Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010 (7)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

heidy multumim ptr site-uri, cel putin aldoilea este demential si imi plac marturiile...si eu as vrea sa stiu preturi ....doar este criza

Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Aaah! Si noi folosim tot Pufies, imi par cele mai bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

Buna dimineata!

Sper sa apuc sa ma uit si eu pe siteurile date de voi...bine, eu am comandat marturi si alte nebunii , acuma caut o cofeterie buna care sa imi faca tortul dupa o poza, un anumit model....si sa il si livreze la restaurant. Imi puteti recomanda ceva?

sashenka, mi-ar placea sa imi fac singura aranjamentele florale ptr mese; la piata de flori au si buretei si recipientele necesare?

heidy, la niste flori de primavara ma gandeam si eu, numai ca la noi merge ceva mai colorat.

Alexa, felicitari pentru botez, sa iti traiasca micuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Citat:
citat din mesajul lui danaint

are curte mare in care cei cu copii pot iesi sa mai alerge...

Mami de Lucas Petru (27.10.2010)

Da' ce ai, tu, cu bietii oameni ? Poate vor sa alerge si aia fara copii Ai fost haioasa rau!

Olga mami de Vlad-Alexandru si Ioana-Sofia

You must be the change you wish to see in the world! ( Mahatma Gandhi )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

Citat:
citat din mesajul lui andreeacc

Buna dimineata!

Sper sa apuc sa ma uit si eu pe siteurile date de voi...bine, eu am comandat marturi si alte nebunii , acuma caut o cofeterie buna care sa imi faca tortul dupa o poza, un anumit model....si sa il si livreze la restaurant. Imi puteti recomanda ceva?

sashenka, mi-ar placea sa imi fac singura aranjamentele florale ptr mese; la piata de flori au si buretei si recipientele necesare?

heidy, la niste flori de primavara ma gandeam si eu, numai ca la noi merge ceva mai colorat.

Alexa, felicitari pentru botez, sa iti traiasca micuta!

Andreea, mami de baiat si fetita

www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care

andreea bureti au si tot felul de accesorii dar sincer nu am vazut recipiente, eu de asta ma duc in dragonu rosu. si uite am mai gasit un site http://www.
flori-en-gross.ro/index.php?mm=4 si vreau sa trec si pe acolo sa vad ce preturi au si ce accesorii. tu de unde ai comandat marturiile si toate celelalte? daca vrei sa spui

Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

buna dimineata cu ploaie...si vant...si somnnnnnnnnnnnnnn..m-am trezit de la 5..am mai dormit decat 30 de minute de la 8 la 8:30...acum copila mea doarme dar eu nu pot ca am treaba pe aici..
alexa e o frumoasa fetitata si iti seamana perfectttttttttt..
fetelor puffies sunt la fel ca huggies mai bumbacoase????

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Doura, eu am folosit si Huggies, dar nu mi-au placut,de multe ori se trezea copilul ud pana la piele, chiar nu am idee pe unde iesea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonique spune:

Buna dimi fetele!
Ma scuzati ca aseara nu am mai intrat sa raspund in legatura cu site-urile pt comenzi dar eu de la 8 juma am "program artistic" si nu mai pot face nik.
anymona saru'mana ca ai dat tu link-urile de unde am propus sa comandam, inca o data le voi da si eu:
www.showermybaby.co.uk/" target="_blank">http://www.showermybaby.co.uk/
www.ukpartyshop.co.uk/" target="_blank">http://www.ukpartyshop.co.uk/
Acum ramane la alegerea noastra de pe care sa comandam, eu personal aceleasi produse pe care le vreau le gasesc si pe un site si pe celalalt, diferenta ar fi ca pe primul are mai multe chestii interesante(deci m-as putea arunca la mai multe ) dar transportul este de 15 lire iar pe primul este 10 lire dar din cate am vazut au si cantitati mai mici pe fiecare produs...deci cum se hotarasete...dak vreti, mai putem astepta sa se uite toata lumea pana luni, ca vad ca sunt multe fete care nu au apucat sa vada site-urile si asa este we la dispozitie, si atunci luni definitivam situatia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonique spune:

In rest ce sa zic, sunt cheauna de somn...efectiv nu gasesc nici o explicatie, probabil fac eu ceva gresit nush...nu inteleg de ce se trezeste noaptea la fiecare ora, nu are si el un somn mai lung...nici nu stiu sa zic dak se trezeste pt mancat sau din alta cauza...eu ii dau dar mananca putin si iar adoarme, incerc sa il trezesc ca sa manance mai mult, efectiv nu reusesc, zici ca doarme bustean...dar dupa o ora iar se trezeste

Mai voiam sa va intreb cat timp se da Protectis? Se face pauza? Cat timp e indicat sa le dam? Eu ii dau de la o sapt deci de vreo luna juma fara intrerupere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Simonique: Eu vreau de pe ukpartyshop si deja ti-am trimis comanda prin pm. Daca ziceti ca pana luni, poate mai adaug ceva

Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010

Mergi la inceput