Ian-Feb2011- Bv Alina! Hai Roxana! (179)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Buna dimineata!
Mi-a spus cineva ca a aflat de aici ca am nascut si am fost foarte impresionata sa vin si sa vad ca m-ati trecut in lista cu felicitari.E un gest foarte frumos avand in vedere ca v-am parasit de mult.Va multumesc!
Va doresc tuturor bebelusi sanatosi si fericiti, nasteri usoare ca fulgul pentru mamicile de februarie si o perioada plina de liniste si fericire.

Pentru listuta:bebe Gruia a avut apgar 9, 50cm si s-a nascut prin cezariana la 38s si 3 zile.
Suntem acasa de luni seara, papam deocamdata mixt, dar laptele incepe sa vina asa ca sper ca o sa renuntam curand la praf.
Pupam toate buburuzele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Neata

Vin cu vesti despre Alina (Misssexy). Din pacate a avut o noapte alba in care a fost doar monitorizata. A reusit doar 2 ore sa atipeasca. De abia acum, spre dimineata i-au bagat perfuziile ptr ai provoca contractiile. Asa ca mai are de asteptat ceva timp pana la nastere. Sa speram ca va avea un travaliu nu prea dureros si o nastere usoara. Hai Alina si Alessia.

Voi mai intra la voi sa va dau vesti despre ele.

Urez de asemenea o nastere usoara mamicilor care inca nu au nascut si felicitari celor care deja isi tin bebei in brate.

Mami de printesuca mica si iubita 05.05.2009...si surpriza 31+ o printesuca mai mica

Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaG spune:

Neata fetili!
Eu ieri am fost pe aici da' n-am avut chef sa zic prea multe. Nici azi nu cred ca o sa fiu prea vorbareata.
Am implinit ieri 38 de saptamani si tot astept sa "explodez" (ca asa m-a amenintat dr sapt trecuta, ca el crede ca ne vedem mai devreme de vineri) dar in afara de gimnastica de seara a bubulinei (care imi rupe burta) vaz ca nu se intampla nimic. Am inceput sa fim toti cam stresati.

Tunde te-am visat azi noapte :). Lucram in acelasi loc si mergeam cu autobuzul si povesteam ca "mai tii minte cand faceai galerie pe forum" Nu-s' cum arati in realitate ca n-am vazut poze, da' la mine in vis tare frumoasa mai erai...

Am vazut ca au inceput deja discutiile despre decalotare , hi-hi, astea or sa fie si ele printre cele mai aprinse pentru ca nu exista raspuns universal valabil ci depinde de la caz la caz. Teoria zice ca daca baiatul poate face pisu in jet drept si nu-l incomodeaza sa-l lasi in pace. E drept ca in cateva luni (daca nu chiar din primele zile, nu-mi mai amintesc) putulicile se "scoala" de fiecare data cand ii scoti pampersul sau cand se trezeste din somn si ca urmare se decaloteaza singurel (la cei mai multi). Pe de alta parte am vazut printre prietene (ca cele mai multe au baietei) si putulici care nu s-au decalotat singure si au trebuit sa se opereze. Am intalnit, deasemenea, si baietei care au facut "buba" tocmai din cauza ca au fost decalotati (prea insistent).
Probabil ca si pe acest subiect solutia este o cale de mijloc: nu insistam, decalotam atat cat permite pielicica fara sa provocam discomfort.

Va pup ca m-am intins ca o placinta ce ma aflu. Ma duc sa mai caut ceva de mancare. si sa-mi sun rudele sa le spun ca n-am nascut. inca.

Maria
Alex (6 mai 2004) si Mihai (13 august 2009 - 30 august 2009 Ne lipsesti, pui drag )
http://cealalta-realitate.blogspot.com/
http://www.copaculdehartie.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaG spune:

Citat:
citat din mesajul lui Picky_toto

Neata

Vin cu vesti despre Alina (Misssexy). Din pacate a avut o noapte alba in care a fost doar monitorizata. A reusit doar 2 ore sa atipeasca. De abia acum, spre dimineata i-au bagat perfuziile ptr ai provoca contractiile. Asa ca mai are de asteptat ceva timp pana la nastere. Sa speram ca va avea un travaliu nu prea dureros si o nastere usoara. Hai Alina si Alessia.

Voi mai intra la voi sa va dau vesti despre ele.

Urez de asemenea o nastere usoara mamicilor care inca nu au nascut si felicitari celor care deja isi tin bebei in brate.

Mami de printesuca mica si iubita 05.05.2009...si surpriza 31+ o printesuca mai mica

Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Printesucai

Uite de-aia sunt eu stresata ca o sa nasc acasa .
ca asa sunt satula de perfuziile lor cu oxitocina si de travaliul la orizontala consemnata la pat, ca cred ca o sa sad acasa pana o scoate fata nasul afara

mda, ma scuzati, mi-a scazut glicemia, ma duc sa mananc.

Maria
Alex (6 mai 2004) si Mihai (13 august 2009 - 30 august 2009 Ne lipsesti, pui drag )
http://cealalta-realitate.blogspot.com/
http://www.copaculdehartie.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

neata fetele!

ieri am alergat toata ziua sa rezolv diverse treburi+ o vizita si am ajuns pe noapte acasa
Azi vreau sa nu ies deloc din casa , baiatul l-am dus pt o saptamana la mama.

referitor la decalotat nici noi nu am actionat agresiv. Inca nu e decalotat complet, dar nu-l deranjeaza cu nimic. Nu a facut niciodata infectie si nici nu il incomodeaza la pipi. La fel dr mi-a recomandat sa merg la 1 an sa-l decaloteze dar am refuzat.

Azi sper sa fiu cu ochii pe voi

Hai, Alina!!!

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 36+ cuCatalina Ioana

AMR: mai putin de 3 saptamani

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Neata!
Doloress, si eu zic sa lasi natura sa/si faca treaba. Bebe e la termen iar ce e peste 2500kg e deja ok. Eu am inceput deja sa fac mai multa miscare sa inceapa corpul meu pregatirile. Ieri am fost cu Eliza la sanie, am tras de sania aia si spre surprinderea mea m/am simtit tare bine. La mine singura problema apare seara cand bebe nu are somn. Nu pot sa inteleg ce tot face dar se culca la ora 4 dimineata. Sper din suflet sa/si schimbe programul cand iese afara. Aseara e drept ca am mancat destul de tarziu o ciorba de burta si probabil a savurat si el peste noapte. In rest contractii fara dureri din cand in cand dar mai mult simt cate o jena la ovare. Peste 10 zile suntem la termen asa ca incep sa fiu linistita.
MariaG, si pe mine m/au tot pus sa stau la orizontala cand eram in sala de travaliu , dar cine crezi ca le/a ascultat. M/am plimbat prin salon si cand venea contractia ma tineam de cate un pat dupa care iar plimbare......si in 30 de minute de la prima contractie adevarata am nascut. Mie mi/au dat doar o pastiluta de oxitocina si vad ca a functionat chiar mai repede decat sperau chiar ele.
Asa ca si acum voi urma acelasi traseu.
Tunde si eu te/am visat.......

OCSANICA, MISSSEXXY, HAI CA MAI E PUTIN!!!!!

Andreea , mamica Elizei + Andrei

13.05.2007
poze2

bebelicu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyleeks spune:

Baiiiiii incetati ca si eu am visat o pe Tunde...mancam clatite cu ea si asteptam sa nasc era cu mine in camera de nastere...
Asta se trage de la faptu ca e cea mai activa pe aici am inceput sa avem vise cu ea

38 + Kevin Claudiu Daniel

AMR : 11 zile pana la marea intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ROXANA_82_CT spune:

Buna dimineata!

galerie pentru fete

HAI ALINA!

HAI ROXANA!

Maine e randul meeeu!

39+ viitoare mamica de Teodor
AMR 2 ZILE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simis spune:

Neata!
HAI MISSEXY!!!!
HAI OCSANICA!!!

Oare cum o fi Alina la ora asta?
Eu tot nu m-am decis ce salteluta iau Si nu mi-am facut bagajul, si nu am spalat hainutele lui bb, sotu zicea ieri ca o fac intentionat sa aiba el ce face cat sunt eu la matern...De azi mai vin o saptamina la lucru si gata, zic ca le fac apoi.
Daarrr, timp de prajituri am de cate 2 - 3 ori pe saptamina. Stiu, is cam nesimtita cu astea, da...
fetele!
36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyleeks spune:

Despre mine am fost ieri la monitorizare (iar am stat toata ziua) bebe e un miscaret si un agitatel...eu cu tensiunea mea care nici nu se gandeste sa mai dea inapoi...e intr o continua crestere...dar dr nu sa panicat , mai panicata eram eu ca de la clinica m au trimis la maternitate in camera de nastere pt o a 2 monitorizare si faimosul control la Dna pasa...
Aaaa am si eu o grija...in maternitatea asta e asa liniste ca iti vine sa vb in soapta...si erau 3 nasteri in camerele de langa mine si nu se auzea nici psss.......si ma gandeam ca o sa mi fie rusine sa ma "exprim" la cate o contractie cv...tb sa invat sa zic auuu pe silentios...hai ca s culmea ce probleme mi fac si eu

38 + Kevin Claudiu Daniel

AMR : 10 zile pana la marea intalnire

Mergi la inceput