Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010 (7)
Raspunsuri - Pagina 14
ALEXA1985 spune:
Ce probleme la nastere? Pentru ca a fost mic de greutate? Eu nu prea mai stiu ce s-a intamplat dupa ce am nascut.
Citat: |
citat din mesajul lui danaint La multi ani Sandra si David!! Au facut bebeii nostri 3 luni A trecut tare repede timpul, nu imi vine sa cred, mi se par momentele din spital atat de aproape, parca ieri au fost Eu sunt cam amarata acum, nu prea sunt in toana festiva. Azi mergem la neurolog (din cauza problemelor de la nastere tb monitorizat pana la un an!), si i-au iesit si rez analizelor de sange, si nu prea imi plac Maine mergem din nou la pediatra, sa vedem ce zice de ele... Ana, ce mai faci? Sper ca esti bine... Mami de Lucas Petru (27.10.2010) |
Mami de ANDREEA LAVINIA 1.10.2010
Olgutzika spune:
Letzy, eram datoare: botezul il facem la Sf.Imparati, iar la carciuma mergem la Giulia, la Paltinis. Avem un etaj numai pentru noi. Duminica sa stii ca gasesti restaurante...sambata e bai, ca sunt nunti. Eu nu am mai fost la Marlen de cand au reamenajat, dar stiu ca se manca teribil de bine . Noi am mers la Giulia pentru ca patronul e prieten cu cumnatul meu ( cumnat care ne e si nas de cununie noua si nas copiilor meu - afacere de familie, deh ). Pe mine nu ma deranjeaza daca ca se boteaza mai multi copii , vreau sa fie apa calda in cristelnita, atata tot .
Si sa va spun: am fost cu treaba prin oras ( cumparaturi, interesat de actele pentru dosarul de indemnizatie pentru cresterea copilului, mers la gradi unde vreau sa o inscriu pe Sof...) cu copiii si cu mama. Copilul mare a adormit in masina, unde doarme si acum, pazita de mama ( doarme de fix 2 ore in fund ). Copilul mic doarme in scoica in bucatarie cu geamul deschis ( ca e "ambalat" de stat afara, nah ). Am stat toti patru in masina pana mai acum un sfert de ora cand eu am venit in casa ca mi s-a parut ca se trezeste micicenia si am zis sa il alimentez in conditii civilizate...numai ca el a dormit linistit. Asa ca eu in casa, mama in masina, supraveghem somn de plozi .
Alexa, v-am vazut la botez . Fete frumoase, si surorile si verisoarele . Arata superb pitica cu falcute numai bune de papat !
Olga mami de Vlad-Alexandru si Ioana-Sofia
ALEXA1985 spune:
Anymona, Danaint unde mergeti la neurolog? Si la cat timp? Eu nu am fost pana acum pt ca doctora de la Giulesti care o vede pana la un an mi-a spus ca nu e nevoie, dar vreau sa merg si eu pt linistea mea.
Mami de ANDREEA LAVINIA 1.10.2010
beatrice75 spune:
citat din mesajul lui simonique In rest ce sa zic, sunt cheauna de somn...efectiv nu gasesc nici o explicatie, probabil fac eu ceva gresit nush...nu inteleg de ce se trezeste noaptea la fiecare ora, nu are si el un somn mai lung...nici nu stiu sa zic dak se trezeste pt mancat sau din alta cauza...eu ii dau dar mananca putin si iar adoarme, incerc sa il trezesc ca sa manance mai mult, efectiv nu reusesc, zici ca doarme bustean...dar dupa o ora iar se trezeste Mai voiam sa va intreb cat timp se da Protectis? Se face pauza? Cat timp e indicat sa le dam? Eu ii dau de la o sapt deci de vreo luna juma fara intrerupere. |
Dr mi-a zis sa-i dau Protectis o luna.
Cred ca produsele de pe cel de-al doilea site sunt mai ieftine, de pe ukparty, de aceea am tot intrebat care se prefera
danaint spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui anymona
ce nu ti se pare ok la analizele de sange? Nu's ok valorile? Of...te inteleg cu evaluarea neurologica....si noi tb sa facem periodic pana la 2 ani din cauza prematuritatii...si am asa niste emotii!!!! Dar sa avem incredere ca va fi bine. Te pup si sa ne aduci vesti bune maine de la dr. Mami fericita de Clara Maria (01/02/2006) si Robert Alexandru (21/10/2010) |
I-a iesit hemoglobina putin sub limita - ceea ce inseamna un pui de anemie
Insa ce m-a panicat cel mai mult sunt trombocitele, care sunt peste limita
La ce neurolog mergi? Noi azi avem la dra Burloiu, sunt curioasa, am auzit numai laude...
danaint spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ALEXA1985 Ce probleme la nastere? Pentru ca a fost mic de greutate? Eu nu prea mai stiu ce s-a intamplat dupa ce am nascut.
Mami de ANDREEA LAVINIA 1.10.2010 |
Da, a avut retard de crestere pe fondul lipsei de lichid amniotic. Si dupa nastere a dezvoltat icter agresiv, care a necesitat in a doua zi de viata o operatiune de schimbare de sange.
Noi am mers la primul consult la drAxente, la Euroclinic. Acum insa am primit recomandari foarte bune pt dr Burloiu. Mergem la ea la Sanador (e langa casa), nu la spital, vine aici o zi pe saptamana - joia. Noua ni s-a recomandat la 2 luni consultul neuro, si din 2 in 2 luni si eco de fontanela, pana se inchide.
sashenka_h spune:
fetelor am trimis lista de preturi pe adresa de gmail. fug sa citesc din urma
Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)
sashenka_h spune:
citat din mesajul lui bebelu86 intrebare: bebeii vostri au mom cand dorm si dintr-o data se sperie si inceop sa urle ca si cum ar avea un cosmar? sau stau linistiti si dintr-o data tresar? pmine ma cam sperie episoadele astea si nu stiu de la ce sunt si ce sa fac sa nu le mai aiba Bebelu cu cea mai frumoasa buburuza Natalia Maria (30. 12. 2010) |
si noi patim la fel
danait o sa vezi ca va fii bine daca esti optimista
Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)
geniusamb spune:
Hello barlog!!
Raportam bebe mult mai linistit, se pare ca ne dau o pauza colicii nu indraznesc sa sper ca au disparut complet
Dormim noaptea de la 22la 5 papa apoi , in noptile bune pana la 8-9
Am descoperit de ce bebe nu lua in greutate (sau asa cred eu) : ii dadeam de papa in general (dc era treaz) la ore fixe.. si saracutul copil uneori nu i era foame .. acum ii dau cand cere (desi mi se pare ca el cere destul de rar max 5 mese pe zi) insa macar atunci mananca bine. Inca stam la masa o ora, poate o ora jumate dar asta e..
Noi avem botez pe 19 feb, la crama domneasca.. Sper sa fie bine, incep sa i caut hainutele (primul costumas de gala ). Ref la decoratii , cred ca ma opresc la aranjamente florale cat mai simple pe mese .. Caut lumanari frumoase sculptate insa nu din alea inzorzonate pana la refuz . Aveti idee unde gasesc? Si ce cadouri luati la nasi??????
Bebe doarme si m am lungit cu vorba
a, inca o intrebare: de unde luati tinuta voastra pt botez? Cred ca tre sa ies din casa pentru a gasi k pe net slabe sanse.. Poate aveti voi idei
Pupam ursuletii, la multe lunite celor care azi implinesc 1,2 sau 3
Va citesc zilnic, scriu saptamanal
Ana, mami fericita de Matei (1.11.2010)