Pufi 2010(209)LMA Mara! LMA Sebastian! LMA George!
Raspunsuri - Pagina 18
sorina_bz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Beatrice1982 ei, nah..............vorba vine........de nora si ginere.....ne-am incuscrit virtual, apoi mai vedem noi peste vreo 3-4 ani can i-o arat pe Mara la Ivan........apoi oricum, nu eu fac alegerile..el si le face.si cum isi asterne asa doarme........... sorina...........deci ziua e nasol............ooof offffffffffffffff ivan cred ca i-a iesit si cea de-a 4 maseluta........ asa ca baga mare.a inceput de ieri sa pape............ am o filmare..va kkti pe voi de ras cum a ppapt ieri mar cu biscutie, ceea ce nu mancase de vreo 3-4 luni,................ dar se incarca foarte foarte greu........... se mai intrerupe si netul si ui asa nu stiu cand o sa se termine....... |
Bea, dap...ziua e de "vise rele"...azi in 2 ore jumi, de cand s-a sculat si pana am adormit-o (primul somn din cele 3)...ne-a dovedit si pe mine si pe sora-sa.....
Wow..maseaua cu nr.4!!..Felicitari!...Bine ca ati mai scapat de una, si ca si-a revenit Ivanelul cu mancarea...abia astept sa-l vad mancand mar cu biscuite...
Musai sa filmez si eu maimutza la masa...macar sa-i arat cum facea, cand va fi mai marisoara...
Bine ca au venit rushii... sa treaca repede, si cat mai fara durere!
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
simplicity spune:
Buna dimineata ,
Cris.d Multumim pt rezumat,sper sa iasa asa cum doresti,sa fie bine pt amandoua,nici mie nu imi suna bine intarcarea pe anotimp rece(cand e si mai greu de iesit afara)
Fetele care aveti de acum si nu ati inceput sa le dati LV?le dati in loc la LM/LP?cum reactioneaza?
Larisel,Sorina,MP Multumesc pt aprecieri-comment-uri
O zi reusita va doresc,
Sarbatoriti sa ai aiba o zi minunata
Mami de Ariana(albinuta mea-La multi anisori!)
Motto-ul de azi:
"Dezvata-te sa respecti fatada,pana ce nu ai vazut interiorul."
lucia2000 spune:
citat din mesajul lui ana_g eu-s la capitolu anterior, recuperez....si am o intrebare........unde ati gasit voi infanrix penta care sa nu coste 299 de lei? ca asa am dat eu pe el.....lucia parca a dat 210....altcineva 252......oricum, intrebarea e de pura curiozitate, ca azi il iau si e o farmacie chiar langa mine, pe drumurile astea nu ma hazardez la cautat mai "eftin". _ mama lui Stefan, pui scump |
mie mi l-a procurat pediatra la pret de depozit.
Ea l-a comandat, ea l-a primiit..
Eu doar l-am platit
Eleysa spune:
noi raportam o noapte ceva mai ok ...adica cu treziri multe si dese pentru tzitzi ...darrrrr....nu mai m-am plimbat cu ea prin casa macar...insa a inceput de cateva zile cu adevarate crize de nervi pe timpul zilei ....acum trage de mine si plange si eu incerc din rasputeri sa o ignor...poate ii trec nervii
miremia pt raspunsul legat de cioco...si distractie placuta si azi la taiatul varfului de motz
cris.d ca ai impartasit cu noi informatiile culese...am bagat la cap cat am putut
rlc ...si noi ne confruntam cu incercari de intarcat si treziri fara numar noaptea ...deci ...cand o sa rezolv problema ...scriu si aici cum am facut
trimit ca urla asa de tare ca nu imi mai aud gandurile
Mamica mandra de odorul ei
sorina_bz spune:
citat din mesajul lui myky791 buna dimineata. sorina multumesc de sfat si eu am zis ca trebuie sa le fac un exudat ceva sa nu plimbe de la unu la altu vreun virusache. |
Myky...da, eu nu ma pricep foarte bine la chestii medicale, doar stiu ca am patit ceva asemanator cu diana, cand era micutza, in primul an. O tinea lantz cu virozele, si la sfatul pediatrului ei, am facut exudat si noi, parintii, si ea. Si...ce crezi?! Aveam si noi carcalaci in gat...si era un maaaare tenis, intre noi toti, desi noi, adultii, nu aveam nici un simptom. Asa ca am luat toti 3 deodata AB....apoi la 2 sapt repetat exudat..totul ok...si s-au mai lamurit treburile..
Cine stie ce iese la iveala...
puii, si pe mamica lor puternica!
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
lucia2000 spune:
citat din mesajul lui Beatrice1982 lucia cum stai cu scaunul de masina? ce face teo? Forever in love...with my baby... |
Bea cred ca o sa iau scaunul de la chicco.
Teo acum papa pufuleti sis e joaca singur in patut.
eu sunt un pic racita si evit pe cat posibil sa ma joc cu el.
Beatrice1982 spune:
fetele care mai vreti sa vedeti.........am pus pe mailul comun link la video.............cu ivanelu', nu l-am pus aici, ca zicea tomaca intr-un post ca avem prea multe vizualizari./.............so...............asta este!!!
enjoy!!
Forever in love...with my baby...
sorina_bz spune:
citat din mesajul lui elefantica noi raportam o noapte ceva mai ok ...adica cu treziri multe si dese pentru tzitzi ...darrrrr....nu mai m-am plimbat cu ea prin casa macar...insa a inceput de cateva zile cu adevarate crize de nervi pe timpul zilei ....acum trage de mine si plange si eu incerc din rasputeri sa o ignor...poate ii trec nervii |
Felicitari pentru noaptea mai putzin bigudoasa..
Cat despre tras de mine si urlat...cunoastem. Iris nici nu e foarte stabila pe picioare, si daca incerc s-o ignor...se arunca pe spate....deci..nu se poa'.
lucia2000 spune:
citat din mesajul lui simplicity Buna dimineata , Cris.d Multumim pt rezumat,sper sa iasa asa cum doresti,sa fie bine pt amandoua,nici mie nu imi suna bine intarcarea pe anotimp rece(cand e si mai greu de iesit afara) Fetele care aveti de acum si nu ati inceput sa le dati LV?le dati in loc la LM/LP?cum reactioneaza? Larisel,Sorina,MP Multumesc pt aprecieri-comment-uri O zi reusita va doresc, Sarbatoriti sa ai aiba o zi minunata Mami de Ariana(albinuta mea-La multi anisori!) Motto-ul de azi: "Dezvata-te sa respecti fatada,pana ce nu ai vazut interiorul." |
Mie pediatra mi-a zis sa n-i dau lapte de vaca ci sa-i dau lapte praf
sorina_bz spune:
citat din mesajul lui Beatrice1982 fetele care mai vreti sa vedeti.........am pus pe mailul comun link la video.............cu ivanelu', nu l-am pus aici, ca zicea tomaca intr-un post ca avem prea multe vizualizari./.............so...............asta este!!! enjoy!! Forever in love...with my baby... |
Deci este mortalll!
Cum vine el cu cioculetzul deschis la farfurie. ..super tare!