Fulgusori de 2009 {2*}
Raspunsuri - Pagina 8
A_driana spune:
alexa mai erai si tu ...
...(glumesc evident)...astept poze sa-ti vad barbatii ,beculete'...
David are 2 saptmani de cand l-am tuns si deja i-a crescut binisor paru'.....negru negru si aspru...par de barbatel ![]()
A_driana
, de
minunea mea David-Andrei
vias spune:
acum si eu astept sa-i creasca parul lui Flavius...ca imi place mai mult cu par ![]()
Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
vias spune:
da...duminica ![]()
l-am tuns pe Pustache si el se uita f curios..si l-am intrebat daca vrea sa-l tund..si mi-a zambit...si am incercat..si a stat ![]()
Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
allexa06 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui A_driana alexa mai erai si tu ... David are 2 saptmani de cand l-am tuns si deja i-a crescut binisor paru'.....negru negru si aspru...par de barbatel A_driana , de minunea mea David-Andrei |
Pai,beculet l-am facut numai pe Stefanut, nu pe toti
http://community.webshots.com/user/allexa06
28061982 spune:
Buna
Camy
... ai un copil sanatos. Sa nu te mai indoiesti de asta!
lu' Flavius care a avut rabdare sa stea la toate analizele.
Busy.... ce repede va miscati! Vin soriceii!
Allexa, la tine nu s-a incumetat nimeni sa te alerge putin cu masia prin casa?![]()
A_driana, camy multumesc de sfaturi. Eu incerc sa ii fac mesele mai dese ca atre as vrea sa puna si ea putin carnita pe ea. Mama zice ca seamana cu mine, ca mai intai ieseau genunchii in fata si dupa picioarele de slaba ce eram si neastamparata. La prnaz a mancat pilaf cu carnita de pui la cuptor si cateva lingurite de ciorbita cu paine. Cand o sa se trezeasca o sa ii dau branzica de vaci cu biscuiti. Problema e ca ea se trezeste pe la 9-9.30 si la 13.30 se culca de pranz. In intervalul asta mananca si de dimineata si de pranz. Poate ii dau mai ds dupa amiaza, dar n-are rabdare sa manance. O ard talpile si manutele sa cotrobaie prin casa nu sa stea sa manance.
Mai bine mai dati-mi idei de mancarica.
Eu i-am dat pana acum pireuri de legume, iaurturi, branzica, ciorbite, pilaf, orez cu lapte, spaghete cu carne, budinca cu orez si mar copt (eu cand i-am facut dn melcisori nu a mancat), mamaliguta cu banza si smantana, ou fiert, ficatel la cuptor, legume fierte si taiate bucatele ca sa le manance singura, mazare cu carnita, peste cu legume la cuptor. Cam atat.
Ieri i-am dat masline fara samburi ca eram la masa cu totii si a cerut. I-au placut si n-a avut nicio reactia, dar or fi bune pt ei?
Spanac i-am dat doar de doua ori.
Mai le dati ceva ca si eu as mai incerca sa gatesc si altceva, dar n-am idei.
A_driana spune:
de masline nu stiu nimic...
David pana acuma catva timp (acuma nu mai gasesc proaspat) manca f mult spanac...ii place mult...
el papa aproape tot ce mancam noi...dar nu prajit, mezeluri, conserve...eu ii fac des conopida la cuptor, ficatel cu sos cu cartofi pireu/cuscus/mamaliguta/orez, pate de ficat (facut de mine), legume cu peste, tot felul de supe, budinca de lamaie/portocala...nu mai imi amintesc acuma...
dar in mare, cam aceiasi mancare ii dau ca si tine...
eventual poti insista (daca ii place) pe astea care se zice ca ingrasa...cereale, gris cu lapte, banane, paine...
A_driana
, de
minunea mea David-Andrei
pishko spune:
Camy Doamne ce ma bucur pentru voi! Stii ca si maimutelul meu se mai uita asa in gol, dar mi s-a parut haios, nu mi-am facut niciodata griji, stii ca o bagasem si eu pe maneca! Ma gandeam Doamne fereste! Ma bucur mult ca te-ai linistit si ca ti-ai luat de o grija
. Asa e cu copiii. Eu am incercat sa ma obisnuiesc cu gandul asta de cand am vazut testul ala pozitiv ca totul se va schimba in viata mea din momentul ala si ca nu voi mai exista deloc numai pentru mine ci pentru copil/copii. Sa fiti sanatosi si va doresc din toata inima sa va realizati si celelalte vise legate de copilasi si sa fie cu multa multa sanatate! 
pishko
+33
si
mihai 28.10.2009

Matei Constantin