Pufi 2010(209)LMA Mara! LMA Sebastian! LMA George!
Raspunsuri - Pagina 11
alexia28 spune:
LA MULTI ANI ARIANA!
LA MULTI ANI TUDOR!
LA MULTI ANI ANDREI!
LA MULTI ANI AMARIS!
SA FITI SANATOSI, NOROCOSI SI SA AVETI PARTE NUMAI DE BUCURII IN VIATA!
alexia28 spune:
Fetelor, m-ati speriat, voi toate ati facut infanrix hexa?Mie mi-a dat pediatra infanrix ipv+hib adica cel care se face si la 4 luni. Oare am gresit?
Noi am facut luni ambele vaccinuri, adica si Priorixul, am avut ceva morcovei dar nu mi-a facut febra.
nyny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danasor Priorix-ul nu e gratuit? ca mie mi l-a dat sa-l tin eu in frigider pana il vom face tura viitoare, dar nu mi-a zis ca ar costa ceva pui mic |
Noi nu l-am platit...deci... e gratuit
Mamica fericita de Mara (8.03.2008) si de David (1.01.2010)
danasor spune:
citat din mesajul lui alexia28 Fetelor, m-ati speriat, voi toate ati facut infanrix hexa?Mie mi-a dat pediatra infanrix ipv+hib adica cel care se face si la 4 luni. Oare am gresit? Noi am facut luni ambele vaccinuri, adica si Priorixul, am avut ceva morcovei dar nu mi-a facut febra. www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Comorile mele NATALIA (20 feb 2008) si TUDOR (21 ian 2010) prietene DC . |
si noi penta am facut
nyny spune:
citat din mesajul lui alexia28 Fetelor, m-ati speriat, voi toate ati facut infanrix hexa?Mie mi-a dat pediatra infanrix ipv+hib adica cel care se face si la 4 luni. Oare am gresit? Noi am facut luni ambele vaccinuri, adica si Priorixul, am avut ceva morcovei dar nu mi-a facut febra. www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Comorile mele NATALIA (20 feb 2008) si TUDOR (21 ian 2010) prietene DC . |
Si la noi in carnetul de vaccinari scrie tot Infanrix IPV+Hib.
Mamica fericita de Mara (8.03.2008) si de David (1.01.2010)
danasor spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui blue_flower
Nu noi, nu noi....inca nu am facut vaccinul de 1 an. Nici nu stiu ce trebuie sa cumpar. Voi cere - ca de obicei - sa imi dea vaccinul care se face la 1 an ...de unde memorie sa le mai tin minte denumirile si la asta?!! de Daniel, n.01.02.2010 Mama fericita |
scuze
am citit de dimineata si pana acum le-am ametit in capul meu , era vb de MP, corectez imediat
Eleysa spune:
citat din mesajul lui sorina_bz Ele...sorry de noptile bigudoase!..mai poti, mami?! |
cum zicea si dece...am inceput sa ma obisnuiesc asa ...se simte totusi ca sunt cam irascibola...dar sper sa revina la normal cat mai repede.
multi si tie ca nici eu nush cum mai rezisti tu
Mamica mandra de odorul ei
danasor spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui cris.dogarel
yep.370.plus consultatia 92 |
pai cand iti dau asa diagnostic complicat se explica tarifele lor pofte la friptane, mai baga si nishte spanac sa-i schimbi nuanzta
myky791 spune:
fetelor va multumesc din suflet pt gandurile bune si incurajari, nu nominalizez sa nu omit pe careva.pt toate. piciul na mai facut temp de la 12, celui mare i se rupe din gat de acolo.
lui bebe am inceput sai dau caciulita(na purtat pana la an ii dau acum ca mie frica cu urechiusa. desi sunt sigura ca otita a facut ca ia intrat apa in ureche cand a alunecat in cada acum 3 zile
cris d eu iam scazut febra cu sosetutele cu otet si iam pus pe piept si pe spate cat o batista inmuiat in tuica si asa ia scazut. ca la un moment dat ii frigea burtica si mainile si picioarele erau reci.
ele, sorina mult rabdacol ca trec si noptile astea bigudoase
si eu trebuie sai fac vaccinul dar cand o sa se puna pe picioare
_
Mihaela mami mandra de baieti cucuieti