Mamici inimoase de Constanta - 141

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

oooo uitasem sa ma uit la sarbatoriti!!
lma Miruna!!! Angi sa-ti traiasca domnisoara, sa fie sanatoasa, plina de noroc!!
lma si Vivien de Narcisa.... i miss you Narcisa!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgipuia spune:

Buna ziua, doamnelor!

La multi ani, Mirunica!

Kim, superbe si usile astea... sunt curioasa, daca o usa e 200 euro, cat o fi una dubla?

Fetele, referitor la supt degetelul. In primul rand au ocazia sa-si duca si mai multi microbi (ca sa nu zic si viermisorii) in gurita asa... plus ca-si pot deforma cerul gurii... eu una as descuraja acest comportament. Si apoi, eu am luat o solutie amara, adusa din afara, cu extract de cactus, impotriva rosului unghiilor, dar merge si la supt. Am inteles ca exista si la noi in farmacii ceva asemanator, dar nu stiu cat costa, ce eficienta au. Eu am dat 40 ron acum 2 ani pe ea, nu o folosim decat saptamanal, desi probabil ar fi si mai eficace mai des, dar ceva rezultate se vad, ca nu-si mai roade Mony unghiile ca inainte, si, mai nou,isi ia si se da singura cu "oja" ei.

Ce am eu de oferit si/sau vandut?

Mergi la inceput

Referitor la produsul recomandat de Simona... ia uitati aici

http://www.mavala.ro/magazin/product.php?id_product=25

eu una merg si pe comenzile on-line, decat sa stau sa umblu prin farmacii. Mai ales ca sunteti mai multe doritoare si puteti face comanda comuna.

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

din cate stiu eu lacurile astea ptr anti-supt degetel se folosesc doar peste 3 ani....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

am fost la farmacie, au Mavala Stop la Casa de cultura si se foloseste peste 3 ani, cum a zis si Rox.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

La multi ani Miruna! Mami Angi sa-ti traiasca domnisoara, sa fie sanatoasa si descurcareatza!!

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Nu va contrazic... eu cunosc o fetita de 5 ani jumate care-si suge degetul... cam la ea eram cu gandul cand citeam de voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Buna, fetele!

La multi ani fericiti si impliniti!

Miruna

Multe pentru mami.

Deci, ne-am linistit cu suptul degetelului, n-au decat sa-si faca de cap pana la trei ani

Crixia, fata ta e cu rata si al meu cu funditele, pe unde gaseste ceva material lucios, asociaza cu somnul si baga degetul in gura, ca are fundita pe paturica care doarme.

Azi a fost viata pe capul meu, l-am avut pe Luc la soacra-mea. Si in loc sa ma relaxez, am facut curatenie pana acum

Fug sa ma pregatesc de Zumba, plec mai devreme ca am si putina treaba prin oras

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput