Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010 (7)
Raspunsuri - Pagina 9
sunset_zuzi spune:
imi pica ochii in gura si ea tot nu vrea sa doarma
Fericita mamica de scorpiuta Alexia (20.11.2010)
Doamne ai grija si de noi
lorin7774 spune:
buna dimineata
vad ca sunt cea mai matinala din barlog
asa ca va invit la o cafeluta sa ne trezim
Beatrice, multumesc de raspuns. aproape se termina baxul asta de Pampers si ma mut la Pufies. poate am mai mult noroc.
Sun, sper ca ati adormit pana la urma linistite
deci, de pe care site comandam chestii pentru botez ? va rog mai postati o data link-ul. multumesc
anymona spune:
Citat: |
citat din mesajul lui beatrice75 de pe ce site se face comanda? nu ne vom incurca in baloane?ma refer la modele. cam cate baloane ar trebui comandate la o sala medie? |
beatrice, eu la Clara am comandat baloane in fct de nr de mese. Cate un manunchi de 7 baloane cu heliu langa fiecare masa. Baloanele erau personalizate cu poza si numele ei. La sfarsit am taiat atele si am dat drumul la baloane.
Mami fericita de Clara Maria (01/02/2006) si Robert Alexandru (21/10/2010)
anymona spune:
Alexa, felicitari pt mica crestina!!!!
anymona spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorin7774 buna dimineata vad ca sunt cea mai matinala din barlog asa ca va invit la o cafeluta sa ne trezim Beatrice, multumesc de raspuns. aproape se termina baxul asta de Pampers si ma mut la Pufies. poate am mai mult noroc. Sun, sper ca ati adormit pana la urma linistite deci, de pe care site comandam chestii pentru botez ? va rog mai postati o data link-ul. multumesc _ LOREDANA, mami de printese MIRUNA 07.05.2005 si ANTONIA 10.12.201O |
multumim pt cafea. Foarte buna!!!
Si noi folosim Pufies si suntem fff multumiti
site-urile sunt www.ukpartyshop.co.uk si www.showermybaby.co.uk parca. Nu stiu de pe care se va face comanda.
heidy spune:
Buna dimineata si de la noi..
Grea si lunga noapte a trecut. Acum bebe doarme si mami vegheza ca i-a zburat somnul.
Am pus si eu poze cu bebe pe picassa si acum ne pregatim sa vizionam meciul de tenis de la Australian Open si sa safuram o cafeluta din care va ofer si voua, asa, mai slabuta, doar pt miros.
Noi la botez nu prea avem decoratii. Vor fi niste aranjamente cu flori pe mese (ma gandesc la zambile albe, lalele albe, frezii albe si o orhidee verde) si atat. Nu ne dau voie cu huse si funde in sala si nici nu s-ar potrivi caci este mai rustic asa. Pe langa aranjamentul floral am mai comandat marturii de aici(am pus 2 spatii):
http://www. ciocolaterie. ro/
De lumanare se ocupa nasa, desi mi-ar fi placut sa o fac eu, dar asta este. Cand am facut noi lumanarea pt finutul nostru am comandat-o de aici (poate unele dintre voi faceti singure lumanarile si va dau o idee) :
http://www. cherubinlily. ro/lumanari_de_botez.php
Sper sa nu credeti ca vreau sa fac reclama ... mai ales ca nu m-a intrebat nimeni detaliile acestea.
Ana_o presupun ca esti ocupata cu apartamentul, botezul si mai ales cu bebe .. ca nu te-am mai vazut pe forum.
Va si sa aveti o zi usoara.
Fericita mamica de Tudor Andrei POZE
sashenka_h spune:
si noi tot pufies folosim .
hai ca tot imi mai aduc aminte cate ceva. ieri am fost in piata de flori de la cosbuc, ptr ca aranjamentele florale tot eu le fac si au aia niste preturi de mori..un trandafir 3 ron, minitrandafiri 5 ron, cale 5 ron, 20 garoafe 10 ron si au tot ce iti trebuie ptr aranjamente asa ca de acolo o sa aprovizionez.
Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)
sashenka_h spune:
am uitat sa spun buna dimineata si sa va invit la un cappucino . neuronul gravid s-a transformat in lauz si a fugit de disperare
alexa superba iubita mica. vezi ce mare a crescut...!!!!
Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)
danaint spune:
Neata!
Botezul il facem la La cena 2, unde m-am vazut de mai multe ori cu mai multe dintre voi, pe vremea cand eram burtici imi place ca estetica inauntru, e tocmai bun ca spatiu, are curte mare in care cei cu copii pot iesi sa mai alerge...
Eu "boicotez" florile ca decor la botezul asta! Poate pe cristelnita sa avem flori, dar pe mese voi avea niste vaze rotunde joase, in care pun 3 lamai galbene si una verde in aia verde voi infige intr-o tepusa de lemn meniul si nr mesei (scrise pe ac carton).
Ma apuc sa studiez si eu site-urile alea date de voi!
Elfica spune:
Heidy: Cam cat de inalta e o lumanare si cam cat costa. Am intrat putin, dar nu am vazut niciun pret. Oare nu il pun pt ca sunt f scumpe si nu vor sa indeparteze clientii din start?
Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010