Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010 (7)
Raspunsuri - Pagina 13
bebelu86 spune:
intrebare:
bebeii vostri au mom cand dorm si dintr-o data se sperie si inceop sa urle ca si cum ar avea un cosmar? sau stau linistiti si dintr-o data tresar?
pmine ma cam sperie episoadele astea si nu stiu de la ce sunt si ce sa fac sa nu le mai aiba
Bebelu cu cea mai frumoasa buburuza Natalia Maria (30. 12. 2010)
simona-maris spune:
Bebelu,, tu stii cat m-am luptat si eu cu colicii lui Stefan .Imi pare rau pentru Natalia si pentru tine. Colieful la noi a facut minuni 3 zile , dupa care s-a transformat iremediabil in apa de ploaie. Asa a fost cu toate cele vreo 7-8 chestii de colici incercate. Acum, ultima data i-am dat debridat, dar ameliorarea o pun pe seama varstei, ca se apropie de 3 luni, si de vreo 3-4 zile nu ii mai dau nimic.
Ideea e ca trebuie sa ai rabdare multa , ca trec dupa 2-3 luni . Pentru o linistire temporara in caz de urgente, la noi a functionat feonul, sau aspiratorul , si,uneori, plimbari cu masina.
Multa sanatate printesei si multa rabdare mamicii!
Lidia_P spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bebelu86 intrebare: bebeii vostri au mom cand dorm si dintr-o data se sperie si inceop sa urle ca si cum ar avea un cosmar? sau stau linistiti si dintr-o data tresar? pmine ma cam sperie episoadele astea si nu stiu de la ce sunt si ce sa fac sa nu le mai aiba Bebelu cu cea mai frumoasa buburuza Natalia Maria (30. 12. 2010) |
si al meu face la fel, cred ca se sperie de cine stie ce zgomot...
bebelu86 spune:
deci mai am de indurat 2 luni
foenul nu merge, cu aspiratoru tace,...dar nu pt muklt timp.
mersi mult Simo
Bebelu cu cea mai frumoasa buburuza Natalia Maria (30. 12. 2010)
danaint spune:
La multi ani Sandra si David!! Au facut bebeii nostri 3 luni A trecut tare repede timpul, nu imi vine sa cred, mi se par momentele din spital atat de aproape, parca ieri au fost
Eu sunt cam amarata acum, nu prea sunt in toana festiva. Azi mergem la neurolog (din cauza problemelor de la nastere tb monitorizat pana la un an!), si i-au iesit si rez analizelor de sange, si nu prea imi plac Maine mergem din nou la pediatra, sa vedem ce zice de ele...
Ana, ce mai faci? Sper ca esti bine...
Siuta spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ral_eli
si noi la fel, program din ora in ora noaptea. si nu e de foame ca suge putin si apoi adoarme. eu dau vina pe gaze si pe kk.am incercat intr-o seara sa-l tin treaz (am aprins lumina si l-am schimbat de pampers) ne-am jucat vreo 2 ore, in timpul asta a papat la greu , mi-a golit ambii sani, dar tot la o ora s-a trezit . imi venea sa plang. dar aseara a gresit: a dormit 3 ore, de la 1 la 4 dimineartza. dar nu ma astept sa se repete figura in seara asta mami de Robert Petru poze |
Sugestie: incercati sa schimbati ora de baita.La mine a mers .Am impin baia dupa 22.30 si de atunci doarme minim 4 ore legat noaptea( de vreo 5 zile chiar 6 ore )
http://www.mariaeva.ro/
Siuta spune:
citat din mesajul lui bebelu86 intrebare: bebeii vostri au mom cand dorm si dintr-o data se sperie si inceop sa urle ca si cum ar avea un cosmar? sau stau linistiti si dintr-o data tresar? pmine ma cam sperie episoadele astea si nu stiu de la ce sunt si ce sa fac sa nu le mai aiba Bebelu cu cea mai frumoasa buburuza Natalia Maria (30. 12. 2010) |
Si Toma tresare in somn de mai sa sara din patut.Nu stiu din ce cauza, dar apoi continua sa doarma ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.
http://www.mariaeva.ro/
anymona spune:
Al meu doarme de 4 ore. Asta inseamna ca pana pe la 12-1 la noapte gata cu somnul. Si eu care am de gand sa ies la bowling diseara cu colegii de servici si sa las sotul singur cu copiii . Sper sa se descurce cu hranitul, spalatul si culcatul celor 2 teroristi....el face pe viteazul si zice sa nu-mi fac grij, dar....
Am fost fff eficienta in astea 4 ore. Am facut casa boboc, am bagat rufe la spalat, am facut juma de ora de zumba de pe dvd si juma de ora la aparatul de vibromasaj, dus, cremuit, masca, am pregatit ingredientele pt un sufleu de dovlecei pt Clara pe care il asamblez si bag la cuptor cand vine de la gradi si mi-am ales si hainele cu care ma imbrac diseara.
Uh...acu m-as odihni nitel, dar piticu da semne de trezire....
Mami fericita de Clara Maria (01/02/2006) si Robert Alexandru (21/10/2010)
Lidia_P spune:
al meu a urlat in dimineata asta de cred ca au auzit si vecini, aparent fara motiv doar vroia in brate dupa care se plictisea si in brate si incepea sa tipe iar, puteti sa imi spuneti mama degenerata dar in momentele alea imi venea sa il arunc pe el sau sa ma arunc eu de la balcon .... noroc ca nu avem balcon
acum l-am impachetat si l-am dat afara si doarme de vreo ora si am apucat sa fac si eu ceva treaba dar nu prea multa
anymona spune:
citat din mesajul lui danaint La multi ani Sandra si David!! Au facut bebeii nostri 3 luni A trecut tare repede timpul, nu imi vine sa cred, mi se par momentele din spital atat de aproape, parca ieri au fost Eu sunt cam amarata acum, nu prea sunt in toana festiva. Azi mergem la neurolog (din cauza problemelor de la nastere tb monitorizat pana la un an!), si i-au iesit si rez analizelor de sange, si nu prea imi plac Maine mergem din nou la pediatra, sa vedem ce zice de ele... Ana, ce mai faci? Sper ca esti bine... Mami de Lucas Petru (27.10.2010) |
ce nu ti se pare ok la analizele de sange? Nu's ok valorile?
Of...te inteleg cu evaluarea neurologica....si noi tb sa facem periodic pana la 2 ani din cauza prematuritatii...si am asa niste emotii!!!!
Dar sa avem incredere ca va fi bine.
Te pup si sa ne aduci vesti bune maine de la dr.
Mami fericita de Clara Maria (01/02/2006) si Robert Alexandru (21/10/2010)