Ian-Feb2011- Bv Alina! Hai Roxana! (179)
Raspunsuri - Pagina 6
simis spune:
Roxana_82_ct tu o sa faci un bb deosebit maine! Ca vine de ziua lu Mirela, care chiar e deosebita!

Il asteptam cu drag pe Teodor!
babyleeks spune:

HAI OCSANICA!!!!
HAI MISSEXY!!!!!

38 +
Kevin Claudiu Daniel
AMR : 10 zile pana la marea intalnire 

ziki spune:
neata si de la mine!
mi-am inceput ziua in focuri azi 
am fost la recoltat analize pt epidurala, si habar nu aveam de unde o sa-mi ia. Mi-a luat foarte putin din brat, apoi din deget pt coagulare, apoi din lobul urechii pentru testul de sangerare...
rezultatele sunt gata diseara
daca nu, dis de dimineata...
azi soata sta acasica, de frica
si asa ca trebuie sa fug sa fac micul dejun, dar revin cu galerie in cateva minute.
sa aveti o zi frumoasa! 
copiii sunt mainile cu care ne prindem de Rai
sanziana
de flavia si
cu felix -> 37s
AMR 18 de zile
rhynna spune:
buna dimineata tuturor....o cafeluta ceva?nu da nimeni?![]()
In 38+ cu
Sophie Elena (cel mai probabil)
florintunde spune:

neatzaaa
SIMO;DORMI MAMA?>Ai lasat fetili fara cafa!
Tunde
36
saptamani
Sonia-Diana si mami de ursulet Mario
04.03.2004
da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen
"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian
monika_bt spune:
Neata si de la mine! cafeluta a dat-o ariana mai devreme...Multumim!!
Eu vin cu vesti nu prea stralucite. Am fost la dr de dimineata, m-a suit pe masa,mi-a luat culturi si mi-a trantit-o: colul e "sters"! Poftim???Dar era perfect acum o luna!!??? ei, bine, intr-o luna aproape s-a deschis si e pericol de nastere prematura. De aici si durerile mele din ultima perioada...si m-am gandit la Doloress...si bine am facut ca am stat mai mult in pat. Mi-a dat tratament de sustinere cu Genypril siscobutil si no-spa si magno..ceva...si "sa ma lipesc de pat" daca vreau sa ajung macar la 38 de sapta. asta in conditiile in care eu abia maine inchei sapt 36 si intru in 37...Mi-a dat unda verde sa merg la dr de inima (eu avand diagnostic de mai demult de aritmie)si mi-a zis sa-l rog sa-mi dea recomandare de cezariana...Sper s-o conving sa-mi dea si sa fac ceza...ptr ca daca intr-adevar se mosteneste si ducerea sarcinii si nasterea de la mame, apoi nu ma vad roz mama mea avand travaliu de 20 de ore cu rupere si toate alea...Deci cam aceleasi vesti ca si Deea doar ca ea e cu 2 sapt mai mare ca mine...e mai norocoasa...
Si acu galeria ptr fete dupa care in patut "lichita"![]()
![]()

HAI, OCSANICA!!!
HAI, MISSEXY!!!

Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica.
35s+
mirela2 spune:
neata fetelor
noi azi facem o luna si eu maine 34 de ani

din ciclul ¨da mama cu biciu'n mine ca n am ascultat de tine¨ aseara dupa kineto ne am oprit si la policlinica sa incriem copii, ca tot trecuram pe langa ea.....
las copii n masina cu taticul din dotare si eu intru.....in fata cabinetului coada ca la carne, vreo 6 pensionari, iar madam doftora statea la povesti in cabinet cu o asa zisa pacienta de mai bine de juma de ora.....
si stau si stau, pana la urma le spun mosilor ca am 2 copii de o luna in masina si nu vreau decat sa vb un pic cu doftora.....la care un mos ofticos ¨si eu ce sa va fac doamna, eu vreau sa las fisa¨

evident ca apare al meu sot cu o falca n cer si una in pamant, plin de spume ca plang copii......;si plecam
pe drum spre casa a sunat la clinica si a ¨omorat o¨ pe aia de raspunde la telefon
a iesit un kkt ca am sunat o apoi pe doctorita care vai de mine trebuia sa intru, ca eu tot ma duc fara programare, de parca s ar tine vreodata cont de programari

mare tampenie cu dr astia de fam si cu asteptatul pe la usi
fetelor care sunteti in focuri eu va tin pumnii sa faceti niste copilasi sanatosi si voi sa va recuperati repede si sa aveti laptic mult mult

mami cu motaneii
Razvan si
Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999) 
babyleeks spune:
Mirela mamica noastra eroina
La multi ani tie si motaneilor , va doresc tot binele si toata sanatatea din lume
38 +
Kevin Claudiu Daniel
AMR : 10 zile pana la marea intalnire 

vas spune:
Babyleeks eu una m/am exprimat bine de tot cand am nascut ca la un moment dat ma intreab doctorita de ce zbier. Nu aveam motiv dar asa simteam eu ca trebuie sa nasc. Pe "MUTE" eu nu pot.
. Asa ca poate sa fie linistea linistii ca nu ma intereseaza.![]()
Andreea , mamica Elizei +
Andrei
13.05.2007
poze2
bebelicu
florintunde spune:
MAI DA MI-ATI BAGAT MORCOVUL!!!!!

de ce ma viseaza toata lumea?
nu vreau nici sa nasc nici sa mor![]()
![]()
MARIO m-a pupat toata noaptea si ma strangea de gat...ceea ce nu prea face noaptea....deci astea o fi semnee???

Maria;ai f mortala cu visul tau
..nu stii cum arat ,dar eram frumoasa..sunt pe picasa...uitat-te la mine

Picky-toto;hai cu vesti bune!tinem pumnii pt ALINA!
Rhynna;fetele care au nascut au mai folosit si always ultra
DOLORESS;A MEA BUBU AVEA 2700 LA 36 SAPT...SI EU TOT AM IMPRESIA CA BURTA MI SE FACE TOT MAI MICA
..SAU SE LASA?OFF DOAMNE...EU ZIC SA MAI TRAGI DE TIMP...ASCULTA-TI INSTINCTUL...STAI IN PAT..RAU NU-TI FACE SIGUR
INAIOANA;pupici lui Gruia!sa cresteti mari ...sa faci mult laptic

Tunde
36
saptamani
Sonia-Diana si mami de ursulet Mario
04.03.2004
da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen
"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian