Fluturasi de martie-aprilie 2011 (132)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

andreea la prima sarcina am patit si eu exact la fel....picioare super umflate (nici papucii nu imi mai intrau in picioare!!), mainile la fel mi se revarsa carnea peste inele (pe care nu le-am scos de ciuda!!) si imi taraiam piciorul drept dupa mine .....nu stu din ce cauza nu puteam calca pe el....imi apasa pe un nerv ceva....

deea, de ce crezi ca acasa nu vei avea nevoie de tampoane??? lohiile sunt normale pana la 6 saptamani de la nastere.

anaxena, asteptam pozicile.

lalely spor la shoping.

si eu tre sa ies acusi....sa mai iau una alta, plus crema depilatoare, deo, etc bine ca s a mai incalzit un pic. cica de vineri isi mai "revine" vremea!!

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan in sapt 36!!!
AMR: putin....putin.....si mai putin...:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Neata fetelor

Eu madeclar fericita. M-am culcat si eu devreme la 12.30 si m-am trezit doar de 3 ori la pishu. Ma simt foarte odihnita desi m-am mai foit si la 7.30 m-am trezit. Doamne ajuta sa mi se intample si laoapte la fel.

Va servesc si eu cu niste paine prajita cu unt si dulceata de piersici si laptic cald . Mada ti-am luat si eu un biscuit ca-mi plac

------------------------------------------------------------------------------------------
34+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen

AMR - 5 saptamani!

Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

'neata Dorinut@ Sa ai pofta!

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 36+ cuCatalina Ioana

AMR: mai putin de 3 saptamani

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Gata, am citit si eu cele 3 pagini ramase de aseara pana astazi.

Madutza, ....eu nasc daca este natural 27-28 martie iar daca este cezariana(Doamne ajuta!) cu o saptamana mai devreme.Imi pare rau ca te-a durut spatele aseara...dar, astazi ai spus ca vei sta mai mult prin casa si poate ai sa-ti mai revii!Cristi ce spune, e bine la buni?
Andreea, ce probleme ai cu insomniile astea si cu umflarea picioarelor...hai ca mai ai foarte putin.
Maine merg la eco ....la 10 am programare dar, o sa ajung undeva seara ca o sa ma opresc iarasi la cumparaturi...pfff, nu ma mai satur de cumparat pt bebe.
Viss, condoleante!!!Ai luat cea mai buna decizie de a sta acasa. Iar legat de biberoane-suzete...eu am cumparat de la farmacie de la Philips(AVENT). Am inteles ca sunt cele mai bune.
pt toate burticile
Simonelu, Roxy...inca mai dormiti???

Ally , Eduard 30 sapt bebe

AMR 9 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Neata

Luni am avut controlul, bebelina e intoarsa, e maricica, are 1700 gr, placenta e ok, lichidul la fel. Am discutat cu doctorul si de cezariana..si va fi, ori pe 19 martie ori pe 26. A ramas sa decidem noi. Dar sigur vom alege pe 26, ca e mai aproape de termen...acum asteptam urmatorul control sa-i comunicam..Asta daca nu cumva bebe decide altfel . Contractii inca sunt, si dureroase si false...dar mai avem foarte putin asa ca nu ma mai stresez cu ele.

Am vazut la listuta ca eu nu apar cu nici un carucior roz ...e drept ca nu sunt asa activa la voi..dar asta ptr ca timpul nu-mi permite sa citesc tot ce scrieti...

Numai bine si va doresc in continuare sarcina usoara.
Voi intra sa fac galerie alaturi de voi, ca ma vazut ca deja unele mamici sunt programate ptr februarie

Mami de printesuca mica si iubita 05.05.2009...si surpriza 31+ o printesuca mai mica

Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

neata!!!!

yasmi eu spuma am folosit o singura data si nu mi-a placut, in special pt zona inghinala pt ca mi s-a parut ca nu "defriseaza" prea bine, ramaneau o gramada de fire si puncte negre, mai buna lama decat spuma...cel putin in cazul meu. oricum poti sa iti iei si spuma si crema si daca nu iese bine cu spuma, bagi crema

madutza patura galbena au la mothercare, daca intrii in contul meu picasa, eu am o poza cu o paturica alba. exact acelasi model il au si pe galben, e o culoare ft frumoasa, un galben pai. si au paturica pe 2 dimensiuni, si mare (pt tot patutul) si mica (aproximativ cat o fata de perna mai mare)

shtrumph WOW! mai ceva ca la particular la noi!!! ft misto mi se pare ce ne-ai povestit, nu imi vine sa cred ca undeva in lumea asta un spital de stat poate sa fie asa...esti o norocoasa, o sa vezi ca baby sophie o sa vina pe lume ca o printesa

s 30, Luca Alexandru, de abia astept sa te tin in brate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Picky_toto felicitari pe eco. Acum esti in lista. Incearca sa intru si tu mai des de-acum .

Fetele dar ma uitam ca Rhynna are DPN:5.02...asta inseamna ca o sa avem serie dubla de majorete atunci: pentru ea si pentru alina.n

------------------------------------------------------------------------------------------
34+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen

AMR - 5 saptamani!

Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralukab spune:

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

neata fetelor!

ziceam ca azi lenevesc, dar nu am putut dormi bine azi-noapte, iar incepusera durerile de spate, si am dormit pana la urma in living . Cand a plecat sotul la serv m-am trezit...acum mi-am pus de o cafea si ma bag la tv, poate ma ia din nou somnul

viss, imi pare rau pentru unchiul tau , dar a fost cea mai buna decizie sa ramaneti acasa. Drumul ff lung pentru o graviduta cu gemeni in ultimul trimestru de sarcina. plus ca nu prea aveai ce sa fci acolo, doar nu te apucai sa ajuti la bucatarie, cu siguranta erau usile/geamurile deschise, frig in casa..etc Stai linistita acasica

deea, pune si tu poza cu paturica. Vreau si eu sa mai cumpar o paturica, dar sa fie galbena toata si fara alte desene pe ea..oare gasesc asa ceva? Voi ati vazut pe undeva?

mandreeac, imi pare rau ca ai asa insomnii. Cu picioarele umflate nu am avut probleme sarcina asta, in schimb la Cristi erau asa umflate ca nu puteam sa-mi ating talpa , ma incalta sotul..cred ca v-am mai povestit. Nu am avut ce sa fac..s-au dezumflat la 2-3 zile dupa nastere.

In dimineata asta n-am nici chef de mancare, asa ca va invit la o si la niste biscuiti dulci de ovaz.

pupici

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 36+ cuCatalina Ioana

AMR 3 saptamani

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Neatza!

Mada, eu am luat o paturica galbena cu tiv maron din C&A, dar are desen cu Winnie the Pooh. E super frumusica, groasa si pufoasa. A costat parca 59 lei. Si aveau si prosoape de baie cu colt destul de multe pe galben. Eu am fost in AFI la C&A.

Mother to be 33+ Vlad

AMR 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antguess spune:

buna dimineata fetelor
am venit ieri de la eco direct in laptop sa va scriu si m-am trezit cu net-ul suspendat pt neplata...pana l-am platit, pana l-au reconectat...s-a facut seara si nu am mai reusit sa intru pe forum asa ca va povestesc acum

Fetita mea este minunatam dnpum e pe 06.04 si dnp dupa eco e 25.03
are 1522grm , sanatoasa, mi-a cautat-o dr la toate organele...inimioara e bine, membrele sunt bine...dar cand a ajuns la cap, la nu stiu ce vena importanta ne-a intrebat daca exista o incompatibilitate de grupa de sange intre mine si sotul...din momentul ala nu am mai inteles eu totul f bine dar concluzia e urmatoarea...tre sa ma duc sa fac dozarile de anticorpi si trebuie monitorizat fluxul de sange cu doppler-ul mai des pentru a vedea daca este ok, acum e la limita inferioara si daca mai scade, va trebui sa imi scoata fetita mai devreme pentru ca altfel se va naste cu o puternica anemie...asta e cea ce am inteles.
mi-a zis sa il sun pe dr si sa vrb cu el
L-am sunat, si el a zis sa stau lin si sa ne vedem cum am stabilit, la 32 de saptamani si facem dozarile alea atunci si stam de vorba.
dr de la eco a zis sa stau linistita ca nu se va intampla nimic grav, a zis ca sansele sa scada fluxul sunt mici....deci...fetita e bine dar trebuie monitorizata mai des

Nu am reusit sa ii vedem fatuca pentru o poza de calitate pt ca e cu fata spre uter dar a reusit sa ii vada fata pe bucatele cat sa vada ca nu exista nici o problema cu cerul gurii, buzele, ochii, si nasucul....si a zis dr ca este frumoasa:))

AMR: 9 SAPTAMANI
Mamica mandra a lui Dani 7 ani si cu o Antonia Nicole - luna a 7 a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralukab spune:

Fetelor, va tot aud vorbind de Mothercare. Voi la care mergeti? Eu am fost si in Mall Vitan si in AFI si erau cam goale rafturile. Plus ca in niciun magazin din mallurile astea nu am mai gasit combinezoane de fas de 0-3 luni pentru baietei. Se dadusera toate in cateva zile de reduceri. Eu am fost saptamana trecuta, marti parca.

Mother to be 33+ Vlad

AMR 5 saptamani

Mergi la inceput