Dovleceii veseli se simt bine impreuna! (18)
Raspunsuri - Pagina 9
liliac1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anomis28 Mami spiridus, cu mare placere te las sa imparti cu mine pagina asta tot nu ma las pana nu o umplu asa ca tot utasem sa zic mai devreme de ceva timp ne tot munceam sa facem liniute si iata ca in sfarsit ne-au reusit 2...... lui Dinu Andrei (14.09) |
Mamis, sa fii sanatoasa si sa decurga totul ca la carte! Mi-a fluturat stomacul intr-un anume fel cand am citit vestea asta.
Simo, te darling!
Dana15 spune:
wow! Simona, mami drag, te imbratisez si te felicit din tot sufletul! off, ce veste minunata!
si mai da-mi voie sa te mai strang o data in brate pentru felul minunat in care ai facut strigarea si cum ai stiut tu sa spui o vorba buna pentru fiecare...esti grozava, dar absolut grozava!
Ana este bine, creste, ne umple sufletul de bucurie si cand credeam ca-i plin pana la refuz, ne mai toarna inca un pic.
De ceva vreme merg cu ea aproape zilnic, cate doua ore la un playgroup unde se joaca cu jucarele noi, asculta cantecele/povesti, se uita la alti copilasi, iar eu...eu sunt in mega extaz ca am posibilitatea sa vorbesc cu oameni, altii decat cei de la coada la magazin.
Doamne, ce mult ma bucur pentru voi! sa dea Dumnezeu sa mearga ttul bine si sa primiti in dar un copilas sanatos si frumos.
Emy10 spune:
citat din mesajul lui anomis28 Mami spiridus, cu mare placere te las sa imparti cu mine pagina asta tot nu ma las pana nu o umplu asa ca tot utasem sa zic mai devreme de ceva timp ne tot munceam sa facem liniute si iata ca in sfarsit ne-au reusit 2...... lui Dinu Andrei (14.09) |
Oooo...am citit de 2 orim credeam ca nu am inteles!
Felicitari, Simona!!! Sa ai parte de o sarcina usoara si de un copilas sanatos si norocos! Multi pupici!
Emy10 spune:
Pentru ca intru asa rar, nu stiu care este adresa de mail si parola. Va rog mi-o trimite-ti si mie. Vreau si eu sa mai vad copilasi cum au crescut si promit sa trimit si eu poze!!!
Va pup pe toate si pe toti puiutii frumosi!
mamideandrei spune:
yupiiiiiiiiii, felicitari din toata inima! sa ai o sarcina usoara! mai, mai ca-mi faceti pofta de al doilea, cand vad cum se inmultesc puisorii pe aici!!!
Liliac, unde stai ascunsa, mami?
Irina, mami implinita si fericita de nazdravanul ANDREI
Fragutza spune:
Bun gasit!
Simona, draga mea, felicitari din suflet! Sa ai o sarcina usoara! Te pup cu drag si spr sa ne vedem curand.
Pentru puiul tau
mamideandrei spune:
citat din mesajul lui Fragutza Bun gasit! Simona, draga mea, felicitari din suflet! Sa ai o sarcina usoara! Te pup cu drag si spr sa ne vedem curand. Pentru puiul tau |
ai gasit reteta de eclere pana la urma?
Irina, mami implinita si fericita de nazdravanul ANDREI
Fragutza spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mamideandrei
ai gasit reteta de eclere pana la urma? Irina, mami implinita si fericita de nazdravanul ANDREI |
Nu mami, n-am mai cautat. Vreau sa fac una testata de cineva, sa stiu exact ce si cum.
Pentru puiul tau
SabinaY. spune:
Iulika,ce putin mai e! Ma gandesc la tine,la voi,mereu. Va pup cu drag.
anomis,felicitari pentru cele doua liniute. Sa fie intr-un ceas bun.
Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla
biaz29 spune:
Simona, ce veste minunata! Ma bucur mult ca ai trecut cu brio examenul de numarat liniute si sper sa primesti in dar tot ceea ce ti-ai dorit si chiar mai mult si mai frumos decat ti-ai putea imagina.