Ghiocei de Martie-Aprilie***300***

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gina2008 spune:

ILINCA, da, 'nteles! Faza cu regimurile, de cand tin io adica, e ca si eu tot asa. Nu pot sa tin regim si sa mor de foame. Numai ca am o mica problemutza. Prin anul 2005 m-am lasat de fumat. Din ianuarie. Atunci a inceput nebunia cu slabit-ingrasat la mine. In aprilie aveam deja cu 13 kg mai mult. Adica 75 kg! M-am tot batzait in vara aia si cert e ca pe la 1 sept m-am apucat de faimosul regim disociat. Pe zile (o zi fructe, o zi legume, o zi carne, o zi lactate, o zi fainoase und so weiter!). In decembrie dadusem jos 14 kg. Deci eram din nou pe la 61-62 kg. Ceea ce la mine da binishor. Dupa regimul disociat la vreo cateva luni - cred ca 4-5 luni - am pus cele 14 kg la loc plus inca 4! De atunci a inceput calvarul. Eu am dat vina pe regimul ala. Ca nu tinusem regim pana atunci si ala m-a destabilizat.
Acum zi-mi daca am bagat o ca sparta si d'aia am pus la loc sau stii mai multe cazuri concrete de slabit cu Monti si nepus la loc.

Calin, un baietel nazdravan si mamica lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Gina, scuza-ma ca rad, dar nu ma pot abtine!:))))
Adica tu ai avut spectaculosul rezultat de a slabi 14 kile si in loc sa preamaresti regimul ii bagi strambe ca el te-a "destabilizat" si de-aia te-ai ingrasat ulterior, fi-r-ar el de regim!:))))
Normal ca te-ai ingrasat la loc; organismul tau se obisnuise cu un regim sanatos, in care ai respectat anumite reguli iar tu, dupa ce ai scapat de surplus, in loc sa treci la mentinere (gen: disociat pe mese cat mai des; pastrarea unor reguli, pe care le-am mai enumerat) ai reluat obiceiurile aiurea de dinainte de regim.
Deci nu, nu din cauza regimulul te-ai reingrasat, ci DATORITA regimului ai slabit; ai pus la loc fiindca n-ai mai tinut cont de nimic cand te-ai vazut scapata de kile.
Eu in locul tau, cu o asemenea experienta, n-as mai avea nicio grija: e clar ca tu esti suficient de tare si de ambitioasa sa tii regimul, chiar pe cel dur, pe zile! E clar ca tu poti avea rezultate spectaculoase cu acest regim! La tine nu mai e decat o chestiune de timp: in clipa in care te-ai decis sa reiei demersul...esti scapata!! Esti pe drumul cel bun!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Buna ziua mamici!!

Scrieti dupa dictare!! 1:

si 2

fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea ( 6-oct-2009)

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

Simina, ai chelit ranjita! Norocul tau ca a ramas delicioasa!

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Doamne, dar ce s-a intamplat cu ranjita delicioasa de ai chelit-o in halu' asta?! A avut ceva probleme de i-ai dat jos carliontii minunati? Era sa n-o recunosc, m-am gandit ca de ce ne pune Mariana clipuri cu un baietel!!!

18 luni
19 luni
Manole forever

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gina2008

Buna ziua la toute tufetele!

SI IO TRE' SA SLABESC. Si daca Ana(an) e elefant, eu sunt mamut! Da'

Si am si o motivatie DC-ista: Monnvas ma simpatiza inainte sa ma vada. Dupa aia... i-a cazut fatza!

Scuza-ma da nu ma pot abtine......ai fost tare!

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina2008 spune:

Vai ce frumoasa e Maya! De fapt vroiam sa iti zic (Simina) si de pozele de la munte unde era imbracata in roz si avea caciulita aia din blana. Frumos copil! Sa fie sanatoasa si sa fie fericita!

Bei Ilinca. M-ai enervat . Cum adica mi-am reluat obiceiurile? Pai tre' sa tin all my life disociat? Bine, o sa zici ca in caz de pericol de balenaj baba la frumusete sufera! Si ca da, tre' sa tin. Numai ca nu suna prea bine. Off... oricum ma apuc de maine. Mi-am printat ce ai "dictat" si o sa tin cont de reguli. Eu oricum nu sunt fana "felul 1, felul 2 si desert".

PISIK cum mai e cu operatiunea gradinita? Ca la Denisamada am vazut ca e super simplu.

Calin, un baietel nazdravan si mamica lui

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Doamne, dar ce s-a intamplat cu ranjita delicioasa de ai chelit-o in halu' asta?! A avut ceva probleme de i-ai dat jos carliontii minunati? Era sa n-o recunosc, m-am gandit ca de ce ne pune Mariana clipuri cu un baietel!!!

18 luni
19 luni
Manole forever

m-am lasat convinsa de rude si sot sa o chelescAre o saptamana de cand are noua freza si deja i-a crescut perisor.Sa dea DD sa fie adevarat ca i se mai indeseste!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

Ce faine si temele prezentate azi!
Monique, chiar aratai a artista, vorba Ancai! Si Ioana=tu, claaar!
Denisamada, ce fain aratai impreuna cu Motanul, inca de atunci! Si tot !
Andiaroro, tu erai o demoazela fina inca din pruncie, cu margele si mofturele. Fata ta e fata ta!

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

m-am lasat convinsa de rude si sot sa o chelescAre o saptamana de cand are noua freza si deja i-a crescut perisor.Sa dea DD sa fie adevarat ca i se mai indeseste!!

Dar cu ce le-a pacatuit asa rau fetica sotzului si neamurilor, ay? N-a plans cand s-a vazut asa in oglinda? Cred ca Sophiphi s-ar fi crizat, ea e super narcisista.
Acum faza e trecuta, vorba aia, creste perisorul inapoi...Dar babismele cu "indesitul" parului...sa fim seriosi: basme, legende! Au fost si pe DC vreo 3 topice pe tema asta
(si acum iarna v-ati gasit si voi, sa inghetze cheliutza sub caciula:P)

18 luni
19 luni
Manole forever

Mergi la inceput