Fulgusori de 2009 {2*}
Raspunsuri - Pagina 6
Chuny spune:
Camy, de ce te gandeai la autism? din cauza acestor momente de absenta ? sper din suflet ca maine eeg-ul sa fie curat si sa va linistiti. In rest se dezvolta bine, nu?
vias spune:
dar mie medicii mi-au spus ca momentele astea de absenta nu-s chiar in regula...nu-s normale..
Un copil de varsta lui nu "sta pe ganduri" si nici "melancolic" nu este ![]()
Cami,
de
Flavius Cristian in 
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
Poveste si POZE
Chuny spune:
Camy, medicii au dreptate: si absentele pot fi o forma de epilepsie; f bine ca faceti eeg-ul; si noi avem trimitere la eeg din acelasi motiv, insa nu ne-am programat inca.
vias spune:
sper sa nu fie...nici epilepsie...si nici altceva ![]()
Cami,
de
Flavius Cristian in 
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
Poveste si POZE
28061982 spune:
Camy o sa fe totul bine. Si Adela ramane cateodata cu ochii pe geam sau stiu eu pe unde fixati si daca ii zic ceva zambeste, dar tot acolo se uita si abia dupa ma baga in seama. Sunt copii si copii. Dar de aici pana la a te gandi la cei mai rau zau asa.
O sa fie bine si daca pe tine te sacaie gandurile astea o sa te linistesti dupa analize. O sa vezi ca totul e bine.
Fetelor Adela sigur se uita cu ochiul drept mai spre interior. Am testat, am analizat si cand mi-am dat seama ca am ajuns la aceeasi concluzie cu sotul mi-am dat seama ca e adevarat. Nu e f rau sau nu e f observabil. Nu ma stresez f tare pt ca si eu am strabism. E adevarat ca nu se vede pt ca l-am corectat prin niste exercitii pe la 14 ani. Trebuie musai sa vb cu dr ei sa vedem ce ne recomanda. cand sunt mici se corecteaza mult mai repede, insa din cate am auzit la noi dr lucreaza cu copii pe problemele astea dupa 3 ani caci pana atunci nu coopereaza cei mici. Am auzit totusi de 2 clinici particulare. nu stiu sa vedem
Vreau sa ajung la dr ei, desi ne-a zis ca avem control la 1 an si jumatate ca ma roade si treaba cu greutatea. Abia are 8 800-8.900 si nu i-am facut niciodata analize pana acm sa vedem cum sta cu fierul, calciul si nu mai zic de examen copro si etc.
Sotul zice sa las copilul in pace ca e vioi si sanatos si asa e, dar daca eu stau linistita si ea are vreo infectoe si cate am mai citit pe net ca sunt cauze ale stagnarii in greutate...
Iar bat campii cu ideile mele. Ma apuca cateodata analiza asupra copilului si o sucesc pe toate partile.
Camy nu am retinut, maine v-a programat la analiza?
BoboMom spune:
Camy, sa ne dai vesti bune si maine (si mereu) pt ca pana acum vad ca sunt bune. O sa fie bine! 
Roxy, la noi zic eu ca e raceala, nu alergii, pt ca si pe mine m-a luat - ma ustura si doare gatul rau si nu mi-e bine deloc. Peste o ora si ceva merg la dr cu Nicholas, sa ma asigur ca sunt ok urechiusele, ca in rest nu cred sa fie probleme. Nu prea cred sa ii dea nimic pt raceala, daca urechile sunt ok. Acum se joaca, e in toane bune. De papat inca n-a papat, o sa-i dau acum si va zic cum e. 
A_driana spune:
bobo pofta mare sa ai, si nici o pb la urechiuse
aly da nu prea vrea sa pape Adelutza? nu-i prietena cu papica?...ca m-am uitat ca s-a nascut cu 3000 gr si acuma are 8900 gr...pediatru n-a zis nimic?...daca ii vioaie si s-a dezvoltat normal nu cred ca are nimic, doar tine la silueta
...dar pt linistea ta poti face niste analize...
sper sa nu te supere mesajul meu...
A_driana
, de
minunea mea David-Andrei
allexa06 spune:
Salutare !
Alina - nu am mai intrat caci mi-au dat de furca trei examene, le-am avut unul dupa altul si sunt tahuie de cap,astazi este prima zi cand m-am trezit fara nici o grija si m-am relaxat un pic, sau...ma rog am incercat ![]()
Camy - si eu sunt de parere ca Flaviusica este un copil sanatos, va pupam si va tinem pumnii pe maine.Va fi totul bine, ai sa vezi 
Vorbeati de jocurile copiilor, Stefanut al meu se joaca singur, n-am nici o treaba...bineinteles ca prefera partener, mai ales pe Razvan , asa ce se mai harjonesc
, vine la Razvan si-l prinde in brate si-l iubeste
...
Si eu am incercat cu cuburile,la fel , eu construiesc, el strica
sau le pun unul cate unul intr-o galetusa, el ma urmareste, dupa ce ma retrag, face si el la fel...dar asta cand are chef .Am observat ca in ultimul timp vrea mai mult masinute si cand se trezeste imi spune "brrm, brrm" asa spune la masina si intinde mana spre ele,m-i le arata sa i le dau.Se joaca cu ele pe covor, merge de-a busilea si in acelasi timp o si impinge pe covor,sau ...o gusta , de fapt... pe toate le gusta ![]()
Are niste jucarii din platic, sunt niste legume, mari, cu maini , picioare, nas,gura, papuci, palarie, etc...toate se monteaza si bineinteles, demonteaza. Eu sau Razvan le montam, el intotdeauana le da jos
.De vorbit, daca pana acum spunea tata mai tot timpul, acum spune doar mama,aproape la orice si la oricine 
Si aaaaaaaaaa, uitam ceva f important aseara am vazut ca dintisorul nr.5 a reusit sa sparga gingia
si se mai pregatesc vreo 3 sa vina ![]()
Na, ca m-am lungit si eu....
http://community.webshots.com/user/allexa06
28061982 spune:
A_driana pediatra nu a zis nimic, desi la vaccinul de 1 an a cantarit-o si avea 8.700 si la controlul anterior mi-a zis ca ar fi bine sa se apropie de 10 kg la 1 an.
Adela are perioade cand nu mananca asa bine, dar totusi de cand si-a revenit dupa vaccin, dupa reactia pe care a avut-o a inceput sa manance.
Mie mi se pare putin, dar cand citesc pe net ce mananc alti copilasi mi se pare ca mananca bine
Cand se trezeste pe la 9.30 bea ori un biberon cu lapte, ori mananca 1-2 feliute de paine cu gem si putin lapte in canuta.
La 13- 13.30 mananca pireu cu carnita sau pilaf cu carnita si ciorba in care pun miez de paine.
La 19-20 mananca un bol de cereale sau un iaurt cu paine
La 22.00 bea un biberon cu lapte maxim 180-190 de ml de lapte desi mereu il fac plin. cateodata mai pun si cate o masura de cereale
Si cam atat. Cateodata ziua mai mananca si cate un mar copt la cu biscuiti. In cursul zilei, in afara de mesele acelea mai roade la cate o bucatica de mar sau fruct ce am prin casa.
I-am scos toate gustarile si rontaitul dintre mese ca sa manance tot la masa, dar la pranz cateodata mananca tot, cateodata doar jumatate.
Oare sa incep sa ii dau de rontait biscuiti si crochete si minuni d-astea? Seara mananca cu taica-su floricele. E moarta dupa ele.
Nu pot zice ca nu ii place ceva, insa daca nu ii e foame nu am cum sa o pacalesc. Adela niciodata nu a plans de foame de cand o stiu. Nepoata-mea daca i se face putin foame urla de o stie tot blocul, pe Adela daca o intreb se duce repede la bucatarie si plescaie din gura ca ii e foame, dar atat. Ea nu cere.
Si mai e o chestie ea la maxim o jumatete de ora dupa masa face caca. Face si de 3 ori pe zi cateodata. de obicei face de dimineta cand se trezeste si mai face o data dupa masa de pranz. Oare sa fie si asa o cauza. Zilele astea a facut chiar mai des ca ii mai iese un dintisor si a stat cu mainile numai in guritza si face cam moale.
Iar m-am lungit .....scuze!
Dac aveti vreun sfat sau vreo metoda cum faceti voi sa manance copii cat mai mult si mai des ascult si bag la cap