Dovleceii veseli se simt bine impreuna! (18)
Raspunsuri - Pagina 11
Fragutza spune:
Iulika, ma intorc in timp util pentru galerie, mami! Pe 11 am bilet de intors.
Pentru puiul tau
happy_uka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anomis28 Mami spiridus, cu mare placere te las sa imparti cu mine pagina asta tot nu ma las pana nu o umplu asa ca tot utasem sa zic mai devreme de ceva timp ne tot munceam sa facem liniute si iata ca in sfarsit ne-au reusit 2...... lui Dinu Andrei (14.09) |
Felicitari draga mea !! Ma bucur din toata inima pentru tine!
O tona de pentru tine!
Sa ai o sarcina usoara si frumoasa!
Si multumesc pentru ganduri, nu m-ai uitat
Inca n-am vazut stallionul , iar poze o sa-ti arat cand ne intalnim pe FB
V-am admirat in pozele de la revelion, faini tare sunteti
Vin in Bucuresti pentru o saptamana, poate ne vedem intr-o seara? Tot asa program lejer ai?
Iar imi vine sa rad.. Esti fenomenala, zzzau Mult prea subtila pentru secolul asta , la mai multe faze
My kind of girl!
Pupa-l pe Dinutu' frumos si smecheras!
Raluca_u, te pup si eu mami, te admir pentru puterea si seninatatea ta! Ma bucur mult ca totul este bine acum, ii pup pe puii frumosi!
Fram, daca nu apuc sa te pup live, iti urez drum bun, zbor usor si vant la pupa! (sau mai bine nu? )
Sa o strangi in bratele tale puternice si lucrate pe draga de Luci, sa-i spui ca e cea mai tareee . Sa va distrati frumos, da?
uka, pretena lu epi
anomis28 spune:
Mamici dragi,
cu voi bucuria mea e mai mare
Va multumesc din suflet pentru mesaje
Ma rog la Doamne Doamne sa-mi de o fetita sanatoasa si ma bucur din toata inima ca va am langa mine, la 2 taste distanta.
Raluk , ma inscriu inca de pe acum la tine ca suport principal pentru alaptare. Vrei sa fii lactation consultant-ul meu? Am citit ce ai scris despre primele luni ca mamica, si sunt convinsa ca, desi, apar regrete ca am fi putut face altfel, totusi, fiecare din noi am fost the best that we could have been (nu imi iese asta in romana asa nici sa stau in cap)
si te citesc cu drag pe blog
Uka, MUSAI bem o cafea cand vii. Cand vii?
si pentru toate mamicile cu doi sau cu trei iedutzi, pregatiti-va ca am muuuuuuuulte intrebari
somn usor
SabinaY. spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Iulika29 Si eu vreau så pup dulce pe Raluca_u si så ii spun ca ma bucur mult ca e bine Stefanut si a trecut cu bine operatia de polipi.Ma bucur ca sunteti bine cu totii. Diamar da mami sunt in såpt 34 la sfarsit.Ce e drept ca nu mai e mult dar macar 2 såpt trebuie så mai stea acolo in burtica la calduricå.Voi cum mai sunteti?? Sabyna te pup mami si mai spune-ne de voi , ce activitati mai prestati cu prntesucile frumoase. Iuliana, mami de cretulin Bruculin(14.08) si 34+ cu cu fundita |
Gata ai scapat de pragul meu psihologicLisa la 33 sapt fix,isi facea drum spre lumea uamenilor.Acuma ai trecut in 34 sapt,pana in 36 nu nasti
Noi prestam diferite activitati,mami o enterocolita,tati o raceala.Fetele cu energie de nota 10.E cam frig si prestam prin casa.
Mai mult arbritram...ca se lasa cu palmute,stras de par si plans la fiecare 5 minute.Ma duc sa caut fluierul ca nu mai tine.
Imi fac io timp sa povestesc mai pe larg...
Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla
NelaM spune:
Doamnelor, va salut!
Simona, te imbratisez, draga mea! Felicitari pentru cele doua liniute, ma bucur tare, tare mult pentru tine! Sa dea Doamne Doamne sa fie bine, sanatoasa si sa creasca mare acolo in burticuta la mami!
Ce frumos ai animat atmosfera... frumos, frumos!
Dinutu ce mai face?
Am vazut poze cu voi la munte, niste frumosi cu totii! Si am vazut si pozele de la Maria de pe blog, ce atmosfera frumoasa si acolo, in UK!
Auzi, prin HK nu vii odata? Hai ca dau o crapucina/frapucina
Noi suntem bine, sanatosi! Doamne ajuta ca n-am mai racit in ultima perioada mai deloc. Cu mancarica stam relativ ok, zic eu, in sensul ca mananca foarte bine o ciorba crema de legume multeeee. Fructe nu prea presteaza, mai deloc de fapt. In rest, tot micuta si delicata si frumoasa, puiuta mamei!
E din ce in ce mai interesata de mers iar eu o incurajez, fara sa o fortez deloc. In rest, all ok, o bunatate de copil care ne umple sufletele de iubire (mai putin can ma trezeste noaptea din ora in ora ) si frumos.
Eu... eu sunt fericita! Nu-mi inchipuiam ca pot sa ma bucur atat de mult de perioada aceasta in care stau cu Ana acasa, sicer!
In afara timpului petrecut cu Ana, fac o gramada de chestii ce imi fac placere si pe care inainte vreme nu aveam timp sa le fac, din varii motive.
Am vazut atatea filme cum nu am vazut ever! In pauzele de somn ale Anei, of course. CItesc (mai mult on line, desi imi propun sa citesc mai multa carte) si de luni mi-am propus sa alerg! Sper sa ma tina.
Scriu aproape in fiecare zi pe blog, pe care ar trebui sa il schimb din "ganduri pentru ana" in "ganduri despre mama lu' ana".
Si lucram la un bebe doi, insa merge greu, cateodata din lipsa de antrenament insa cred ca si faptul ca alaptez inca destul de mult are un cuvant de spus. Oricat de mult imi doresc un fratior pentru Ana, nu o sa o intarc prea curanad, dupa cum vad eu trendul actual...
Imi mai trec asa, sporadic, ganduri despre cum o mai fi in randul clasei muncitoare, dar le alung repede!
Cam atat despre noi.
Fetelor, mi-e dor de vremurile in care gaseati dimineata mesaj de la mine, inaintea cafelei lui Alex, am nostalgia vremurilor de alta data... eheeeei!
Va citesc cu placere si chiar daca nu reusesc sa comentez, va simt aproape.
Fram, drum bun, dear! Sa va distrati frumos si sa faceti pozici.
Vik, te pup si distractie la munte! Cred ca o sa fie de vis!
Elle, te pup, mami! Ma bucur sa aud vesti despre voi, Pupam si fetele!
Crocomom, pupicei! Cum iti place Weedsul? Mi-am mai marit recent lista serialelor cu "Blue bloods", genul astuia e politist. Eu m-am atasat de personaje, desi nu ma dau in vant dupa filmele politiste.
Ama ce mai face?
Ma duc s-o culc pe Ana, revin, sper.
O duminica frumoasa va doresc!
PS: Iulika, te imbratisez! Abia astept sa fac cunostinta cu Daniella frumusella.
mimika spune:
Buna sa fie ziua!
In primul rand vreau sa o felicit pe anomis pentru vestea cea mare. Draga mea, sa fie intr-un ceas bun si sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos! Si tot respectul meu pentru cum ai recuperat si ai zis cate o vorbulita pentru toata lumea. Eu am fost rareori in stare de asa ceva, asa ca respectul meu este imens pentru tine cat si pentru alte fete care pot face asta.
raluca, esti o mamica curajoasa si D-zeu o sa te rasplateasca. Stefanut o sa fie bine, iar Adina cea sensibila este o minunata.(apropo, Adinuta apare intr-o poza in revista aia care se da gratuit la Centrofarm? E o poza cu o fetita care bea laptic cu paiul si seamana incredibil de tare..)
iulika,ma cuprind si pe mine emotiile...
Sabina, multa sanatate sa ajunga la voi!
fraguta, have fun!
elle deja te intorci la munci? (trebuie sa ma interesez si eu de cresa...pfuaaaaa)
uka, raluk, mamideandrei, anamaria, andra, monica, emy, hepilica, luci, mangulici, alex, techi, biaz, cristina, diana, aricel (iertare daca am sarit pe cineva)
anamaria1979 spune:
Anomis felicitari sa vina o surioara dragalasa si sanatoasa!
Iulika mai e putin suntem alaturi de tine de la distanta ca sa zic asa! Sanatate multa lui Bruce!
Uki vii in bucuresti? Poate vin si eu sa va vad! Spuneti si voi unde va intalniti poate mai ajung si altii!
Alex (05.09.2009)
anamaria1979 spune:
Raluca_u sanatate multa lui Stefanut. Ma bucur ca iti citesc postarile.
Mimika salutari putucilor.
Alex (05.09.2009)
Raluca_u spune:
Buna fetelor
am intrat sa vad ce mai faceti si m-ati dat gata.
va multumesc pentru gandurile bune pentru puiutii mei, cat despre cele adresate mie, eu va multumesc ca ma vedeti asa. m-am rusinat drept sa spun, eu ma vad prea emotiva. e drept ca sunt fff optimista dar pentru ca am trecut prin foarte multe si doar asa am putut merge mai departe.
va doresc tuturor sa gasiti in voi speranta si bucuria fiecarei clipe, nu asteptati vremuri mai bune - poate vor veni poate nu si pierdeti clipe minunate acum.
Simona pupici si sarcina usoara, desi citisem mesajul tau nu m-am prins decat la comentariile fetelor - sigur datorita cititului pe diagonala.
Iulika tu stii ca imi esti tare draga, stai cumintica si lasa bebelina sa mai stea la caldurica.
raluk pupici multi, multi si tie si lui Alex.
Biaz de la tine avem toate enorm de mult de invatat si tu esti un model pentru mine sa stii - mie imi pari foarte echilibrata. imi doresc mult sa ajung sa te cunosc personal. pana atunci pupici baietilor si mamicii deosebite.
Uka ceva poze cu minunatia, ca nu am vazut-o de mult, eu ca poate altii au vazut...
mimika nu cred ca e adina - adica eu nu am stiinta de asa ceva. tot suntem clineti fideli ca e langa noi centrofarmul, o sa iau sa vad si eu.
Sabina multa multa sanatate intregii familii.
Dana si de tine imi e tare dor si de statul de vorba la telefon cate o ora... ce vremuri... pupici Anei, care e fata mare de acum.
Simona nu luati aspirator nazal pe baterii - e un mare fas, bani aruncati degeaba. eu am luat pana la urma pentru mom cand suntem in spital sau plecati de acasa de acela mic de tras cu gura.
imi e dor si mie de multe fete, probabil au mai scris ele dar eu cum nu prea reusesc sa dau buna ziua... le salut acum
multi pupici pentru miha94 (cuscra ce mai face nora mea?), monique, diamar, mely, lucia, cristina, liliana, monica, techila, selen, manga, madalina si sigur mai sunt dar ele mi-au venit in minte acum.
va pup pe toate cu mult drag.
biaz29 spune:
Ce frumos s-a populat canapeaua noastra virtuala cu mamici tot una si una. Zilele astea am intrat pe forum doar ca sa ma bucur: wow! A mai intrat si Anomis, si Nela, si Raluca_u! Voi intrati din ce in ca mai rar doar ca sa va asigurati ca ni se face tare dor de voi?
Anomis, prezent la datorie! Promit sa nu te sperii cu povesti despre jobul de mamica la patrat. Si sper sa gasesc o modalitate sa-mi onorez promisiunea. N-am uitat nici o clipa. Ma ierti?
Nela, succes la bb2! Nu e un examen, dar iti doresc sa iei nota 2!
Raluca, frumusetea e in ochiul privitorului, in cazul de fata al cititorului. Si eu as fi incantata sa te cunosc.
Fetelor, as vrea s dau startul la repetitia cu costume pentru galeria Iulikai. Ia sa va vad! Aduceti ce aveti mai bun! Cele mai bune miscari! Nu cumva sa fim ruginite cand se hotaraste domnisoara Daniela! Pana una alta eu ma antrenez asa:
Daniela esti prea mica
Stai la mami in burtica!
Noi te asteptam cuminti.
Cand apari sa te prezinti
Sa fii draga, sanatoasa -
Mare bucurie-n casa!
Si mai tin un gand bun in minte pentru bb de Meli sa fie o surpriza frumoasa.