Strumfi de iul-aug 2007 (209)
Raspunsuri - Pagina 5
violetan spune:
Hei! ![]()
Kariris, ce-ai, tata??
Cum adica nu prea prinde anestezia? Da' ce-o fi, xilina?
Tzi zic io ca s-a operat de o hernie cumplita sora mea (mult) mai mica acum 3 ani si ceva. S-a simtit absolut perfect si ca sa-ti faci o idee, la fix 3 minute dupa ce s-a trezit din anestezie halea amandine. A stiut-o tot spitalu'. A stiut-o tot spitalu' si din cauza de amandine, dar si de faptul ca a avut o coasta in plus pe care i-a scos-o cu-n drum, vorba bancului ![]()
Va fi bine, ai sa vezi.
Greierash, sarcina usoara in continuare 
A gasit laur nume pentru cei 3 pui ai sambei: marta, skip si tom si jerry
Evident, de la desene animate (asta ca sa nu-mi atraga iar atentia finutz karli
)
Hai pup toate fetele ca ma doare mana de la atata tastat.![]()
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
CarlaV spune:
Salutare! Azi am fost la cumparaturi, am mancat prima data pe ziua de azi pe la 4 si de atunci balotez continuu, dulciuri, suc, numai prostii. Stau cu burta-n sus pe scaun si nu ma pot misca nici macar in gand, dar am pus in stand-by o jumatate de borcan de piure de castane si nu se cade sa-l las sa astepte prea mult.
Asa ca am reusit sa-mi misc pupilele si sa citesc din urma, degetele se misca singure, pana se apuca fetele sa ma calareasca sper sa apuc sa va si raspund.
Simo, pai daca asa zice Matei, nu-l putem contrazice
.
Ioana, sanatate multa tuturor!
Kariris, pentru hainele care-ti lipsesc iti recomand Milano la sfarsit de martie, Wizz-ul zboara extrem de ieftin, cred ca este 59 ron biletul pe fiecare segment.
Sa stii ca si sotul meu face la fel ca al tau, pana nu ma vede in spital nu ma crede ca nu mai pot, iar el cand are vreo problema e sfarsitul lumii. Cred ca barbatii au asta in gene, plus ipohondria.
Vivela, si mie mi s-a iritat Larisa la fund, a stat vreo 2 luni rosie ca racul, cu toate cremele si infuziile folosite. Am rezolvat-o cu crema Petrini, se prepara la farmacia de vizavi de policlinica, cea cu homeopatele.
Mychy, Sabina mananca broccoli doar oparit, fara sare, fara nimic. Ne mai place facut sufleu la cuptor, ca cel de conopida sau salata cu sare, ulei si rosii. Este foarte util datorita efectului puternic antioxidant si datorita calciului in cantitate mare si care se absoarbe usor.
Loredana, eu cred ca poti merge la mare insarcinata in 7 luni, daca te simti bine si doctorul spune ca este in regula. Eu am fost de ambele dati pana cu 14, respectiv 10 zile inainte sa nasc si a fost excelent.
Dana, teoretic un apartament cu 4 camere, decomandat si in zona buna, eventual cu vedere la parc, este 85-100 mii Euro.
Eu personal imi doresc unul pe Lunca Bradului, in H-uri si cu vedere la parcul IOR, dar mai am de asteptat. Si eu una prefer apartamentele in care nu s-a investit nimic de ani buni, ca sa-mi pun gresia, faianta, termopanul, parchetul, usa metalica si obiectele sanitare exact cum mi le doresc. Pe langa faptul ca apartamentele "la cheie" sunt mai scumpe, sunt si facute dupa gustul altora si daca nu-ti place ceva este complicat sa modifici.
Ai putea sa gasesti ceva intr-un bloc nou, nu neaparat 4 camere, ci 3 camere cu suprafata de aprox. 120mp, dar si aici este cu dus si intors, fiindca unele blocuri noi au mari "vicii de fabricatie"
.
In ce zona aveti voi apartamentul cu 2 camere? Cand veniti in Bucuresti?
CarlaV spune:
Am scris o polologhie si am uitat sa va intreb daca totusi nu aveti nicio idee cum sa fac sa slabesc 4kg pana in mai...
Vio, sa inteleg ca unul dintre pui se va numi Tom si Jerry? Super Laur ![]()
.
Timi07 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui CarlaV Vivela, si mie mi s-a iritat Larisa la fund, a stat vreo 2 luni rosie ca racul, cu toate cremele si infuziile folosite. Am rezolvat-o cu crema Petrini, se prepara la farmacia de vizavi de policlinica, cea cu homeopatele. |
ooo ce v-as da eu crema pe baza de untura de peste, pute de trasneste da-i buna; cel putin pt fetele mele a fost eficienta.
Am 3 tuburi sa le dau fie la colegi fie sa le pun pe net sa vina cineva sa le ia.
Mitosyl se numeste si poate este si in Ro,este una de intretinere si una care se da doar cand e poponetzul iritat.
Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)
CarlaV spune:
Timi, pune-le intr-un plic si trimite-le aici, trebuie sa mearga ca small package. Ai Paypal?
La Sabina cel mai bine a mers untul de cocos extra-virgin si intr-o vreme untul de cacao.
Simo78 spune:
nu stiu daca a zis cineva de galbenele...am folosit cu tona la Matei si nu am avut nicio problema...asta dupa ce l-am scos carne vie din maternitate de la bepantenul de firma.
mami de Matei
28 iulie 2007 si
(DPN 26 august 2011)
CarlaV spune:
Nu stiu ce a avut Lary la fundulet, ca s-a facut carne vie vreo 2 luni, timp in care i-au iesit maselutele si au crescut caninii in gingie.
I-am dat cu bephanten, galbenele unguent, galbenele ceai, propolis, bicarbonat, penaten, mustela (roz si albastru), klorane, palmer's, sudocrem, burt's bees, belino, babylove, unt de cocos, ulei de migdale si probabil ca am uitat destule la enumerare. Nu a mers cu nimic decat in proportie de maxim 30%. Imi venea sa plang cand ii vedeam funduletul, avea basici care se spargeau si ramanea sange, nu mai putea sta calare pe mine, se trezea din somn cu mana in pampers etc. Asta in conditiile in care nu am folosit deloc servetele umede, ci am spalat-o la fundulet dupa fiecare caca si am sters-o cu apa simpla dupa fiecare pipi. Deci am cam avut de tras cu asta, Sabina nu mi-a patit niciodata asa rau.
violetan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui CarlaV Am scris o polologhie si am uitat sa va intreb daca totusi nu aveti nicio idee cum sa fac sa slabesc 4kg pana in mai... Vio, sa inteleg ca unul dintre pui se va numi Tom si Jerry? Super Laur . |
Dap.
Cu kilele nush ce sa zic, caci si io as vrea, da mi-e lene...
Eu cel mai eficient (si rapid) am slabit cand am iesit din maternitate, consumand la fiecare masa ce "serveam"
violetan spune:
Ah, ma tot tin sa va intreb si uit: mai doarme careva dintre voi cu plodutzul din dotare? Si daca da, cam cat mai are de gand? Si-mai ales- cum va face sa se lase de obicei?

CarlaV spune:
Vio, e o idee buna, numai ca nu ma pot lasa de dulciuri si din pacate cel mai mult mananc noaptea.
Noi dormim cu plodutzul din dotare de vreo saptamana, adica Lary vine peste noi pe la 1-2 noaptea si daca o ducem la ea in patut chiar dormind profund, vine inapoi. Asa ca ea se foieste continuu la noi in pat si eu stau cu juma' de fund pe margine si cu grija la ea sa nu cada, de 4-5 nopti n-am mai prins mai mult de 2 ore de somn.
N-am de gand sa mai continuu, dar nu am atata energie sa fac ca la Saby, sa o duc de 50 ori pe noapte inapoi.
Mi-am amintit ca Larisei i-am dat si cu Johnson&Johnson si cu lanolina si cu miere
si pana la urma am renuntat complet la marca Pampers, se pare ca lotiunea cu care sunt impregnati nu se intelege cu pielea ei.