Fulgusori de 2009 {2*}

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

A_driana, merci!

A papat bine in dimineata asta. Acum ne-am intors de la dr si o sa facem nani in curand, cred ca amandoi pt ca nu mi-e prea bine - sunt molesita si ma ustura/doare gatul in continuare. Nu are nimic la urechi, slava Domnului. E doar o raceala si nu i-a dat nimic in afara de apa de mare in nas (ceea ce faceam oricum). Nu i-a placut deloc la control, dar sunt mandra de mine (si la fel e si dl dr ) pt ca l-am tinut asa cum mi-a spus si a putut sa-l controleze bine si chiar daca a plans, am facut ce trebuie si nu a durat mult. Se vede al saptelea dintisor si se vede umflatura si la o maseluta, deci probabil incep si molarii in curand. Mi-am dat seama ca vin alti dintisori repede, pentru ca saliveaza iar mult, iar azi dimineata tot scotea limbuta si se apuca de ea Mi-a spus ca nu mai trebuie sa-i dau Vit. D, pt ca a inceput sa bea lapte de vaca suficient (si asta are vit. D). In rest totul e ok. Mergem iar pe 10 pt controlul de 15 luni si vaccin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

bobo ma bucur ca ii bine piciu...vei fi si tu in curand
aly asa stiam si eu, ca la 1 an sa aiba minimul minimului 9,500.
David papa oricat, orice, oricand....dar nici el niciodata n-a plans de foame...pot sa-l las oricat nemancat...de obicei mananca linistit...dar daca nu are rabdare sau nu i asa foame, daca ii dau ceva jucarie interesanta, pot sa bag in el oricat, el nu zice ca nu...el are 5 mese pe zi...dimi si seara lapte 240 ml...la 10 cam 250 de fructe cu biscuiti (spun cantitatile aprox, pt ca stiu cat are castronul, nu pt ca i le-as masura), la 13:30 300-350 de mancare gatita, la 17 ceva usor, dar cam 200-250...ii tare mancacios, si ma bucur pt asta, si mai ales ca papa orice ii dau...
eu nu-i dau sa pape intre mese, f rar se intampla...doar daca vede la cineva si trebe sa-i astampar pofta...
eventual fa-i niste analize...daca nu-i nimic, stai linistita....si inseamna ca asta ii ritmul ei...

eu tot ma gandesc ce lapte sa-i dau dupa 1 an jumate ...parca am renunta la lp ca ne ustura buzunarul...dar citesc pe aici pe forum despre laptele de vaca ,original' si produsele din el cat sunt de nocive (nu stiu daca chiar cred 100% asta)...deci parca nu i-as da din ala....dar oare ala din comert mai are ceva bun in el? sau ii doar apa alba....ca parca as tinde spre ala.......habar n-am....dar ma cam macina pb...

A_driana , de minunea mea David-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

buna seara si de la mine..
sanatate multa fulgusorilor!

Legat de lv si lp... eu deocamdata ii voi da in continuare lp...i-am introdus si lv in mncaruri de ex budinci, piureuri..si cam atat. Deocamdata nu m-am hotarat inca de la ce varsta sa-i introduc lv...dar cred ca ma voi gandi dupa 1 an si jumatate..chiar 2..dar acum las totul si inseama lui...va decide si el...

Cu mancarea..nici Flavius nu cred sa fi plans niciodata de foame. Dar cu toate astea el mananca forte bine. Si ii dau cm din 3 in 3 ore sa manance. Alina nu stiu daca ce iti voi spune eu iti v fi de folos...dar cred ca ai putea incerca sa-i dai putin si des...si diversificat. Eu asa ii dau lui Flavius...si merge f bine.
La noi meniul zilnic este cam asa:
7:00 biberon cu lp (aproximativ 200 ml)
8:30 cereale, sau budinci facute in casa, sau painica cu unt si cascaval..un ou fiert..
11:30 fructe cu biscuiti sau fructe cu branza de vaci cu biscuiti (dar neaparat fructe)
14:30 ciorbita cu carnita, sau o mancarica..neaparat legume cu carnita
17:30 branza cu ou fiert, unt, smantana si mamaliga, melcisori cu lapte, spaghete cu sos, cereale,brnzica cu verdeturi (ii place la nebunie), iaurt cu biscuiti, smantana cu mamaliga...etc
20:30 biberon de lp cu cereale (180 ml)

In timpul zilei mai mananca biscuiti de la Organix...super faini, budinci (astea sunt cumparate...la fel si piureurile de fructe)..astea sunt date ca desert.fructe simple...pufuleti...plus suc de fructe si radacinoase.

Cam asa mananca Flavius..eu zic c e bine...adic eu chiar sunt multumita de el....
Acum sa vedem cum iese si eeg-ul ala maine...Doamne ajuta1!!

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Poveste si POZE

Mergi la inceput

mi-am schimbat si eu semnatura... prea avea toata lumea acces la pozele cu puiul meu...

Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Mergi la inceput

buna dimineata

I-am facut azi eeg-ul...nu are epilepsie... de fapt..nu arata ca ar avea ceva..totul e normal si perfect.
Mi-a spus ca mai sunt copilasi care au astfel de momente..care in timp pot trece...sau nu...
Ideea e ca deocamdata nu facem nimic, pt ca nu avem ce trata, trebuie doar sa il urmaresc in continuare atenta (sper eu si fara prea multa paranoia )
Deocamdata episodul asta ramane asa..si sper sa nu mai fie nevoie de nimic..sper sa dispara

Va multumesc din suflet ca va ganditi la noi...

azi sunt asa de fericita...sunt la servici acum, dar nu stau mult...o sa merg la puiul meu imediat

.....................................................................................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 28061982 spune:

Multumesc de sfaturi fetelor
O sa incerc sa ii bag iar gustarile dintre mesele principale
A mancat la 9.30 lapte cu 2 masuri de cereale si la 10 jumate i-am dat banana, dar nu a mancat decat jumatate. Asta e.
Sper acum sa nu cumva sa nu mai vrea pranzul.
Chiar nu vreau sa apelez la stimulente, vitamine, etc. Parerea mea e ca astea au repercursiuni pe viitor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

camy ma bucur ca totul ii bine...si nu-i urmari nici tu chiar fiecare clipire ...copilu ii perfect sanatos...acuma in urma analizelor te-ai convins...
cum sunt melcisorii? is ceva paste?
si Fla le poate papa cu 4 dinti?
aly noi doar ti-am dat niste pareri, tu nu trebuie sa le urmezi...adica daca piciulina are un program de masa stabilit, nu trebe sa il dai peste cap acuma....eventual poti sa-i dai cam la 3 ore papica, cum a zis si camy...asta in functie de programul de somn...
cu gustarile intre mese nu stiu ce sa zic...eu stiu ca intre mesele principale stomacelul trebe sa ,stea' putin....dar tu faci cum crezi ca-i mai bine....asta-i doar parerea mea...

la David ii ies 2 dinti sus...deci va avea si el 6 dintisori...

A_driana , de minunea mea David-Andrei

Mergi la inceput

A_driana da...melcisorii sunt paste... si papa f bine cu 4 dintisori..desi nu mai are 4 acum ca unul a mai spart sus..si imediat cred ca mai sparg vreo 2-3 bucati

cu papa..nu stiu ce sa zic...eu mi-am spus parerea mea..care la mine asa functioneaza..vezi la tine Alina cum este...si nu te astepta la vreo minune din prima zi...ia-o usurel pe Ade!!

oare ce o mai face Sunshine???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns busymummy spune:

Camy... ma bucur tare ca Flavius e ok... am trecut si eu prin asta cu Vlad in vara, cand imi facea pseudo-crizele acelea... i-am facut EEG continuu de 12 ore... si nu a iesit nimic... acum nu a mai facut deloc, de vreo 4 luni Sunt sigura ca si la Flavius e o faza de dezvoltare

Am si eu un anunt: ne-am innoit cu 2 masele iesite complet din gingie iar in fata avem o strungareatza... autostrada, ce mai

Va pup pe toate

de Vlad - 11.11.2009 si Andi - 5 ani.

POZE NOI si POVESTEA LUI VLAD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Salutare !
Camy - ma bucur ca este totul in regula.
Sa va spun eu ce am facut aseara : l-am tund zero pe Stefanut .De fapt nu l-am tuns doar pe el ci pe toti baieteii mei pe tati primul,apoi pe Razvan si la urma beculet pe Stefanut .Noroc ca nu mai aveam pe nimeni prin casa, ca incepusem sa-mi intru' in rol .Am sa pun niste poze mai tarziu

http://community.webshots.com/user/allexa06

Mergi la inceput