Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010 (7)
Raspunsuri - Pagina 11
danaint spune:
Si eu am folosit huggies, tot asa ca beatrice, gaseam copilul ud puffies mi se par placute la atingere, nu ca pampers, care nu prea imi plac, parca ma zgarie pe creier cand le ating copilul nu pare insa sa faca vreo diferenta, nu e asa pretentios ca maica-sa
ALEXA1985 spune:
iti multumesc.
Citat: |
citat din mesajul lui anymona Alexa, felicitari pt mica crestina!!!! Mami fericita de Clara Maria (01/02/2006) si Robert Alexandru (21/10/2010) |
Mami de ANDREEA LAVINIA 1.10.2010
ALEXA1985 spune:
Multumim. Da s-a facut mare.
citat din mesajul lui sashenka_h am uitat sa spun buna dimineata si sa va invit la un cappucino . neuronul gravid s-a transformat in lauz si a fugit de disperare alexa superba iubita mica. vezi ce mare a crescut...!!!! Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008) |
ALEXA1985 spune:
Va multumesc andreeacc si douradoudou pt complimente. Dar noi suntem singurele care am avut botezul?
ral_eli spune:
alexa1985 sa-ti traiasca crestina! e superba. mai sunt fete care au facut botezul. si eu l-am facut pe 8 ian. dc era dupa mine il mai amanam, dar sotul a vrut asa repede. dar noi am facut ceva intim , in familie, doar 20 persoane.
mami de Robert Petru
poze
letzy81 spune:
La multe lunite si multi ani David si Lucas!
Sa cresteti mari si sanatosi!
Mai e atat de putin pana la botez iar eu n-am pregatit nimic,mai bine zis n-am nicio idee.Imi fac planuri de zori/griji o mie pt sapt viitoare cand o voi lasa pe Mica mea pe maini straine...trecem noi si peste asta.
Avem rezervat restaurantul si biserica si cam atat.Sper sa nu mai fie si alti bebelusi botezati o data cu Sandrutza.La nepotelul meu a mai fost un bebe si preotul a facut slujba comuna.Avem ceva "pile" la preot, sper sa nu-mi faca vreo surpriza
Ieri mancam un mar cu pofta iar Sandrutzei langa mine ii curgeau balute multe....asa ca i-am dat si ei.A tot dat cu limbuta mititica,cred ca i-a placutdar trebuie sa mai asteptam un pic cu diversificarea.Nebunie mare,ce mai!
letzy81 spune:
Ral eli,si noi tot in familie facem dar suntem o familie numeroasa,cam 35 de persoane.
ral_eli spune:
citat din mesajul lui simonique In rest ce sa zic, sunt cheauna de somn...efectiv nu gasesc nici o explicatie, probabil fac eu ceva gresit nush...nu inteleg de ce se trezeste noaptea la fiecare ora, nu are si el un somn mai lung...nici nu stiu sa zic dak se trezeste pt mancat sau din alta cauza...eu ii dau dar mananca putin si iar adoarme, incerc sa il trezesc ca sa manance mai mult, efectiv nu reusesc, zici ca doarme bustean...dar dupa o ora iar se trezeste Mai voiam sa va intreb cat timp se da Protectis? Se face pauza? Cat timp e indicat sa le dam? Eu ii dau de la o sapt deci de vreo luna juma fara intrerupere. |
si noi la fel, program din ora in ora noaptea. si nu e de foame ca suge putin si apoi adoarme. eu dau vina pe gaze si pe kk.am incercat intr-o seara sa-l tin treaz (am aprins lumina si l-am schimbat de pampers) ne-am jucat vreo 2 ore, in timpul asta a papat la greu , mi-a golit ambii sani, dar tot la o ora s-a trezit . imi venea sa plang.
dar aseara a gresit: a dormit 3 ore, de la 1 la 4 dimineartza. dar nu ma astept sa se repete figura in seara asta
mami de Robert Petru
poze
sugubina spune:
citat din mesajul lui danaint Aaah! Si noi folosim tot Pufies, imi par cele mai bune! Mami de Lucas Petru (27.10.2010) |
sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna
andreeacc spune:
sashenka, eu am comandat pe www.gesica.ro
Mi-au placut seturile si am ales acelasi motiv pentru invitatii, meniu, carduri, marturii, numere de masa.