Fluturasi de martie-aprilie 2011 (132)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Anaxena pe langa acea poza , asa mi se pare. Cred mai degraba ca le-am studiat iar, ca s-a pozitionat bebe altfel si nu mai e la fel de ridicata, sa zic. oricum e foarte frumoasa, iar blugii tai, imi plac la nebunie. De unde i-ai luat?

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi si sa se nasca bebe la termen 34+ Rares Andrei

AMR 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

mada sa-ti fie de bine somnicul

mami de Naty (10.04.2009) si cuAlex 37+
AMR 9 zilei!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Antguess, eu zic sa-i spui ce ai gasit si sa-l intrebi dc? si nu te stresa atat de tare ca-i face rau lui bb...
eu zic ca e doar nesigur pe el si te iubeste... dar e inca copil la minte...mie asa mi se pare... de o nesigurantza totala...
sa sti ca nici noi numai de ceva timp, desi dr a zis ca e ok , dar ne dorim prea mult pe bb si ne e frica.... si cum si eu ma vait de dureri de fofo nu cred ca mai are curaj...

mami de de 7 ani si ingeras si 30+cu

AMR 8 saptamani
69/11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

madutza cum adiq mi-a scazut??
cititzi sub poze...fac si eu o gluma si intratzi in panica

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si sapt. 33 cum creste Alex
AMR 7s!!!!

Maria,povestea nashterii

Maria in culori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicitas spune:

Antguess eu nu pot sa zic nimik, ca si comparatie cu alta sarcina, dar vreau sa-ti spun ca in sarcina asta sotul meu nu prea a vazut actiune la capitolul asta, la inceput pt ca imi era frica de o eventuala pierdere, ca sarcina nu era ok, apoi nu am mai avut eu chef, si acuma am dureri, si de aia mi se pare ca suntem mai apropiati, si mai tandri.Iubire si tandrete nu inseamna numai partide pasionale de amor. Mai face a meu glume pe seama lipsei mele de apetit, eu rad si nimeni nu e suparat.
Pe locul intai acum e bebe, nu poftele noastre.
De la verisoara mea cu 3 copiii stiu ca si cheful mamicii fluctueza de la sarcina la alta. Prima a fost la 21 de ani, iti dai seama ca se tineau de nebunii toata ziua, acuma cu urmatoarele la 33 si 35 s-a mai schimbat placa. Si taticul e acelasi, sotul ei,deci nu tine de partener, ci de dispozitia mamei.

Feli cu Miriam in burtica 35 +
AMR 5S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Madutza eu asta nu stiu, ce marime sa mi-o iau. Si unde gasesc eu magazinul acesta NBB? E cu chilot burtiera ta?

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi si sa se nasca bebe la termen 34+ Rares Andrei

AMR 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui anaxena

madutza cum adiq mi-a scazut??
cititzi sub poze...fac si eu o gluma si intratzi in panica

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si sapt. 33 cum creste Alex
AMR 7s!!!!

Maria,povestea nashterii

Maria in culori

da, da am citit, ca am luat la rasfoit toate pozele si m-am uitat si cand au fost facute. Imi pare sa fie mai micuta fata de cele facute la salon. Dar nu ma pot abtine sa nu te felicit pentru cat de suple ai reusit sa-ti menti picioarele . Sigur si masajul ala a avut parea lui de vina, nu-i asa?

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 36+ cuCatalina Ioana

AMR: mai putin de 3 saptamani

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

anaxena super burtica!!!arati bestial in rest pe bune nu stiu cum reusesti, eu sunt cu niste picioare butuci si in sus vad ca apare celulita

mami de Naty (10.04.2009) si cuAlex 37+
AMR 9 zilei!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui mandreeac

Madutza eu asta nu stiu, ce marime sa mi-o iau. Si unde gasesc eu magazinul acesta NBB? E cu chilot burtiera ta?

AMR 5 saptamani

nu cred ca au magazin separat...firma se numeste NBB. Eu am luat din piata Vitan, la etaj sunt mai nmulte magazine. A mea e cu chilot si inalta pana sub sani. Cred ca gasesti in magazine gen Titan.

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 36+ cuCatalina Ioana

AMR: mai putin de 3 saptamani

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicitas spune:

Madutza sunt sigura ca-l va ajuta la capitolul asta, dar na nu pot sa-i cer asa ceva in fata. Si cand a fost sotul in spital, a venit la el cu mancarica buna. Ma gandesc ca si acuma va fi cum e ea de fiecare data atenta si o persoana foarte de treaba. Maine e ziua ei,ia sa ma duc eu sa fac torul ala , ca trebuie sa se inmoaie .
Va pup fetele

Feli cu Miriam in burtica 35 +
AMR 5S

Mergi la inceput