dovleceii veseli se simt bine impreuna! (18)
Raspunsuri - Pagina 10
diamar78 spune:
Anomis, pt cuvintele frumoase pe care le-ai spus la fiecare. Felicitari pt cele 2 liniute! Esti minunata cum ai reusit sa ne mai dezmortesti un pic.
Iulika29 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anomis28 Mami spiridus, cu mare placere te las sa imparti cu mine pagina asta tot nu ma las pana nu o umplu asa ca tot utasem sa zic mai devreme de ceva timp ne tot munceam sa facem liniute si iata ca in sfarsit ne-au reusit 2...... lui Dinu Andrei (14.09) |
Mami felicitari!!!!Ce frumos ne-ai dat vestea!Sarcina usoara si multa sånåtate!
Cat de frumos ai scris tu azi la toate fetele.Esti minunatå!
Monique cu pregatirile nu prea ne grabim pt ca o am pe mami aici si imi permit så o las pe ultima suta de metri.Desi asa mari pregatiri nu prea am de facut, doar cea sufleteste.
Mamideandrei ma vei putea ierta vreodatå??Nu am mai apucat så intru de ceva timp si am pierdut sansa så iti urez un La multi ani asa frumos cum mi-as fi dorit.Iti doresc multa sånåtate, fericire alaturi de familia ta si numai bine.
Fram gata bagajele??Cat veti sta in Luton?
Iuliana, mami de cretulin Bruculin(14.08) si 33+ cu cu fundita
Iulika29 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mary_07
Sunt mai bleguta la ora asta,numa' ce m-am trezit... Da' pricep bine,2 liniute?!??? Bravo mamiiii!!!!Felicitari!!!! Pupam Dinutul frumos eu tocmai ieri am fost la eco dar nu s-a vazut inca ce ea...mi-a dat insa un prognostic bun :50% fata,50% baiat Mamica de 2 nazdravani si de pui mic in burtica 13+ |
Asta inseamna ca e fetita nu??
Iuliana, mami de cretulin Bruculin(14.08) si 33+ cu cu fundita
biaz29 spune:
Voiam sa mai spun ca m-am bucurat tare s-o vad online pe Raluca_u, pe care o admir pentru tonusul fantastic pe care-l are si pentru felul minunat in care povesteste despre puiuti, chiar si atunci cand sunt bolnavi. In plus, felul in care a pus problema in legatura cu listuta a fost de nota 10. MI-am propus sa iau de la ea o lectie de tact.
Iulika29 spune:
Si eu vreau så pup dulce pe Raluca_u si så ii spun ca ma bucur mult ca e bine Stefanut si a trecut cu bine operatia de polipi.Ma bucur ca sunteti bine cu totii.
Diamar da mami sunt in såpt 34 la sfarsit.Ce e drept ca nu mai e mult dar macar 2 såpt trebuie så mai stea acolo in burtica la calduricå.Voi cum mai sunteti??
Sabyna te pup mami si mai spune-ne de voi , ce activitati mai prestati cu prntesucile frumoase.
Iuliana, mami de cretulin Bruculin(14.08) si 34+ cu cu fundita
mamideandrei spune:
Iulika mami, dar tu numai pe mine nu ma ai in gand; oricum, iti multumesc, urarile sunt binevenite oricand si nu prisosesc nicodata! te pup cu drag!
Irina, mami implinita si fericita de nazdravanul ANDREI
raluk16 spune:
UAU!!!
Simona nu exista emoticoane care sa exprime ce simt eu azi...
Dimineata am primit un mail de la tipa care are blogul totmai.ro si se semneaza Simona Dinu. Eu am fost rapid cu gandul la tine!
Apoi, dupa-amiaza, inainte sa merg la baby-shower-ul celei mai bune prietene ale mele, am aruncat un ochi aici si am citit mesajul tau, ala lung si frumos, scris atent pentru fiecare dintre noi . Si m-am umplut de bine si de frumos, am cazut iar in admiratie pentru tine!
Nu as avea cuvinte sa descriu cum te vad, mi se pare ca esti prea frumoasa, prea buna la suflet, prea desteapa si cu un simt al umorului incredibil, prea atenta si prea inteleapta, si ca aceste atribute nu reusesc sa te descrie.
Apoi acuma seara dupa ce m-am intors de la mica petrecere, sa vad si mesajul tau subtil . Ma bucur enorm si sper sa ai o fetita sanatoasa, ca in rest sigur va fi totul la superlativ, pentru ca va avea de unde sa mosteneasca! Pupici lui Dinu!
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13
Geneza 1:29 Si Dumnezeu a zis: "Iata ca v-am dat orice iarba care face samânta si care este pe fata întregului pamânt, si orice pom, care are în el rod cu samânta: aceasta sa fie hrana voastra."
raluk16 spune:
Si eu vreau sa o pup cu drag pe Ralu_u . E intr-adevar un model de urmat si de admirat . Eu nu as fi putut fi asa puternica.
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13
Geneza 1:29 Si Dumnezeu a zis: "Iata ca v-am dat orice iarba care face samânta si care este pe fata întregului pamânt, si orice pom, care are în el rod cu samânta: aceasta sa fie hrana voastra."
Ellenuta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anomis28 Mami spiridus, cu mare placere te las sa imparti cu mine pagina asta tot nu ma las pana nu o umplu asa ca tot utasem sa zic mai devreme de ceva timp ne tot munceam sa facem liniute si iata ca in sfarsit ne-au reusit 2...... lui Dinu Andrei (14.09) |
felicitari, draga mea!! sarcina usoara si bebelus sanatos si voios!!
esti o draguta si iti trimit o virtuala!
eu imi ocup timpul cu tot soiul de lucruri, in plus, zuzele mici nu ma mai lasa sa stau la latop ziua asa ca-mi mai ramane noaptea .. mai am si procedurile la care merg sa dau jos suncile care-mi ocupa iara timp .. nu m-am intors la fabrica, pe 5 oct 2011 voi reveni .. deja ma apuca groaza ..
te pup, draga mea!
Ellenuta spune:
seara buna fetelor
va urmaresc si eu asa, din umbra, ca si liliacul care tare mi-e drag .. mai intru pe FB, insa, ca si voi, stau tare prost cu timpul. nu stiu cum sa mai ma impart ca sa le rezolv pe toate.
ma gandesc des la iulika care mai are asa putin pana isi va tine bebelusa in brate, sunt tare curioasa sa vad ce va avea mely sarcina usoara si bebelus sanatos, draguta mea, mi-e dor de nela, bia, cristina, ma intreb in ce stadiu o fi mada cu casuta ei si ce mai face pletoselul scump, mi-e dor sa mai vad mocutza dulce a lui davidosu, pup luci!
fetele sunt ok, daca nu am mai dus-o pe eva la gradi nu au mai racit. anna alearga de-a dreptul, a inceput sa mai zica si ea cate ceva, cu mancarea are zile si zile ..
sanatate multa dovleceilor!
va pup cu mare drag!