Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010 (7)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns heidy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Elfica

Heidy: Cam cat de inalta e o lumanare si cam cat costa. Am intrat putin, dar nu am vazut niciun pret. Oare nu il pun pt ca sunt f scumpe si nu vor sa indeparteze clientii din start?

Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010

Lumanarile au diverse dimensiuni si pretul este in functie de acestea. Lumanarile le poti face pe comanda. Alegi lumanarea si apoi alegi scrisul si modelul si ti se face un pret. Preturile sunt intr-adevar un pic mai mari, dar lumanarile sunt deosebite si se consuma greu.
Am cautat acum mailul primit de la ei anul trecut si am gasit cam asa
- inaltime 22 pana la 26 cm (diametru cam 7 cm) la preturi pana in 30 E
- inaltime 45 - 50 cm, pretul e pe la 30 - 35 E
- inaltimi de 60 -65 cm, preturile varieaza intre 40 si 50 E.

Preturile sunt din septembrie 2009 si sunt cu aproximatie. Cel mai bine dati un e-mail si doamna trimite lista de preturi.

De asemenea, suportii de lumanari sunt iarasi pe diametrul lumanarii si se invart in jur de 8-10 E, uneori mai mult, in functie de model.

Legat de marturii, iarasi eu am obtinut preturile pe mail si varieaza de la 2 RON pe marturie pana la 11 RON in functie de model. Eu am ales piramida cu card personalizat, fundita si 2 inimioare de ciocolata si pretul este la 5 RON. Cutia cu panglica verde personalizata si 2 praline era la 10 RON, minitableta este sub 1 RON...

Fericita mamica de Tudor Andrei POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona-maris spune:

Simonique, si Ral_eli, poate nu papa destul cand se trezeste pentru ca are gaze si asta il face sa se simta plin. Am sitit ca trebuie tinut sa scoata aerul si pana la 10-15 minute, si apoi incercat iar cu papa.Mai este si faptul ca ei sunt acum f micuti.Bebele meu dormea cate 2 ore, papa, iar 2 ore, iar papa, uneori si la o ora. Dar dupa 2 luni s-a schimbat mult. A inceput sa doarma un somn de 3 ore, apoi de 4, si acum , aproape de 3 luni, a avut un record de 7 ore legate.In schim nu doarme ziua mai deloc. Dar e bine asa, dormim si noi noaptea ca oamenii. Sa vedeti ca incep sa se schimbe de pe la 2-3 luni.
Alexa, si noi am facut botezul,de Sf Stefan, pe 27 dec, si Anya, pe 28!
Simona, si bucuria noastra, Stefan ( 1 11 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

andreea si heidy multumesc mult de informatii studiem piata

Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

am dat mail ptr lista de preturi....daca o primesc o sa o trimit pe mail-ul comun

Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

ce fac fetele???

noi ne luptam de zor cu colicii. urla si nu stiu ce sa-i mai fac.
am incercat si cu colief,dar parca face si mai rau
ne pregatim si noi pt botez. am rezolvat cu toate. mai avem de dat invitatiile si sa primim confirmarile si sa treaca timpu mai repede

vreau sa vand balansoarul, pt k mandra mea nici nu vrea sa stea in el. zici k o pun in urzici.
cine e interesata, www.hopa-sus.ro/magazin-produse-copii-bebelusi/balansoar-comfort---harmony-cradling-6064-p-67-c.aspx" target="_blank">acesta este balansoarul
de 2 ori am reusit sa o pun in el, pt fx 10 min. deci e ca nou.

tuturor si imi pare rau k nu pot sa stau sa rasp lafiecare si sa fiu mai activa. dar asta mica nu ma lasa deloc libera. mai ales k nu vrea nici suzeta, nici biberon,doar san. asa k...o am mai mereu in brate la supt.

Bebelu cu cea mai frumoasa buburuza Natalia Maria (30. 12. 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

bebelu eu zic sa nu-l vinzi inca. acum e prea mica ca sa aprecieze.al meu primele 3 sapt a stat conectat doar la san, non-stop. nici robert nu statea la incdeput deloc. nici acum nu se omoara dupa el dar sta 15-20 minute, care pt mine mana cereasca ca apuc sa mananc sau sa fac ceva.

mami de Robert Petru

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns heidy spune:

Legat de aranjamente florale, eu am gasit aici:
http://www. pinkhouseevents .ro/aranjamente-florale- botez/index.php

cateva idei dragute. Mie mi-au placut mult aranjamentele. Nu i-am contactat pt preturi inca pentru ca vreau sa merg la o florarie in Pta G. Cosbuc cu care am mai lucrat sa vad ce pot sa imi faca ei si la ce pret.

Fericita mamica de Tudor Andrei POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymona spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebelu86

ce fac fetele???

noi ne luptam de zor cu colicii. urla si nu stiu ce sa-i mai fac.
am incercat si cu colief,dar parca face si mai rau
ne pregatim si noi pt botez. am rezolvat cu toate. mai avem de dat invitatiile si sa primim confirmarile si sa treaca timpu mai repede

vreau sa vand balansoarul, pt k mandra mea nici nu vrea sa stea in el. zici k o pun in urzici.
cine e interesata, www.hopa-sus.ro/magazin-produse-copii-bebelusi/balansoar-comfort---harmony-cradling-6064-p-67-c.aspx" target="_blank">acesta este balansoarul
de 2 ori am reusit sa o pun in el, pt fx 10 min. deci e ca nou.

tuturor si imi pare rau k nu pot sa stau sa rasp lafiecare si sa fiu mai activa. dar asta mica nu ma lasa deloc libera. mai ales k nu vrea nici suzeta, nici biberon,doar san. asa k...o am mai mereu in brate la supt.

bebelu, eu zic sa nu renunti inca la balansoar. Nu cred ca sunt multi bb-i de varsta asta care stau undeva mai mult de 10-15 min, indiferent in ce il pui. Acum ii place sa stea lipit de mami si atat. Dar, cu timpul, pe masura ce mai creste ai sa vezi ca va inceape sa-i placa. Mai ales dc are jucarioare, cantecele, luminite
Clara a acceptat bouncerul si centrul de activitati abia dupa 5 luni

Ref la colici, pe Robert cel mai bine il linisteste la burtica Espumisanul. Si probioticul pe care i-l dau inca din primele zile cred ca ne-a ajutat mult

Mami fericita de Clara Maria (01/02/2006) si Robert Alexandru (21/10/2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

Buna fetelor si de la npoi,

NOi suntem bine, mai bine un pic. Cu sanii nu mai am probleme momentan, ma mai mulg noaptea cand nu mananca bebe tot si suntem bine. Bebe doame noaptea mai bine si sunt mai ok. Sper ca de acum sa intru si eu mai des caci va simt mereu lipsa. Am reusit sa citesc din urma si vreau sa va spun ca si bebe al meu mai plange la san dar nu ma mai stresez. Si eu am crezut ca nu imi ajunge laptele dar vad ca bebe acum ia bine in greutate deci e ok.

Fetelor si eu vreau sa ma bag la camnada voastra daca ma primiti. Problema e ca noi avem botezul in 12 februarie. Aveti idee cam in cat timp vine comanda si ma poate ajuta cineva si pe mine sa mi le puna la posta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

ma gandeam sa il dau p asta si sa mai pun o diferenta si sa iau din ala cu leagan. acu sincer nici nu stiu ce sa ii mai fac si sa cumpar sa o mai lase colicii. macar sa ma lase o ora sa mai fac ceva prin casa, sau pur si simplu sa dorm si eu un picut.

Mergi la inceput