Ati citit asta?

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a_alinta spune:

corina, scuze, eu vorbeam de a canta la modul "popular" .

Mergi la inceput

din punctul meu de vedere, denizel, te poti intinde atat cat te tine plapuma.
denizel, fa split!

Mergi la inceput

si ca tot suntem la Psi, problema este ca niste parinti isi impun propriile dorinte asupra copiilor.
iti suna mai bine asta, denizel?
nu e vorba de est, vest, sud sau nord.
vorbim de copii care fac ceva ce face toata tara.
esti ok acum, denizel??? adica suntem la cabinetul potrivit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:
citat din mesajul lui buli

pai ori e lejeritate in vest, ori sunt universitati la care se intra fff greu? zau daca pricep

Lejeritatea din vest ...e la prima vedere !

Bineintzeles ca daca raportam la Romania de exemplu(aici e greseala noastra zic eu a astora care traim in afara Romania,ca ne raportam in permanentza la Romania)e mult mai lejer,insa in realitate e...cu totul altceva!

Vikinga,asa am spus si eu ca tine o perioada in legtaura cu sistemul nemtzesc(cu marele lui hibe privind departajarea prematura a copiilor)insa el itzi ofera variante,trebuie doar s avrei sa profitzi de ele!Deci afirmatzia ta are ceva...fals in ea(cea cu pierdutul trenului)!Dar asta ai sa vezi tu singura trecind prin sistem!

dar iar suntem off topic,eu tare as vrea sa se pastreze tema subiectului!

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanadara spune:

Nu este deloc nepotrivita discutia aici pentru ca si chinezii astia din America ce isi preseaza asa de tare copiii o fac tocmai pentru ca ei sa nu ajunga intr-o facultate in Beijing ci in USA.
Asa cum nici eu de exemplu nu imi doresc sa ajunga fata mea in universitate in Bucuresti unde calitatea invatamantului este de la an la an mai slaba si nici nu se intrevad sanse de mai bine in conditiile in care studentii ce ajung in amfiteatre vin dintr-un invatamant mediu debusolant, in conditiile in care cei mai multi profi nici nu apar pe la ore, au peste norma de la stat(intreaga bineinteles) alte 3 norme daca le insumezi la facultati si facultatele particulare prin toata tara, doctoratele ultimii ani s-au luat pe banda pentru procentul la salar (cartile din carti s-au scris) , etc.
O fi ea recunoscuta Universitatea Bucuresti peste ocean, Katya , insa nepotismul, promovarea examenelor pe alte criterii decat cele obisnuite, neregulile crase pe care studentul de azi "le traieste" timp de patru ani , ma fac sa cred ca nu reprezinta o etapa buna in viata copilului meu.
Si aceasta degradare rapida (si a calitatii invatamantului dar si a psihologiei studentului scarbit dupa doi ani cel mult daca nu este dintre cei ce se complac in furt si nepasare) nu par sa fie la final.

Acum, problema este pana unde mergi in pregatirea asta acerba a copilului.Mie personal ceea ce fac asiaticii astia cu studiul pe doua instrumente, limbi straine si sport la 5 ani mi se pare o nebunie curata.
La fel nebunie curata mi se pare sa nu te ocupi deloc de copilsi sa fie tinut de fusta mamei pana pe la 6 ani pentru ca raceste daca merge in comunitate sau pentru ca il stresezi daca il inveti numerele.
Linia de demarcatie unde se trage, asta aduce diferenta.

Edit: In unul din multele studii facute de Coalitia pentru Universitati Curate se spune:
» In 95 la suta din universitatile verificate a fost identificat un numar foarte mare de familii, iar in 71 la suta din cazurile analizate regulile privind plagiatul erau complet ignorate."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Citat:
citat din mesajul lui a_alinta

denizel, fa split!

alina

Split!
Mi-a stat bine?

~Lumea ar fi mai frumoasa fara macelari~

Mergi la inceput

Citat:

O fi ea recunoscuta Universitatea Bucuresti peste ocean, Katya , insa nepotismul, promovarea examenelor pe alte criterii decat cele obisnuite, neregulile crase pe care studentul de azi "le traieste" timp de patru ani , ma fac sa cred ca nu reprezinta o etapa buna in viata copilului meu.

Biata Universitate Bucuresti... :).

Pai, aveti de-acuma cu ce sa va speriati copiii daca nu vor sa lucreze suplimentar din culegere: daca nu lucrezi suplimentar, ajungi la Universitatea Bucuresti .

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui denizel

Citat:

Pai, aveti de-acuma cu ce sa va speriati copiii daca nu vor sa lucreze suplimentar din culegere: daca nu lucrezi suplimentar, ajungi la Universitatea Bucuresti .

Denizel este a "n" a oara cand te iei de ceea ce spun fara sa justifici ci doar pentru a -ti bate joc de vorbele mele.
Crezi ca este ceva neadevarat in ceea ce am scris?
Am spus eu undeva ca imi sperii copiii cu ceva? Nu cred , sunt complet impotriva acestui mod de " ordonare " a copilului.
Si oricum, tu personal cu un singur copil si cu vacantele in Tenerife si in Austria ma indoiesc sincer ca vei fi printre romanii ce se vor bucura de beneficiile invatamantului actual la UB.Esti printre fericitii ce au alternative deci e usor sa razi de situatia dramatica de la UB. Mai vedem peste cativa ani.
(PS.: din fericire pentru mine si eu am alternative deci nu o spun ca un repros la adresa ta, insa eu nu mi-as permite niciodata sa le indic altora ca roza o situatie ce in mod dovedit este neagra doar de dragul de a contrazice )

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ioanadara

Denizel este a "n" a oara cand te iei de ceea ce spun fara sa justifici ci doar pentru a -ti bate joc de vorbele mele.
Crezi ca este ceva neadevarat in ceea ce am scris?
Am spus eu undeva ca imi sperii copiii cu ceva? Nu cred , sunt complet impotriva acestui mod de " ordonare " a copilului.
Si oricum, tu personal cu un singur copil si cu vacantele in Tenerife si in Austria ma indoiesc sincer ca vei fi printre romanii ce se vor bucura de beneficiile invatamantului actual la UB.Esti printre fericitii ce au alternative deci e usor sa razi de situatia dramatica de la UB. Mai vedem peste cativa ani.
(PS.: din fericire pentru mine si eu am alternative deci nu o spun ca un repros la adresa ta, insa eu nu mi-as permite niciodata sa le indic altora ca roza o situatie ce in mod dovedit este neagra doar de dragul de a contrazice )

Noa', gura pacatosului adevar graieste. A aflat lumea in sfarsit cine e i-------a de la Zmeura :)). Eu am vrut sa fiu fata fina, da' daca nu-i nevoie, nu-i nevoie, asta e .
Oricum, ramane o enigma pentru mine care sunt resursele ce pot alimenta incontinentza de verdicte de tipul "esti printre fericitii care..." in conditiile in care habar n-ai cine sunt si ce fac .

Daca oi avea ceva bani disponibili atunci cand copilul va trebui sa mearga la facultate, te asigur ca voi prefera sa umblam de banii aia printre cactusii si soparlele de prin te miri ce insule si sa mancam din blidele localnicilor decat sa investesc in educatia universitara din afara tarii.
Macar de si-ar dori copilul meu sa studieze la Universitatea Bucuresti... :).

Mergi la inceput

Este vreun neadevar in ceea ce am spus?

Aici NU vorbeam despre speriat copiii ci despre cu totul altceva.
UB a fost pomenita in alt context.

Mergi la inceput