Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010 (7)
Raspunsuri - Pagina 8
Lidia_P spune:
voi faceti kineto cu bebei pt ca vi-a recomandat medicul?eu pe 10 feb am programare la pediatru la Medicover si atunci am de pus o gramada de intrebari si vroiam sa stiu daca voi faceti la recomandarea unui pediatru
anymona spune:
Buna sesra,
Simonique, dc apuc sa rasfoiesc ca lumea site-urile alea pana maine ma bag si eu la comanda. Dc nu...asa e...o sa fac comanda separat mai incolo. Oricum iti multumesc mult pt site-uri. Sunt ffff misto. Noi facem botezul tocmai in iunie, deci mai avem timp.... So, allexxia nu vei fi cea mai intarziata...bb meu va avea peste 7 luni atunci
sashenka, bafta multa cu dieta. Iti doresc rezultate rapide si de durata.
Eu, bineinteles ca nu m-am dus la sala asa cum imi propusesem, dar mi-a tras sotul niste dvd-uri cu zumba de pe net si fac zilnic in casa. Pe la orele 12 - 13, de regula, bb baga un somn mai lung si atunci bag si eu o sedinta de zumba si 20 de min la aparatul de vibromasaj cu centura pt celulita
si noi tot cu program haotic de papa, somn si baita ne laudam desi avem peste 3 luni
Andreeacc ai PM
Ana_O, voi ce mai faceti? Sper ca sunteti bine.
Mami fericita de Clara Maria (01/02/2006) si Robert Alexandru (21/10/2010)
danaint spune:
Andreea, Symo, Corina - merci de raspunsuri!
Symo, eu dau tot 100 pe ora. Dar nu facem scufundari... Insa ridicari de jos, intoarceri, rostogoliri, minge, asta facem.
Am stabilit restaurantul de botez. Sunt tare happy!! si biserica stiu care as vrea, da nu am fost sa vb Vreau si eu din nou va rog linkurile alea cu minuni de botez... nu am apucat sa intru prima data!
Am si o idee cum sa decorez, invitatiile le-am facut layout-ul, costumel de bebe am aranjat... nu stiu cu muzica daca trebuie sau imi asigura restaurantul... merg sambata pe la ei...
ALEXA1985 spune:
Buna seara va spunem si noi.
Noi tocmai am terminat cu botezul. Am pus poze pe picasa de la botez si mir. Lavinia a stat tare cuminte, nu a plans decat putin cand a bagato in cazan, iar dupa impartasanie a dormit 5 ore nemiscata, in conditiile de la restaurant(mare galagie).
Site de marturii este si www.gesica.ro
Va pup.
Mami de ANDREEA LAVINIA 1.10.2010
Lidia_P spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danaint Andreea, Symo, Corina - merci de raspunsuri! Symo, eu dau tot 100 pe ora. Dar nu facem scufundari... Insa ridicari de jos, intoarceri, rostogoliri, minge, asta facem. Am stabilit restaurantul de botez. Sunt tare happy!! si biserica stiu care as vrea, da nu am fost sa vb Vreau si eu din nou va rog linkurile alea cu minuni de botez... nu am apucat sa intru prima data! Am si o idee cum sa decorez, invitatiile le-am facut layout-ul, costumel de bebe am aranjat... nu stiu cu muzica daca trebuie sau imi asigura restaurantul... merg sambata pe la ei... Mami de Lucas Petru (27.10.2010) |
unde faceti botezul?
BraveGirl spune:
Alexa, ce grasuna superba ai tu acolo! F frumos tortul.
Msymo, iti trimit PM.
==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)
POZE
ALEXA1985 spune:
Multumesc.
citat din mesajul lui BraveGirl Alexa, ce grasuna superba ai tu acolo! F frumos tortul. Msymo, iti trimit PM. ========== Corina Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010) POZE |
Mami de ANDREEA LAVINIA 1.10.2010
beatrice75 spune:
citat din mesajul lui Lidia_P voi faceti kineto cu bebei pt ca vi-a recomandat medicul?eu pe 10 feb am programare la pediatru la Medicover si atunci am de pus o gramada de intrebari si vroiam sa stiu daca voi faceti la recomandarea unui pediatru Mami de Ianis Andrei (11.10.10) grasunelul nostru drag |
eu una, nu.
beatrice75 spune:
de pe ce site se face comanda? nu ne vom incurca in baloane?ma refer la modele. cam cate baloane ar trebui comandate la o sala medie?
beatrice75 spune:
imi pare rau ca exista persoane care doar se multumesc sa adune informatii de pe acest forum si niciodata nu intervin cu o idee, sfat, etc.