Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010 (7)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Dana, ce-i cumperi cd va trebui sa inceapa sa stea in fund cu sprijin? Acel scaunel pe care mi l-ai mai aratat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

Dana, ce-i cumperi cd va trebui sa inceapa sa stea in fund cu sprijin? Acel scaunel pe care mi l-ai mai aratat?

Da, scaunelul ala!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonique spune:

letzy, ral_eli va multumesc si eu sper ca tousi sa nu fie asa rau cum zice dr si poate scapam si cu bb sa nu ia...Doamne ajuta!
danaint ia nu mai supara baiatul, el e bine, sanatos, frumos, nu mai iti face ganduri negre ...eu am crezut ca glumesti cu catelul cu centura dar din cate pove, tu chiar il pui

...caraie, revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

am pus si noi poze proaspete pe picasa

Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letzy81 spune:

Dana,i-am povestit si sotului despre cainele tau cu centura...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siuta spune:

Dana, foarte tare faza cu centura !Iesi repede din butoi ca nu e bine sa zabovesti mult acolo !
Simonique, nici eu nu imi duc copila la gradi pana in martie. Imi pare tare rau pentru ea dar nu avem incotro. Chiar nu am chef sa stau cu inima cat un purice de fiecare data cand vine de la gradi. Sanatate multa puilor .
Ce ma mir eu cand va aud cu marturii si aranjamente florale pentru botez ! Cred ca o sa va iasa foarte frumos ! Noi facem botezul ca un chef, la blugi si fara protocol.Doar ca e neamul mare si ne adunam vreo 50 de persoane. E o ocazie sa ne mai vedem si noi ca altfel...noroc cu telefoanele si mess-ul.
Sa va spun: aseara am primit de la o prietena o pompa de muls de la Avent si m-am pus pe treaba. Eu o sa plec la serviciu din aprilie si mi-am propus sa umplu congelatorul cu laptic sa aiba Toma macar inca o luna dupa ce incep eu. Sper sa-mi iasa desi azi la pranz, dupa ce a bagat el zdravan la burtica ,nu am reusit sa mai scot decat 20 ml .Daca aveti sugestii despre cum ar trebui sa procedez ca sa-mi iasa smecheria, v-as fi recunoscatoare .
Ma duc sa mai sortez la jucariile fica-mii si sa mai dau din ele acum cat nu e acasa
va

http://www.mariaeva.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

sashenka sunt f f ffrumoase pozele noi cu bb horea...si super funny ca i-tai pus fundita :D...

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

sunt mama denaturata daca o pun pe maysaa sa stea in fund din cand in cand???o pun sprijinita de o perna si dau drumul la "invartitor" si ea rade de nu mai poate...pe spate nu prea sta se enerveaza ca nu vede peste t0ot...a mea adoarme tot in pozitie verticala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inacat spune:

Joy21 abia astept si eu sa faca manzul meu figuri din astea .
Cu toata ca din momentul acela va trebui sa fiu cu ochii pe el sa nu cada de cine stie unde.
Recunoasc ca nici eu nu l-am inhamat in boucer si uneori pe masa de infasat imi iau ochii de la el pentru 1-2 sec

Danaint incearca sa vezi partea plina a paharului.
Super faza cu centura la catel.
Eu mi-am lasat cainele o data in trabant (masina mea in urma cu cativa ani) si cand m-am intors am gasit-o distrusa (cheder usi smulse, bord muscat, maner portiera distrus...). Nu m-am suparat ca era oricum un junghi, dar cand mi-am luat Tico i-am luat si lui cusca si o folosesc. Iar acum am si o fetita asa ca am mai luat o cusca. Fiecare cu garsoniera lui .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

Citat:
citat din mesajul lui douradoudou

sashenka sunt f f ffrumoase pozele noi cu bb horea...si super funny ca i-tai pus fundita :D...

multumesc mult. astazi vreau sa mai bag o sedinta foto. sotul era un pic sifonat ca i-am pus funda ca vezi doamne seamana cu o fetita .
nu esti mama denaturata...si eu il mai tin pe horea sprijinit de perne si se pare ca ii place, dar nu il tin mult asa ca nu-ti face probleme

Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput