Pufi 2010(209)LMA Mara! LMA Sebastian! LMA George!
Raspunsuri - Pagina 12
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sorina_bz/sorina_bz.jpg)
sorina_bz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui myky791 fetelor va multumesc din suflet pt gandurile bune si incurajari, nu nominalizez sa nu omit pe careva. ![]() lui bebe am inceput sai dau caciulita(na purtat pana la an ii dau acum ca mie frica cu urechiusa. desi sunt sigura ca otita a facut ca ia intrat apa in ureche cand a alunecat in cada acum 3 zile ![]() cris d eu iam scazut febra cu sosetutele cu otet si iam pus pe piept si pe spate cat o batista inmuiat in tuica si asa ia scazut. ca la un moment dat ii frigea burtica si mainile si picioarele erau reci. ele, sorina mult rabdacol ca trec si noptile astea bigudoase ![]() si eu trebuie sai fac vaccinul dar cand o sa se puna pe picioare _ Mihaela mami mandra de baieti cucuieti |
Myky..iertare daca ai zis...sunt varza cu capul...
Imi amintesc ca-i dai AB la bebe...
Cand Iris a avut otita, pe la 7 luni, in afara de AB, medicul ORL-ist mi-a dat pt ea si Otocalm, cate 3 pic dimi si seara, sa-i pun..pe mine si pe ea ne-a ajutat mult....ii calma durerile, si putea sa pape la bibe..poate poti intreba doc despre asta, poate ti-ar folosi, zic si eu...
![](pupic.gif)
![](floare.gif)
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
danasor spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lucia2000 Salutari fetele Am si eu o dilema Stiti ca am tot cautat sa iau un scaun britax insa din nefericre de pe ebay nu am convins pe nimeni sa trimita iar de pe amazon nu trimit. Ce parere aveti despre www.chicco.ro/produse/anteprescolarul-4/plimbare-33/promotie-scaun-auto-key-1-x-plus-romantic-841.html" target="_blank">acest scaun? Blogul lui bebe Teodor Blogul lui mami |
noi avem asa ceva si e ok,
gratiana77 spune:
MULTUMIM DIN SUFLET DE URARI! lA MULTI ANI TUTUROR BEBEILOR NASCUTI AZI!
Pentru noi azi e o zi plina cu multi musafiri si cadouri si asa o vom tine pana la sfarsitul saptamanii. Din pacate, in ultimul timp nu am avut cum sa va mai citesc. Am fost plecate la bunici si acolo nu avem net, dar recuperam in februarie.
Inca o data multumiri pentru urari, va pup si pe voi si pe pufuleti si urez LA MULTI ANI tuturor bebeilor nascuti in ianuarie, sa fie sanatosi, frumosi destepti, sa aiba o viata frumoasa plina de realizari mari.
Va pup!
haircut spune:
Salut si eu pe fuga, printre cratite, haine imprastiate si copil marait...de vis...
Myky, eu de cand o am pe M nu-i feresc urechile la baie, intra apa cata vrea, o sterg cu betisor de bebe si gata...otita a facut-o, mai probabil, de la mucisorii pe care ii tot face piticul....sanatate multa sa aveti, ma bucur ca n-a mai facut febra...mult rabdacol tie
Eu n-as pune comprese cu alcool la bebe febril, stiu ca asa e obiceiul, dar se face vasodilatatie periferica pentru ca organismul sa scape de caldura in exces si prin vasele alea dilatate se absoarbe alcool eu asa stiu
Xela, cum mai sunt picii?
BF, multe pentru hotararea si puterea pe care le ai
Ele, CrisD, Sorina, mult rabdacol....mamici de copii atomici
Ruxita, felicitari pentru noul job, sa fie intr-un ceas bun
Nik0le spune:
LA MULTI ANI ARIANA de simplicity!
LA MULTI ANI TUDOR de tomaca!
LA MULTI ANI AMARIS de gratiana!
Sa cresteti mari, sanatosi si voiosi!
Cu riscul de a face o gafa, intreb: cine este Andrei, al patrulea sarbatorit de azi? Ii spun si lui LA MULTI ANI! Ideea e ca m-am uitat in listele vechi si n-am dat de el...
BF, foarte frumoasa povestea nasterii, asa este, e importanta pentru parinti, sa-i pastrati amintirea in cat mai multe detalii.
ayanna... ayanna... felicitari pentru petrecerea atat de reusita, pozele sunt minunate. Cum zicea si dece, cata migala, cata munca, ai umplut ochi masa aia mare, ba mai dadea si p-afara... Daca maine-poimaine, cand va mai uitati la poze, mai gasiti doar o jumatate dintr-o tava, sa stiti ca am mancat eu restul.
In alta ordine de idei, zgubi e o frumusete, sa va traiasca!
xela, myky, cris.d, sanatate multa! Si celorlalti pufi bolnaviori.
danasor, voi cum mai sunteti? Am uitat sa-ti spun cand m-am uitat pe pozele voastre, frumoasa e Anastasia, dar nici cu mami nu mi-e rusine, gazela, ce mai! Acum am citit ca ati facut vaccinul, sa va fie de bine si sa n-aveti reactii!
M-am cutremurat nitel citind despre preturile la vaccin, brrrr.... noroc ca noi il facem luna viitoare. Noi suntem ceva mai bine, sper ca pana in weekend sa ne revenim de tot, ca si noi avem partyyy. Am emotii, ca o sa fac eu tortul si am pretentii mari de la mine si experienta nu fantastica. M-am inarmat cu trandafirasi pt decor (cumparati, din pacate, i-as fi facut personal, dar n-am gasit coloranti alimentari, sirop de glucoza si alte chestii care mi-ar fi trebuit pt asta...) si niste "creioane" cu glazura colorata de zahar de la Dr Oetker, sper sa am inspiratie. In alta ordine de idei, Irina are niste muci verzi, cam urati si cam ciudati, dat fiind ca abia a luat ultima doza de AB ieri... Ser, aspirat, colargol si doamne-ajuta!
Am mai citit despre fratiori care adorm/dorm impreuna la pranz. Si am mai citit o data, ca nu mi-a venit sa cred. Exista asa ceva? Si xela mai spunea ca-i culca impreuna, nu stiu cum reusiti fetelor, pentru mine e un mister total, nu mi-a iesit niciodata. Idei, sugestii, sfaturi, pls. Mai ales ca maine sunt singura cu amandoua...
myky791 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui sorina_bz
Myky..iertare daca ai zis...sunt varza cu capul... Imi amintesc ca-i dai AB la bebe... Cand Iris a avut otita, pe la 7 luni, in afara de AB, medicul ORL-ist mi-a dat pt ea si Otocalm, cate 3 pic dimi si seara, sa-i pun..pe mine si pe ea ne-a ajutat mult....ii calma durerile, si putea sa pape la bibe..poate poti intreba doc despre asta, poate ti-ar folosi, zic si eu... ![]() ![]() Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010) |
are si picaturi pt urechi otipax sunt la fel de bune? chiar nu ma pricep.. pe el daca il apas la ureche, sau pe langa nu zice nimic. probabil este o otita usoara. multumim de sfat anyway.
![](pupic.gif)
_
Mihaela mami mandra de baieti cucuieti
myky791 spune:
nikole si eu lam urat dimineat pe andrei, desi nu stiam cn e si mia fost sa nu ma fac de ras ca nu stiu. am aflat andrei este al dulcineei cj
bafta maine sa ai o zi usoara cu fetele
_
Mihaela mami mandra de baieti cucuieti
xela_07 spune:
haircut - picii sunt cu muci am2, ba mai nou a fost si sotul lat de racit azi pe seara .
nik0le - cand nu ai alta varianta o sa vezi pe moment ce si cum, e mai greu la inceput, pe urma zici ca o faci de-o viata .
Noi dupa masa de pranz ne punem toti 3 in pat si pe C il alaptez si adoarme asa, pe A incerc sa o conving sau sa-i spun de cel putin 100 de ori sa inchida ochii. Ma rog, la un moment dat dupa ce se hlizesc, se catara unul pe altul, se cearta pe perne sau pe colturile la perne adorm ...
Bafta cu prepararea tortului, sigur o sa iasa f frumos ca il faci din dragoste .