Fluturasi de martie-aprilie 2011 (132)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

neatza!!!
Viss eu zic sa stai cuminte
e drum lung si incomod sa stai tu atata cu burtica pe scaunul de la masina
sunt sigura ca fam te intelege
condoleante si din partea mea!!!!

wau, cate bibe o sa ai..pai sa tot speli /sterilizezi la ele
nu ai cautat pe net cele de care ti-am zis....canpol....vezi ca au si in auchan...te poti uita la ele in magazin ....dar sunt mai scumpe cu ...parca 2lei...fata de net....

eu am zis ca nu mai comand ....iau 2 din auchan si daca nu oi avea lapte o zi doua cat dureaza comanda le folosesc pe cele 2

pe net stiu de la fina ca trebuia comanda sa fie de minim50 lei sa vina gratis coletul la posta
fa si tu comanda pe numele soacrei si se duce ea la posta sa le ridice

eu mi-am cam completat bagajul de spital...nu am gasit crema cu lanolina pt sani si nici tampoane nu am luat....nu stiu de care....sa iau din alea de noapte, oare nu sunt ff lungi si groase?....sau din cele cu 5 picaturi pe ambalaj?....eu nu am folosit decat cele cu 4 picaturi si chiar si acestea uneori mi se pareu jenante

torsoane nu imi fac...am cumparat vata si comprese sterile 27/27 parca...oricum ceva mai mari...si daca e nevoie in spital rup din vata pun 2 comprese si gata.....acasa sigur nu o sa mai am nevoie de ele

alte cumparaturi...2 paturici..una e bestiala..e pufoasa
iar cealata e din aceea de schimbat ....adica finet desupra, putin burete si un fel de musama de dedesupt

Andreea , cate mai tragi si tu cu picioarele astea umnflate....nu stiu ce sa zic sa nu te ingrijorez dar stiind ca tu nici nu muncesti , deci nu stai mult in picioare parca zic totusi sa vorbesti mai serios cu dr. despre ele
si eu l-eam avut umflate saptamana trecuta, dar statusem cateva ore bune in picioare
seara cand m-am vazut cum aratam m-am speriat..am stat cu ele in apa calda...apoi m-am masat cu carmol pe talpi si mi le-am tinut cred ca 1h ridicate pe mobila...dreptul pana dimi isi revenise...insa stangul si-a revenit peste 2 zile....credeam ca nu imi mai vad osul acela de la glezna pana nasc

ai si tu grija

------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99)
cu inca o fitzoasa....30 cronologic....wow am ajuns la luna a7a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

buna dimi

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan in sapt 36!!!
AMR: putin....putin.....si mai putin...:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

neata fetelor!

ziceam ca azi lenevesc, dar nu am putut dormi bine azi-noapte, iar incepusera durerile de spate, si am dormit pana la urma in living . Cand a plecat sotul la serv m-am trezit...acum mi-am pus de o cafea si ma bag la tv, poate ma ia din nou somnul

viss, imi pare rau pentru unchiul tau , dar a fost cea mai buna decizie sa ramaneti acasa. Drumul ff lung pentru o graviduta cu gemeni in ultimul trimestru de sarcina. plus ca nu prea aveai ce sa fci acolo, doar nu te apucai sa ajuti la bucatarie, cu siguranta erau usile/geamurile deschise, frig in casa..etc Stai linistita acasica

deea, pune si tu poza cu paturica. Vreau si eu sa mai cumpar o paturica, dar sa fie galbena toata si fara alte desene pe ea..oare gasesc asa ceva? Voi ati vazut pe undeva?

mandreeac, imi pare rau ca ai asa insomnii. Cu picioarele umflate nu am avut probleme sarcina asta, in schimb la Cristi erau asa umflate ca nu puteam sa-mi ating talpa , ma incalta sotul..cred ca v-am mai povestit. Nu am avut ce sa fac..s-au dezumflat la 2-3 zile dupa nastere.

In dimineata asta n-am nici chef de mancare, asa ca va invit la o si la niste biscuiti dulci de ovaz.

pupici

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 36+ cuCatalina Ioana

AMR 3 saptamani

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

neatza yasmi!
hai cu md ca acum se trezesc fetele
eu nu le-am servit cu nimic , ca nici pt mine nu am facut de papa
nu am pofta de mancare si nici nu stiu ce as putea mana, desi sunt trezita de la 5 fara

cu inca o fitzoasa....33 cronologic....wow am ajuns la luna a8a

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

buna dimi

'neata, yasmi

Povestea nasterii

AMR 3 saptamani

Poze

Mergi la inceput

Mada , nu am acasa decat paturica de schimbat
pe cealalta am lasat-o la sora mea ca eram impreuna...eu aveam sa-i dau un milion si am luat patura si ea a zis sa i-o dau ei sa o aduca ea cadou si de restul banilor sa mai cumpar ce mai vreau ..o salopeta doua si sa i le dau sa le aduca tot ea cand o sa vina la bebitza

nu e galbena. galbena nu am vazut pe nicaieri....
mag este in dr. taberei si vanzatoare mi-a zis sa mai primesc marfa la sf lunii....am zis ca o sa mai trec si eu dupa 1feb sa vad ce au adus...ca aduc marfa misto din china....

cu inca o fitzoasa....33 cronologic....wow am ajuns la luna a8a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Buna dimineata burtici !!!

Un lapte cald cu Nesquik???

Ally , Eduard 30 sapt bebe

AMR 9 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Neata burtici..

Ne-am trezit si noi devreme ca de obicei.Degeaba stau acasa ca nici nu dorm mai mult...

Vreau sa arunc un ochi pe lista cu necesarul pt ca am un drum la banca si cu aceasta ocazie poate treci si pe la farmacie...

Daca o sa am intrebari...intru peste voi!!

27+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

Mergi la inceput

deea, te rog intreaba daca aduc si galbene, pls Am si eu un fix, sa iau paturica galbena ca sa se asorteze cu toate asternuturile care le are
Fetele din Buc, va rog daca vedeti pe undeva paturici galbene, spuneti-mi si mie

ally, ceva de papa nu dai?

yasmi, ce faci? asa scurt azi?
lalely, spor la cumparaturi.
Si eu mai tb saarunc un ochi pe lista si sa tai ce am pus ca fiu sigura ca am luat totul

Povestea nasterii

AMR: mai putin de 3 saptamani

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

scurt mada....ca ma intrerupt o prietena care a venit la un ceai cald....cu branzoaice
deci azi la micul dejun, lapte cu nesquick de la ally si branzoiace de la mine!! eu am mai papat si cascaval cu piper si rosii cherry si mi-am prega si 2 portocale....si tot am o foameeeeee!!!!!!! :(((((( offfffff

Mergi la inceput