Pufi 2010(209)LMA Mara! LMA Sebastian! LMA George!
Raspunsuri - Pagina 17
nyny spune:
LA MULTI ANI MARUTZA MICA !!!
Mamica fericita de Mara (8.03.2008) si de David (1.01.2010)
mamidepuiuti spune:
Citat: |
citat din mesajul lui decenuela bea...nu vreau sa te dezamagesc...ehe maica...nu mai sunt fetele de alta data...tu speri la o nora ...VIRTUALA...cand ispita e sub nasul ei...misuna golanii in jurul ei...si culmea...se pare ca n-o deranjeaza...si crede-ma...pe cuvant..n-am auzit-o niciodata sa le spuna mucosilor....despre....iavn........domne ce tineret de naturat.. Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret PENTRU MAMICI SI BEBICI... JUCARII PENTRU PITICI... N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!... |
esti dementiala,femeie...am rezistat la urarile facute marei cat de cat,dar acum mor...
mami de Alex si Radu
lucia2000 spune:
LA MULTI ANI MARA IOANA!!
LA MULTI ANI SEBASTIAN PETRU!!
LA MULTI ANI GEORGE IOAN!!
Sa cresteti mari, frumosi, sanatosi, si sa-i bucurati pe parintii vostri!
Beatrice1982 spune:
lucia cum stai cu scaunul de masina?
ce face teo?
Forever in love...with my baby...
miremia spune:
Ayanna, Haircut, Sorina, cuscra Bea, Danasor, Dece ( nu stiu de unde le scoti, dar esti f tare!), Xela, Ana, Cris, MP, Myky, Nyny, Lucia, Mara si mami va multumesc din suflet pentru urari si vi le intorc inzecit!
_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
danasor spune:
citat din mesajul lui ana_g eu-s la capitolu anterior, recuperez....si am o intrebare........unde ati gasit voi infanrix penta care sa nu coste 299 de lei? ca asa am dat eu pe el.....lucia parca a dat 210....altcineva 252......oricum, intrebarea e de pura curiozitate, ca azi il iau si e o farmacie chiar langa mine, pe drumurile astea nu ma hazardez la cautat mai "eftin". _ mama lui Stefan, pui scump |
mie mi l-a adus medicul de familie la 252
Ruxita spune:
LA MULTI ANI MARA IOANA!!
LA MULTI ANI SEBASTIAN PETRU!!
LA MULTI ANI GEORGE IOAN!!
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
Eleysa spune:
LA MULTI ANI, MARA, FRUMOASA DELPHITA!!!!
sa cresti mare, samatoasa si voioasa!!!
Miremia sa-ti traiasca minunea cu ochii cenusii si zambet fermecator si sa va bucure fiecare clipa a vietii!!!
LA MULTI ANI, SEBI, SHTRUMF MIC!!!
sa cresti mare. sanatos si voios!!!
Mamica mandra de odorul ei
tomaca spune:
Cine sa traiasca, cine sa traiasca,
La multi aniiiiiii!
Marutza - - cea mai strong delfinutza
Sebi
George
La multi aniiiiiii!
varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un
www.adoptaunurs.ro
lucia2000 spune:
citat din mesajul lui decenuela neatza si de la noi..desi am citit...n-am seszat daca sorina a dat cafeua io sunt praf si pulbere... am si uitat nick-ul mamicii care intreba acu de intarcare si somn noaptea...mami...bun venit in club...nu stiu ce o sa-ti raspunda fetele dar momentan e un subiect tabu.... si jiji meu se trez de nici nu reusesc sa adorm la loc...dimi sunt praf...peste zi imi mai revin...sper sa ma mai tina balamalele... myky...am tot evitat sa-ti scriu..stateam si ma gandeam ca meriti un bratz de deoarece nu tin minte de cand n-ai mai scis ceva de bine..ai tinut-o si tu ...numai intr-o veselie...sper din suflet sa treaca toate prb... multa sanatate tuturor pufuletilor Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret PENTRU MAMICI SI BEBICI... JUCARII PENTRU PITICI... N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!... |
sal fetele
dece si noi am avut o per de vreo 2 apt cand se trezea din ora in ora si vroia san.
Am vorbit cu pediatra si am zis ca nu-i mai dau chiar daca plange.
In prima noapte cand nu i-am dat s-a trezit doar de vreo 3 ori.
De fiecare data i-am dat apa din pahar. Bea apa si se culca la loc.
A doua noapte s-a trezit de 2 ori si tot asa,i-am dat apa si adormea la loc.
A 3-a noapte nu stiu cum va fi. Urmeaza.
Te tin la ucrent