Strumfi de iul-aug 2007 (209)
Raspunsuri - Pagina 3
Antoanela23 spune:
Buna dimineata,
Si mersi de cafea, am mare nevoie ca azi-noapte m-am culcat tarziu, am vazut cateva episoade din Grey's anatomy, nu m-am putut abtine. Zic hai ca vad numai unul, si apoi inca unul si inca unul, de-mi raman numai 4 ore de somn pana suna ceasul. La fel am patit si cu nevestele disperate, nu stiam ce sa fac sa am timp sa mai vad un episod, boala grea, ce mai.
Greierash, ai retinut corect, eu am sprijinit canapeaua la ambele sarcini. Stiu ca nu e simplu, dar e pentru o cauza buna si timpul trece in favoarea ta si a lui bebe. E adevarat ca un laptop ajuta, la fel si tv-ul. Multa bafta in continuare, curaj si rabdare.
Danagh, wau, ce activa esti, spor la mutare si bafta sa gasiti ceva ce va convine ca zona si pret.
Kariris, nasoala treaba cu hernia de disc, tu nici nu esti genul care se menajeaza, iti urez multa sanatate. La fel si fetelor, sanatate si sa se faca repede bine.
loredana_76 spune:
Neata,
Ma bag si eu la o cafea da nu de cicoare ca nu stiu ce gust are.
Anto asa sint si eu cu neveste disperata,disperata ,zic ma uit doar la un episod si pina nu le vad pe toate nu ma las.
Dana bafta sa gasiti repede apartamentul dorit si gradi pt Daria.Mai este o gradi chiar in parc ,vis-a-vis de sala polivalenta,am citit pe net despre ea,n-am fost sq o vad,dar pare interesanta cu bazin de innot,tenis,etc.(parca Kogaion se cheama)
Vivela sanatate micutului,sa se faca bine repede.apropo,am vazut fimuletul,e scump rau de tot.
Cu vacantele si eu visez macar pina in Bulgaria sa mergem la vara,oare e ok daca o sa fiu in 7 luni?
Greieras sati cumintica in pat ca acusica vine bebe.
Karli drum bun .
mychydutza spune:
loredana, cum te simti?
oaana, nu ne-ai mai scris! ce faci tu? baietii?
cum sa "gatesc" borcoli? mi-a luat barbatu si n-am gatit niciodata buruiana asta.
vivela, sanatate lui damian!
d'ale lui Andrei: "mancarea care vorbeste nu se mananca!!!!"
greierash spune:
Neata si de la mine....asa mai tarzior...
Multumesc fetelor..nu am decat o saptamana de repaus, dar cred ca incep sa ma invat. Mai o carte, mai un film, mai papica si somnic...si uite ce repede trece ziua. Mychy, ma intrebai de Andrei....pai e la gradi, pana pe la 4,30. Si de cand vine el trece mai repede timpul...mami hai sa coloram, sa citim povesti, sa facem "activitati" (are un caiet de activitati pentru 3-4 ani, asa se numeste, l-am luat de la cora), numaram, construim diverse din creioane colorate, forme geometrice....muuulte lucruri...rabdare sa am! O sa fie vacanta sapt viitoare si o sa ma mai ajute mama cu el. Cam asa despre noi...
Timi, Dana, bafta cu mutarile...
Kariris, sanatate multa.
Vivela, sanatate baietilor, si tie inca o data iti doresc rabdare cu David, ca te cam pune la incercare! Mai patesc si eu faze de genul asta cu Andrei.
Loredana, daca nu sunt probleme nu vad de ce nu ar fi ok o vacanta, dar trebuie sa te gandesti bine, oricum, pentru ca de pe la 7 luni incepi sa te simti un pic mai greoaie si tu dar si sa faci anumite lucruri va fi mai greu...Sarcina usoara in continuare.
Mai vorbim...ma duc sa ma intind, ca nu vreau sa abuzez de statul pe scaun.
greierash mamica de Andrei si 27+
- "Traieste clipa" -
greierash spune:
Mychy e super bun, seamana cu conopida. Poti sa il faci fiert cu sare, merge foarte bine garnitura la peste, sau supa crema de brocoli cu smantana, gasesti pe net retete. Mie imi place f mult brocoli, si parca stiam ca are si o multime de vitamine. cred ca nu ma insel. uite ca nu am mai luat de mult. succes la gatit!
greierash mamica de Andrei si 27+
- "Traieste clipa" -
loredana_76 spune:
Mychy binisor ma simt,am niste greturi ,mi-e somn, din astea,sa simt si eu ca sint gravi,ca la David n-am avut nimic,in afara ca m-am ingrasat rau de tot.
La retete de brocoli nu ma bag ca fimiu maninca la greu doar fiert cu putina apa si ulei si sare.
Kariris spune:
michy, merci pt link. Nu stiam de metoda aceasta. Imi voi face si eu un rmn luna viitoare, ca CT nu mai fac (iradiaza foarte tare) si o sa merg sa vad daca ma mai incadrez in categoria celor compatibili cu interventia pentru ca la mine de acum 2 ani a spus medicul ca coloana mea arata nu rau, ci foarte rau pt varsta mea. Am o singura hernie dar foarte urata, chiar intre lombara si sacrala si o serie de osteofite distribuite frumos de-a lungul coloanei. Neurochirrgul din Brasov a spus ca la operatia de hernie imi rezolva si ceva din osteofite, atat cat ii va permite incizia cu pricina
Oricum mi s-a ridicat parul pe mine cand am citit cam ce iti face si cica, nici nu prinde bine anestezia. Ioooooi Doamne!
mychydutza spune:
asa.....aveti vreo reteta incercata de pate ficat, facuta in casa? pe net am gasit, da vreau una verificata!
o sa fac brocoli la steamer...poate vrea si andrei ca pana acu nu i-am dat. si doar fiert cu sare? fara alta preparatie?
d'ale lui Andrei: "mancarea care vorbeste nu se mananca!!!!"
ddanagh spune:
Loredana multumesc pentru idee.
Mai eu bag seama ca sunt carcotasa rau. Numa din poze asa si le-am gasit cusur la toate .
la Elite m-a distrat ca daca intri pe program, in dreapta are niste poze. In a doua se vede cum e pus un baietel la colt. halal reclama.
La Kogaion mai bine nu mai puneau poze. Au pus numa cladirea din afara, fara clase si se mai vede si intrarea in gradinita cu scari fara balustrada pretata copiilor. Sa cada astia de la intrare. Na, sunt si eu carcotasa. iar din setul doi de poze nu inteleg decat o mare brambureala.
Oricum e clar ca trebuie vazute la fata locului, dar m-am distrat ca eu daca as fi in locul lor macar pentru reclama, pentru "ochii lumii" cum se zice as pune daca as pune niste poze care sa ma avantajeze, nu asa doar de dragul de a vedea ceva.
Michi chiar ieri am prestat o supa crema de brocoli si pui la cuptor cu conopida. Super.
Pentru supa am pus la fiert intr-o olicica de 2-3 litri max: 3 morcovi, juma de telina, un pastarnac, o radacina de patrunjel, un cartof, un dovlecel mic, o ceapa mare. Le-am lasat la fiert juma de ora. Le-am scos si, fara ceapa, l-am blenduit. Le-am pus inapoi cu brocoli rup bughetel si putin ulei de masline si sare. Dupa un sfert de ora de fiert, am scos cam jumatate din bnughetele de brocoli si le-am blenduit si pe alea. restul le-am lasat asa micute. gata. Se mananca cu crutoane de paine prajita si piper.
un tot: Dana cu Daria (20.07 2007) si Eric (20.09 2010)
ioanaiub spune:
Mychy, eu broccoli il fac "aburit" si apoi pun smantana sau uneori il mai fac sufleu
reteta de pateu au vazut pe bucataras: www.bucataras.ro/retete/pate-de-ficat-de-pui-2371.html" target="_blank"> asta , n-am incercat-o dar niciodata n-am dat gres cu retelete luate de pe bucataras
despre noi: ai mei sunt bolnavi, sotul cu pneumonie si branula, David cu amigdalita. Mara e putin "mucioasa", n-am dus-o la gradinita, eu n-am timp sa bolesc ... dar trec toate