Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010 (7)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonique spune:

Ai avut dreptate Bravegirl...se pare ca e de la gat si asta e doar inceputul...a zis ca probabil va face febra si va incepe sa tuseasca. Ne-a dat antibiotic si a zis sa il izolam de bb...de parca ar fi asa usor cand traiesti in aceeasi casa...si bb trebuia sa faca si vaccin sapt viitoare. Ne-am rezolvat. A zis sa incercam sa nu il mai ducem la gradi pana in primavara...nici nu mai stiu ce sa zic De la gradi ne-a zis ca mai bine de juma de grupa e bolnava asa ca erau mici sanse sa scapam...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letzy81 spune:

Simonique, sanatate multa puiului tau mai mare!
Olgutzika,Biserica Sf. Imparati este cea din centru pe langa DSP?
Daca este aceea,este tare frumoasa si la ocazii gen botez,nunti o decoreaza foarte frumos cu funde mari albe+flori pe fiecare bancuta.
Si noi cununam in toamna acolo.
Noi o botezam pe micuta la Biserica Domneasca,acolo ne-am cununat noi.Ne-a asteptat cu covor rosu si cu melodia aceea pt nunti,ca in filme.N-am mai vazut la alte nunti asa ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letzy81 spune:

Sa va povestesc ce peripetii am avut sapt trecuta prin Bucuresti.
Am fost pe la fratele meu si trebuia sa ajungem si pe la sora mea,din Berceni pana in Stefan cel Mare.Sotul a zis ca nu-i nevoie sa mai punem centura pe scoicuta Sandrei ca e drumul liber si ajungem repede.Eu desteapta,nu i-am pus nici centura din scoica.
Intr-o intersectie,i-a taiat unul calea sotului si a pus o frana brusca.....am crezut ca mor:scoicuta cu Sandrutza cu tot cazuse intre scaune.Nu vreau sa-mi aduc aminte ce-am simtit pana m-am asigurat ca e totul bine.Ea,mititica alunecase si din scoicuta,noroc cu costumasul gros pe care nu apucasem sa-l dau jos...dormea.
Invatatura de minte pt mine si pt sot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Letzy, imi pare rau ca ati trecut printr-o asa sperietura, insa poate a fost un fel de "avertizare". Siguranta celor mici e pe primul loc. Si eu ma simt oarecum cu musca pe caciula ca in ultimele 2 drumuri n-am reusit sa-l cuprind pe bebe cu centura fiind imbracat f gros. am zis insa ca voi da scoica jos din masina poate reusesc macar in casa sa-i mai largesc centurile.

Noi venim cu vesti bune, Leon a executat ieri in pat o intoarcere de pe burta pe state urmata de inca una pe spate Era tare haios cum isi facea el vand de zor. Si mai nou tb sa-l prind cu centurile in bouncer ca se arcuieste si da din picioare pana se "scurge" din el

Noptile decurg ok, ma declar multumita ca are 1, max. 2 treziri/noapte. Boierie Si noi avem mici probleme cu plansul al san insa le depasim cu rabdare. Sau apuca sanul, ia o inghititura de lapte, il lasa, iar il apuca... si tot asa. Sau se opreste din supt si incepe sa "vorbeasca" la san, ii tot zice pe limba lui. Ma topesc dupa el cand face asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

simonique multa sanatate alor tai si tie.

mami de Robert Petru

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inacat spune:

Simonique, ral_eli
.
Asa e, ziua, lucrurile sunt mai luminoase.
Daca ma hotarasc cu ceva pt. comanda dau PM.

Am reusit sa fac o comanda pe hopa-sus la pufies si azi le primesc .

Andreeacc, pentru torturi a fost postat site-ul pasticceriagiuseppina.ro/?
Nu stiu preturile, dar cred ca merita, daca sunt si gustoase, pe cat de super arata.

misticgril bafta cu proiectele.

lorin7774, daca te pricepi sa crosetezi niste body-uri mici, ca marturii, iti fac comanda ferma .

Eu la nunta am pus marturii-5 bomboane in organza, pt. fiecare pers. in farfurie, si cand plecau acasa invitatii le dadeam (pe familie) cate un tablouas pictat de soacra-mea.

In legatura cu centura sper sa invatam toate din experienta ta Letzy.
Pe mine m-au impresionat (a se citi ) spoturile cu centura (fetita care zboara prin geam, mama si fetita care-si salveaza tatal) si acum o folosesc si cand stau in spate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Hello din butoiul cu deprimare

Ieri am tras un plans mic(a se citi toata seara)
Azi m-a inviorat un pic vizita la pediatru, unde am aflat ca e normal sa aibe trombocitele mai mari, si ca avem doar o mica anemie, pt care ne-a dat fier... Da tot plangacioasa sunt...

Alexa, noi am fost la Stamate, la Medlife, la eco de fontanela. Insa apoi am auzit ca nu e decat ecografist general, ca nu are specializare TF... Insa dr Burloiu neuroloaga aseara a zis ca are incredere in el...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Eu cu centura sunt obsedata- si cainele poarta centura in masina

Hai sa va povestesc ceva funny eram acu vreo 2 ani printr-un sat pe langa Brasov, sambata noaptea pe la 1, fusesem la niste prieteni. Si ne opreste un echipaj de politie. Ne cer actele, se uita dc avem centura pusa. Si apoi cel cu care vb il roaga pe sot sa coboare sa sufle in fiola, ca na, sambata noapte, puteam sa ne intoarcem de la disco, ei de aia stateau acolo, cica era nu stiu ce disco cunoscuta pe langa... Cat timp primul politist parlamenta cu noi, al doilea era cu lanterna, si o plimba asa peste bancheta din spate, si izbucneste in ras, si ii zice primului ca "lasa-i domne in pace, nu vezi, si cainele are centura pusa"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Fetele, voi cum ii mai culcati noaptea?Acum e ok, dar va veni o perioada cd vor incepe sa se zvarcoleasca rau si chiar mi-e frica de acest lucru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

Eu prin cineva merg miercuri la spitalul de copii Victor Gomoiu la Andrei Zamfirescu. El e neurolog si ii face si eco.

Mami de ANDREEA LAVINIA 1.10.2010

Mergi la inceput