Mamici inimoase de Constanta - 141
Raspunsuri - Pagina 5
simonapro spune:
Crixia: si Lucian isi suge degetul, la somn mai mult, ziua mai rar isi aduce aminte de el, de dezobisnuit nu avem cum, eu imi pun toata speranta in Mavala Stop care se gaseste pe la farmaciile Sensiblu, este o solutie din plante care se da pe degetel, ca un lac de unghii care este foarte amar si persista toata ziua. Eu am intrebat de el la farmacia de la Kaufland si nu-l aveau, am zis ca o sa-mi fac timp, sa merg si la altele, chiar maine sper sa-mi aduc aminte sa intreb si pe la Casa de cultura.
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
Ontica Camelia spune:
Salutare doamnelor!
Felicitari Ayla!
happy sa va bucurati de frumusetea voastra de fata! multa sanatate!
Am ras cu lacrimi de perlele baieteilor vostrii, sunt haiosi foc.
007 felicitari pentru infiintarea asociatiei, trimite-mi si mie pe e-mail formularul.
Va doresc o noapte linistita!
Mihaita - Vreau sa nu mai fiu diferit
--------------------------------------------
Bogdan - Si ingerii au nevoie de ajutor!
----------------------------------------------
Ionut Minoiu
1 , 2, 3
Eu, Alexandra -Elena & Teodora Lucia
kim222 spune:
Crix merci ..daca nu stii de ei asta este
Am vizitat azi un alt loc recomandat de cineva Italporte (usi italienesti) Mi-a oferit usile la 200 euro (cu tot inclus, 3 balamale, toc reglabil pe rotund, yala,clanta,montajul)...Arata asemanator cu Porta...doar ca sunt simple..arata asa:
http://www.italporte.ro/page7.html
ma cam atrage pretul....
Crix poate un consult orl ar ajuta. Ce varsta are? Sa nu fie o ribnita alergica...zic si eu...pe nevazute..
Felicitari Ayla!!!
diana2242 spune:
Crix cu degetul si eu am fost cu degetele chiaram 2 degete mai subtiri si acum deci am supt mult la ele si vb lui Lulu si cu ciusca si cu izolirband negru si cu fel de fel de gusturi tot in gura le duceam eu zic sa nu te mai stresezi cand s-o satura de el nu o sa il mai vrea si vroiam sa va mai zic ceva de cand este Rares la soacra mea mi se pare mai rotund acum nu stiu daca sa ma bucur sau nu dar eu nu pot sa stau toata ziua cu mancarea dupa el.Vom vedea cand revine acasa cum o fi poate e o perioada buna pt el si se mai pune ceva si pe osisoarele lui nu numai pe ale lui mami.pupici Lulu nu esti in sesiune?
va rugam dati si noua un vot aici http://reteaua.emag.ro/c/raresel
roxanaz spune:
neata dragele mele!
Crix, ce vesti bune imi dai cu uniformele . cand ai timp scrie-mi si mie te rog un pret orientativ (sau pe ym, cum vrei tu). succes la dat militaria jos din pod cu Alexia!
Alinescu ce ai mai operat ieri la gateala? Luca e ok acum, da?
Oliv mie imi plac tare mult!! zau.
Mada, Sofia la ce scoala va merge?
pup tuturor, o zi frumoasa!
CRIXIA spune:
Simonapro, Ana ca si Lucian, doar la somn, pe timpul noptii. Ziua ff rar si doar daca apare in zona rata ei preferata. Asocieaza obiectul cu momentul somnului. Auzisem de un produs ce se vinde prin sensiblu, dar nu stiam numele. pai sa ne uitam pe site-ul farmaciei, poate gasim. As incerca si eu.
Diana, Lulu daca voi nu stiti...nici eu!
KIm, arata bine cele din Italia. Sfatul meu este sa alegi ceva in favoarea celor Porta. Din ce am auzit si eu, Porta are fabrica la Arad. CUm a zis si Cornelia cu relatia client stau cam ...., am o cunostinta care a vrut o usa model mai deosebit, a primit-o, montat-o, apoi a fost ff greu sa ii prinda sa ii regleze/ repare ceva. Ulterior si-a schimbat-o cu una se sticla.
edit: Ana are 1,5 ani...ma gandeam si eu s-o vada ORL-istul. E prea devreme?
Rox, un pret estimativ: camasa 40; pantalon 58, cravata 25; vesta 52; tricou polo 40. Iti faci tu calcul in functie de ce decizi sa cumperi. Am vz ca mamele de baieti au luat 2 pantaloni, 2 camasi. Eu am luat 2 tricouri si 1 camasa.
o zi bunaaa!
lulu77 spune:
Salutare,
Azi iar m-au scolit astia de la munca...
diana, sunt in sesiune, da' nu ma stresez deloc
Rox, am facut cozonac cu finetti si nuca la baieti(eu ma tin de regim), niste friptura la tava tot ptr ei, o salata de legume ptr mine, si salata de vinete tot ptr mine ca sunt in a doua zi de vegetale.
Luca e beton, zici ca nu a avut nimik numik acu' 3 zile, e fantastic cat de repede se pune pe picioare dragul de el, si a tot umblat pe afara, nu a stat deloc in casa
Fug putin sa bag nasul in hartii si revin.
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
Daca va fi sa te infierbanti, infierbanta-te la soare.
Daca va fi sa inseli, inseala-ti stomacul.
Daca va fi sa plangi, plange de bucurie.
Daca va fi sa minti, minte in privinta varstei tale.
Daca va fi sa furi, fura o sarutare.
Daca va fi sa pierzi, pierde-ti frica.
Daca va fi sa simti foame, simte foame de iubire.
Daca va fi sa doresti sa fii fericit, doreste-ti in fiecare zi...”
Pablo Neruda.
Poze Mos Craciun DC
bazar umanitar
mihaela77O spune:
la multi ani,Miruna de Vladis,sanatate si sa-ti dea Dumnezeu tot binele din lume si multa bafta in vara la examene!
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
lulu77 spune:
LA MULTI ANI Miruna!!
Mami de Miruna, sa te menti tanara mereu sa cresti copii !
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
Daca va fi sa te infierbanti, infierbanta-te la soare.
Daca va fi sa inseli, inseala-ti stomacul.
Daca va fi sa plangi, plange de bucurie.
Daca va fi sa minti, minte in privinta varstei tale.
Daca va fi sa furi, fura o sarutare.
Daca va fi sa pierzi, pierde-ti frica.
Daca va fi sa simti foame, simte foame de iubire.
Daca va fi sa doresti sa fii fericit, doreste-ti in fiecare zi...”
Pablo Neruda.
Poze Mos Craciun DC
bazar umanitar