Strumfi de iul-aug 2007 (209)
Raspunsuri - Pagina 4
mychydutza spune:
dana, merci!
ioana, sanatate ...tuturor!
d'ale lui Andrei: "mancarea care vorbeste nu se mananca!!!!"
ddanagh spune:
mai sunt niste diferente de pret intre agentii, la apartamente ceva de speriat, de 20-30.000. Zici ca-s nebuni.
un tot: Dana cu Daria (20.07 2007) si Eric (20.09 2010)
ddanagh spune:
ioana sanatate la voi toti. Da' ce va lovit!!!!
ioanaiub spune:
Mychy, Dana, multumesc
la noi luna februarie e luna de bolit (unii
)
eu sunt mai altfel, bolesc vara ![]()
mychydutza spune:
ce faci Dana, acu cauti in bucuresti? bafta maxima! ideea ar fi sa nu iei prin agentie ca sa eviti pretul umflat de comision. daca gasesti o oferta atractiva, pune pe altcineva sa faca vizita cu agentul, te intorci si bati palma cu proprietarul direct. noi asa am facut ![]()
d'ale lui Andrei: "mancarea care vorbeste nu se mananca!!!!"
Vivela spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mychydutza ce faci Dana, acu cauti in bucuresti? bafta maxima! ideea ar fi sa nu iei prin agentie ca sa eviti pretul umflat de comision. daca gasesti o oferta atractiva, pune pe altcineva sa faca vizita cu agentul, te intorci si bati palma cu proprietarul direct. noi asa am facut d'ale lui Andrei: "mancarea care vorbeste nu se mananca!!!!" |

comisioanele sunt discutabile, de genul:"caaat, vrei 3000 de euro pt asta? iti dau 300, mai mult n-am!!". si la foamea care este, cei mai multi accepta
Traiesc in Orasul Alandala
ddanagh spune:
Michi, Vivela
. Aveti idei bune si sincer, cred aplicabile.
Normal prospectez piata, nu vreau nici sa intarzii f mult cu achizitionarea altuia ca nu se stie niciodata cu piata noastra.
Of as manca niste clatite umplute cu crema de ciocolata si felii de banana
. Dar stiu sigur ca nu ma pot limita la 1-2 ci bag asa ca o adevarata "madam furculision" 
Timi07 spune:
Greierash
, sa stai cuminte si sa ai grija de tine, hai mai mult cu noi la povesti si-o sa vezi ca nici n-o sa-ti dai seama cum trece timpul si esti in luna a 9-a.
Michy eu am facut pateul asta a a fost bun, normal ca l-am adaptat dupa gustul meu. Nu mai stiu exact ce am modificat dar stafide sigur am pus mai multe ca-mi place combinatia dulce cu sarat, doa-r mi-s banatzanca ![]()
Dana negociaza totul si noi aici facem la fel, la inceput parca ma jenam dar acum....cu tupeu ca nesimtire nu mai am....ce-o sa-mi faca? o sa-mi ia boii de la cocie?
Azi am avut o fata noua sa incep sa o instruiesc pe o parte din jobul meu si am asa un sentiment ciudat... nici n-as putea sa-l definesc, e un fel de constientizare ca "se intampla".
Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)
ddanagh spune:
Gata, am mancat 5. acceptabil
Numa ca mai sunt neumplute inca pe farfurie si cine stie ce soarta vor avea, in burta cui oare vor gara?