Pufi 2010(209)LMA Mara! LMA Sebastian! LMA George!
Raspunsuri - Pagina 13
miremia spune:
Buna seara!
Sa zic si eu..
La Multi Ani Andrei!
Noi azi am avut un mini party cu pufuleti. Mara s-a simtit foarte bine, desi a dormit doar 1 ora astazi, speram ca si celorlati pufuleti le-a placut.
Poze n-am, astept sa-si faca mila fetele de mine sa-mi trimita niste poze. Tortul a fost delicios, inca il mai "degust" .
Ele eu tura asta de monti inca n-am pus gura pe cioco dar inainte eu mancam cioco cu 75% cacao, habar n-am daca avea zahar. Oricum, tot Monti ma salveaza, vad ca inca functioneaza si mai dispare cate un kg. Pana la vara tre' sa ma fac gazela, sa o ajung din urma pe dece.
Maine ii luam motul piticaniei, sper eu doar un varf de mot, ca nu vreau sa-i tund frumoasa podoaba capilara inca( a se citi cele 3 fire).
_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
simplicity spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miremia Buna seara! Sa zic si eu.. La Multi Ani Andrei! Noi azi am avut un mini party cu pufuleti. Mara s-a simtit foarte bine, desi a dormit doar 1 ora astazi, speram ca si celorlati pufuleti le-a placut. Poze n-am, astept sa-si faca mila fetele de mine sa-mi trimita niste poze. Tortul a fost delicios, inca il mai "degust" . Ele eu tura asta de monti inca n-am pus gura pe cioco dar inainte eu mancam cioco cu 75% cacao, habar n-am daca avea zahar. Oricum, tot Monti ma salveaza, vad ca inca functioneaza si mai dispare cate un kg. Pana la vara tre' sa ma fac gazela, sa o ajung din urma pe dece. Maine ii luam motul piticaniei, sper eu doar un varf de mot, ca nu vreau sa-i tund frumoasa podoaba capilara inca( a se citi cele 3 fire). _ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
Mami de Ariana(albinuta mea-La multi anisori!)
Motto-ul de azi:
"Dezvata-te sa respecti fatada,pana ce nu ai vazut interiorul."
haircut spune:
citat din mesajul lui miremia Buna seara! Sa zic si eu.. La Multi Ani Andrei! Noi azi am avut un mini party cu pufuleti. Mara s-a simtit foarte bine, desi a dormit doar 1 ora astazi, speram ca si celorlati pufuleti le-a placut. Poze n-am, astept sa-si faca mila fetele de mine sa-mi trimita niste poze. Tortul a fost delicios, inca il mai "degust" . Ele eu tura asta de monti inca n-am pus gura pe cioco dar inainte eu mancam cioco cu 75% cacao, habar n-am daca avea zahar. Oricum, tot Monti ma salveaza, vad ca inca functioneaza si mai dispare cate un kg. Pana la vara tre' sa ma fac gazela, sa o ajung din urma pe dece. Maine ii luam motul piticaniei, sper eu doar un varf de mot, ca nu vreau sa-i tund frumoasa podoaba capilara inca( a se citi cele 3 fire). _ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
sa va fie de bine petrecerea...asteptam pozici
si petrecere frumoasa si maine, asa sper si eu sa-i taie nasa un varfulet de mot
Eleysa spune:
Nikole, Xela multa sanatate piticilor!!!
Nikole tocmai m-am intors din carr4 cu creioanele alea de al Dr. Oetker ..si eu ma rog dupa inspiratie
Noi ne bagam la nani ...avem in fata o noapte luuuuuunga si plina de treziri ....Doamne ajuta sa ma insel!!!
Somn usor fetele mele!!!
Mamica mandra de odorul ei
miremia spune:
Simply, haircut
Acum un an la ora asta s-a hotarat Mara sa vina.
_
Ruxita spune:
Pierdut carnet vaccinari, cum fac rost de unul nou?
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
simplicity spune:
citat din mesajul lui miremia Simply, haircut Acum un an la ora asta s-a hotarat Mara sa vina. _ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
Mami de Ariana(albinuta mea-La multi anisori!)
Motto-ul de azi:
"Dezvata-te sa respecti fatada,pana ce nu ai vazut interiorul."
nyny spune:
citat din mesajul lui Nik0le Am mai citit despre fratiori care adorm/dorm impreuna la pranz. Si am mai citit o data, ca nu mi-a venit sa cred. Exista asa ceva? Si xela mai spunea ca-i culca impreuna, nu stiu cum reusiti fetelor, pentru mine e un mister total, nu mi-a iesit niciodata. Idei, sugestii, sfaturi, pls. Mai ales ca maine sunt singura cu amandoua... de Isabela si Irina (februarie 2010) |
Eu sper ca nu a inteles nimeni din mesajul meu ca la noi e numai lapte si miere...nu nu...
Se mai intampla din cand in cand sa doarma amandoi la pranz. Asta se intampla in special cand David se trezeste tarziu dimineata (adica in jur de ora 9) si nu il mai culc decat dupa masa de pranz (adica la 1). Atunci pica lat. Iar cu Mara abia pe la ora unu incep tratativele. O duc in camera noastra cu bagaj cu tot (paturica, pernuta si catel de plus) ..."Mara te rog sa te culci...daca nu iti iau catelul"... si incepe sa iasa din 10 in 10 min...ca face pipi, kk, ca vrea apa... ma enervez, ii iau si catelul, incepe balamucul... ii dau catelul inapoi si se potoleste (nu adoarme imeidiat dar nici nu mai iese din camera). Sau ca sa evit scandalul ma mai asez langa ea o pun sa stea cu ochii inchisi si adoarme mult mai repede. Treaba asta cu dormitul langa ea vreau sa o evit pe cat posibil. Nu vreau sa devina obisnuinta.
Si uite asa dupa vreo jumatate de ora se trezeste David ...si ma tin dupa el... sa nu cumva sa o trezeasca pe Mara.
Sa-i culc impreuna in aceeasi camera la pranz am renuntat de mult...pai s-ar zbengui ore in sir... n-am nici o sansa. Doar noaptea dorm impreuna si ma bucur ca au invatat sa se ignore reciproc.
Mamica fericita de Mara (8.03.2008) si de David (1.01.2010)
miremia spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui simplicity
Mami de Ariana(albinuta mea-La multi anisori!) Motto-ul de azi: "Dezvata-te sa respecti fatada,pana ce nu ai vazut interiorul." |
La 4:20, repede din fericire.
_
rlc_sandor spune:
tuturor pufuletilor sarbatoriti luna aceasta
Am citit repede acest capitol,din pacate nu pot tine pasul cu voi,dar sunt cu sufletul alaturi de voi si de pufuleti.
Ma confrunt cu 2 mari probleme si sper sa ma mai sfatuiti si voi ceva ca ma simt depasita de situatie.Vreau sa il intarc pe Casian si nu prea reusesc,cum sa procedez cu el si ce sa fac pt a opri lactatia(deja am rarit mesele)?Si nu siu ce sa fac cu el ca nu doarme noaptea,se trezeste des,plange,urla ,e agitat,(nu am dormit 4 ore consecutiv din febr 2010 si nu mai rezit,sunt terminata