Pufi 2010(209)LMA Mara! LMA Sebastian! LMA George!
Raspunsuri - Pagina 16
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/decenuela/decenuela.jpg)
decenuela spune:
Draga noastra Mara,
Acum cand ai facut deja un anisor sper din suflet sa intelegi muuult mai multe lucruri. Noi ne vedem destul de des...iar tu te faci din ce in ce mai frumoasa
...
dar na...iti zic si eu ca intre fete...(so-acra)...sa cresti mare, sa fii sanatoasa sa ai di tati..DAR....rugamintea mea ar fi..sa vezi in jiji( stiu ca e ...irezistibil) DOAR un prieten....asa inca vreo 39 de ani...
LA MULTI ANI!!!..esti o norocoasa..ai 2 parinti minunati...(mai ales mama) care te iubesc si vor fi alaturi de tine...
mire...sa-ti traiasca minunea( sa-i mai amintesti din cand in cand care e treaba k jiji sa nu uite)...tie multa putere s-o cresti mare....si sunt sigura ca va fi o domnisoara la fel de speciala ca si tine
...a fost un super party....pufuletii f cuminti...dezastrul pe masura...sarbatorita putin coplesita...
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
PENTRU MAMICI SI BEBICI...
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/decenuela/decenuela.jpg)
decenuela spune:
bea...nu vreau sa te dezamagesc...ehe maica...nu mai sunt fetele de alta data...tu speri la o nora ...VIRTUALA...cand ispita e sub nasul ei...misuna golanii in jurul ei...si culmea...se pare ca n-o deranjeaza...si crede-ma...pe cuvant..n-am auzit-o niciodata sa le spuna mucosilor....despre....iavn........domne ce tineret de naturat..
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
PENTRU MAMICI SI BEBICI...
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
![](images/user_woman.png)
xela_07 spune:
LA MULTI ANI MARA
Sa fii sanatoasa si sa aduci numai bucurii parintilor tai. Mire, ai o frumoasa de fetitza si cu multa personalitate., deci f speciala si deosebita
. Felicitari pentru primul anisor!
LA MULTI ANI SEBASTIAN SI GEORGE
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ana_g/ana_g.jpg)
ana_g spune:
LA MULTI ANI MARA!!!! SA AI PARTE DE O VIATA FRUMOASA, PLINA DE BUCURII SI SANATATE!!! IAR MAMI SI TATI SANATOSI PE LANGA TINE!
rlc_sandor, greu cu intarcatul. chiar daca iti opresti lactatia cu pastile, el tot o sa vrea tzatza, chiar si pe post de suzeta. si nu cred ca o sa dormi mai mult, ca o sa trebuiasca sa legeni copilu, sa-i canti, ca el o sa vrea tzatza...........asa ca.....mai rezista, daca deja i-ai rarit mesele. la mine de exemplu, am ajuns sa alaptez doar dimineata si seara la culcare, nu pun la socoteala micile treziri peste noapte, ca-s aproape insesizabile. seara, sa fiu sigura ca adoarme cu ceva in stomacel, ii dau, daca vrea, un bibe de LV, cam 100 ml. asta pt ca la san adoarme destul de repede fara sa apuce sa suga prea mult. ma rog, tu faci cum crezi, simti, doar ca intarcatul brusc se lasa cu urlete......
ce de pufi bolnavioari......sa treaca repede
am citit si eu povestea alexutzei.....m-am regasit in unele momente, cum il voia ea mai repede pe bebe, chiar si mai devreme...si eu abia asteptam, dar ma tot rugam...hai sa treaca de 28 de saptamani, hai sa treaca sarbatorile.....hai sa intram in 2010......dar ar fi bine macar la 36 de sapt sa ajunga......hehe....nu credeam ca nasc mai tarziu de 10-15.....era deja 18 seara......totul calm si linistit.....ma uitasem la un film...nu ma durea nimic......la 12 46 simt ca mi se taie burta..............horror.......zic, asta sigur e contractie....bai, da eu ce fac aici, scriu povestea nasterii? hai sa ma opresc, sa o fac mai frumos, cum se cade dar mai incolo....
mire, multumim de cinste, sa-ti traiasca mandra!!!!!!!
dulcineea, unde esti?
_
mama lui Stefan, pui scump
cris.dogarel spune:
DELFITZA MARA de mami saritoare,finutza si tehnicutza
Sa te faci mare si sa semeni cu mami pe toate planurile, ca e the right way
La multi ani, Sebi!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Beatrice1982/Beatrice1982.jpg)
Beatrice1982 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui decenuela bea...nu vreau sa te dezamagesc...ehe maica...nu mai sunt fetele de alta data...tu speri la o nora ...VIRTUALA...cand ispita e sub nasul ei...misuna golanii in jurul ei...si culmea...se pare ca n-o deranjeaza...si crede-ma...pe cuvant..n-am auzit-o niciodata sa le spuna mucosilor....despre....iavn.... ![]() Mihaela, ![]() Povestea unui...petrecaret PENTRU MAMICI SI BEBICI... JUCARII PENTRU PITICI... N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!... |
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
ei, nah..............vorba vine........de nora si ginere.....ne-am incuscrit virtual, apoi mai vedem noi peste vreo 3-4 ani can i-o arat pe Mara la Ivan........apoi oricum, nu eu fac alegerile..el si le face.si cum isi asterne asa doarme...........
sorina...........deci ziua e nasol............ooof offffffffffffffff
ivan cred ca i-a iesit si cea de-a 4 maseluta........
asa ca baga mare.a inceput de ieri sa pape............
am o filmare..va kkti pe voi de ras cum a ppapt ieri mar cu biscutie, ceea ce nu mancase de vreo 3-4 luni,................
![](bang.gif)
![](bang.gif)
![](bang.gif)
dar se incarca foarte foarte greu...........
se mai intrerupe si netul si ui asa nu stiu cand o sa se termine.......
azi nopate ma gandeam si eu ca tre sa rapund la cineva......ceva................da sa mor daca mai stiu!!!!!!!
![](bang.gif)
![](bang.gif)
![](bang.gif)
![](alcool.gif)
mno bine eu anunt ziua 1............am niste dureri infernale.......si cred ca ma bag in pat..........si nu am nici un calamant acasa.......................shit!!!!!!!!!!!!!!!!
tre sa ii zic la sot ca mi-a venit........ca il disper cu PMS-ul de nush cat timp..si clar ca am sindrom si fereasca dumnezeu sa zica ceva ce nu imi convine in perioada asta............
aseara deja a zis ca abia ateapta sa mi se reglezmonii ca nu mai e de gluma.......
okkkkkkkkk
merg in pat...................sper sa ma lase ivan...ii explic eu cumva ca pe mami o doare burta............
![](plang.gif)
![](plang.gif)
![](plang.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](floare.gif)
Forever in love...with my baby...
![](indragostita.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ana_g/ana_g.jpg)
ana_g spune:
eu-s la capitolu anterior, recuperez....si am o intrebare........unde ati gasit voi infanrix penta care sa nu coste 299 de lei? ca asa am dat eu pe el.....lucia parca a dat 210....altcineva 252......oricum, intrebarea e de pura curiozitate, ca azi il iau si e o farmacie chiar langa mine, pe drumurile astea nu ma hazardez la cautat mai "eftin".
_
mama lui Stefan, pui scump
cris.dogarel spune:
RLC Sandor,de 2 zile numa asta citesc pe net:metode de intarcat. difera muult de la un copil la altul,ofc. eu nu reusesc nici sa raresc mese, cand e maraita de dinti, raceala, etc vrea tzatza ...every hour.daca evit urla si se arcuieste si...tot acolo ajung, dar cu nervii prastie. din ce am rasfoit:
- mai usor cand e mai cald,iesim mult afara,distragem atentia ziua, se aeriseshte creierul si, teoretic, dorm mai bine si noaptea. eu o sa incep prin martie
- ceaiul de salvie si musetel: scad lactatia si/sau schimba gustul laptelui. salvia, 2 cani pe zi,musetel 4.nu neaparat combinate.eu o sa incep sa beau de musetel,neindulcit,tot in martie.
-introdusa apa/laptele indoit sau nu cu apa,in bibe sau cana, doar ca idee la inceput.eu iau bibe cu lapte de vaca (dorna eco uht de 1,5)seara. daca e bine dispusa...mai bea cateva guri si din bibe. mai mult in joaca. ideea e sa se obisnuiasca, dar...nu stiu daca e ok asa tarziu sa bagam bibe...
-facut tzatza indezirabila: protectie mamelon de silicon. cica vine lapte, ca sa nu sufere de asta la inceput, dar...are alta consistentza si poate nu-i place textura noua sau,ideal, seamana cu bibe si poti face trecerea mai usor catre plastic
. ema le trage de numa, nu-i kip sa se apropie. sau ma musca raaaau. alte metode, babesti, ar fi de uns tzatza cu diverse: mustar,ardei iute
, etc. unii cica papa cu tot cu mustar,altii urla pana te speli
astea am citit despre intarcat mai treptat,cum am eu de gand...
la capitolul brusc: pleci de acasa si-l lasi cu cine....are curaj.urla,plange,probabil, dar in 3 zile "uita". tu,intre timp,iei pastilele de destinox sau...te infashori strans,pui foi de varza, gheatza,etc. bei ceai...si atat.si speri ca e decizia buna.
am citit si de mame care au luat pastilutzele, s-a dus laptelesau bebe a refuzat ca si-a schimbat gustul de la hormonii din pastile. dar dr. nu recomanda alaptatul daca iei pastile de ablactare. iar unii bebei sug la tzatza-suzeta chiar daca nu mai lapte, inca vreo doua luni.
poate mai adauga si alte fete cate ceva. eu atata m-am documentat so far, sa vedem cu prcatica ce fac. deocamdata, stand-by,pana trecem de dintzi/masele in eruptie, vacanta de a sf de februarie, cu avion..... cand ne mutam la "scutece" incep si eu operatiunea si sper ca pana la ...vacanta de vara sa iasa
mamidepuiuti spune:
frumoasa delfitza mara cu ochii albastri ca cerul senin de vara
sebastian
george
sa cresteti mari,sanatosi,voiosi,isteti si plini de noroc!sa aduceti mereu bucurii parintilor!
multumim miremia de tratatie sa va bucurati 100 de ani de minunea din viata voastra!
mami de Alex si
Radu
myky791 spune:
buna dimineata.
sorina multumesc de sfat si eu am zis ca trebuie sa le fac un exudat ceva sa nu plimbe de la unu la altu vreun virusache.
decenuela tie iti trebuie doua pt noptile nedormite mami, ca eu daca nu dormea cata cat de cat noaptea clar nu rezistam.
acum:
LA MULTI ANI DELFITZA MARA! SA FII SANATOASA, FERICITA SI FIE CA VIATA SA ITI OFERE CE ARE EA MAI BUN SI MAI FRUMOS!
LA MULTI ANI SEBASTIAN PETRU! SA CRESTI MARE, SANATOS SI SA LE ADUCI PARINTILOR NUMAI BUCURII.
LA MULTI ANI GEORGE!
piciul meu doarmefoarte bine. nu stiu care este explicatia poate ca e bolnaviior. se culca la 9 30, noapeta se trezeste o data sau de 2 ori ii dau ceai se culca la loc, s etrezeste dimi la 9 el sa trezit de 3 ori la ora 9 la 7 30 8 era in picioare. nu stiu care este explicatia dar doarme super. vad ca tuseste foarte rar temp nu mai are, efectiv zici ca nu mai are nimic. piciul mare e racit cobza... si cand sorn face mari....uitam toate cele prin care am trecut.
_
Mihaela mami mandra de baieti cucuieti