Pufi 2010(209)LMA Mara! LMA Sebastian! LMA George!
Raspunsuri - Pagina 14
simplicity spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui miremia
La 4:20, repede din fericire. _ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
Mami de
Ariana(albinuta mea-La multi anisori!)Motto-ul de azi:
"Dezvata-te sa respecti fatada,pana ce nu ai vazut interiorul."
miremia spune:
| Citat: | ||||||
citat din mesajul lui simplicity
Mami de Ariana(albinuta mea-La multi anisori!)Motto-ul de azi: "Dezvata-te sa respecti fatada,pana ce nu ai vazut interiorul." |
Ce tare, s-au nascut la 4:20 amandoua! Pe mine durerile m-au luat mai tarziu, pe la 10: 45 mi s-a rupt apa si abia apoi au inceput contractiile. Cred ca abia pe la 1 au inceput alea insuportabile.
_
Mirela si
Mara Ioana (ianuarie 2010)
simplicity spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miremia Ce tare, s-au nascut la 4:20 amandoua! Pe mine durerile m-au luat mai tarziu, pe la 10: 45 mi s-a rupt apa si abia apoi au inceput contractiile. Cred ca abia pe la 1 au inceput alea insuportabile. _ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
Mami de
simplicity spune:
La multi anisori princess Mara! 

La multi anisori prince Sebastian !

Va doresc tot binele din lume
Bravo mamici dragute pentru acest an frumos
Mami de
miremia spune:
La Multi Ani Sebi!
La Multi Ani puiului meu mic Mara,
care imi bucura fiecare zi de un an incoace!
Si acum cinstea!
Va las cateva torturi (puneti accentul unde doriti
):
www.capetowndailyphoto.com/uploaded_images/chocolate_cake_IMG_5436-775895.jpg" target="_blank">Cioco, www.littonsdirecttoyou.com/shop/product/strawberry-cake/" target="_blank">capsuni si pt pofticioase asa ca dece un cheesecake
Sa nu uitam www.hakuba-allure.com/Cocktails.htm" target="_blank">bautura pentru doamne
_
Mirela si
miremia spune:
citat din mesajul lui simplicity La multi anisori princess Mara! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() La multi anisori prince Sebastian !![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Va doresc tot binele din lume![]() Bravo mamici dragute pentru acest an frumos Mami de Ariana(albinuta mea-La multi anisori!)Motto-ul de azi: "Dezvata-te sa respecti fatada,pana ce nu ai vazut interiorul." |
Multumim mult, esti draguta ca de obicei!

_
Mirela si
ayanna_xem spune:

La Multi Ani DELFITZA MARA!
Sa cresti mare, sa fii sanatoasa si sa ai o viata asa cum iti doresti! 
_
Mami de
strumfita zgubilitica
ayanna_xem spune:

La Multi Ani SHTRUMF SEBASTIAN!
Sa fii sanatos si sa ai o viata frumoasa ca-n povesti!
_
Mami de
strumfita zgubilitica
haircut spune:
citat din mesajul lui miremia La Multi Ani Sebi!![]() La Multi Ani puiului meu mic Mara, care imi bucura fiecare zi de un an incoace! ![]() Si acum cinstea! Va las cateva torturi (puneti accentul unde doriti www.capetowndailyphoto.com/uploaded_images/chocolate_cake_IMG_5436-775895.jpg" target="_blank">Cioco, www.littonsdirecttoyou.com/shop/product/strawberry-cake/" target="_blank">capsuni si pt pofticioase asa ca dece un cheesecake Sa nu uitam www.hakuba-allure.com/Cocktails.htm" target="_blank">bautura pentru doamne _ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
La multi ani si de la noi pufilor de azi

Mire, sa-ti creasca printesa mare, sa va bucurati de o viata frumoasa impreuna!

Multumim de cinste