Ghiocei de Martie-Aprilie***300***
Raspunsuri - Pagina 4
denisamada spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui m_monique
si eu am avut sireturi din astea, blugi strech si fusta de blugi. |
Am inscriu si eu la "streci" si fusta de "blugi", dar fara sireturi roz, ca nu mergeau la bocanci...
Noh, ma bag la cautat poze... stiu ca am cateva scanate... Revin.
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
andiaroro spune:
Cine vrea sa slabeasca trebuie sa cugete bine inainte de a se apuca. De asta nutritionistii moderni nu mai trantesc cu regimul "tip in capul tuturor pacientilor ca la X nu merge ce i se potriveste lui Y. Asa au aparut regimurile cu ciocolata, cu pizza, etc
Eu am o prietena care a slabit mancand salam si cascaval. Nu va oripilati de combinatie ca pana la urma tot un disociat a fost si asta. Nu zic ca-i sanatos ce a facut, dar ea asa a slabit cu ce-i placea. Dupa ce a ratat nu stiu cate regimuri, s-a oprit la combinatia asta si hrana ei zilnica era compusa din: 3 felii de paine, 3 de cascaval si 3 de salam. Apa cat incapea si 1_2 cafele indulcite. Manca 3 mese si mai inlocuia cascavalul o marca acu alta si salamul cu muschi. Cand se plictisea, mai baga o masa de salata cu rosii, castarveti si telemea sau o masa de fructe.Si slaba e si in ziua de azi, iar cand simte ca o ia pe aratura mai trage o tura din cura asta a ei.
Ilinca e o persoana hotarata si care poate sa i-o taie scurt mamei ei cand incepea cu "o sarmaluta, macar un miiiica".(I-nu te supara
pe mine ca te-am luat drept exemplu)
Pe Flori nu o vad facand asta, mai ales ca mie imi miroase ca ei ii si place "sarmaluta". Asa ca ea mai bine sa aplice sfaturile Carlei si sa umble la portii. Ficateii cu piure nu ar fi catastrofa, daca doar o portie mica si in seara respectiva ar manca doar o salata mare de legume, iar dimineata ar fi avut un mic-dejun echilibrat.
Daca "ciorba" e religie in casa ei ...sa manace ciorba. Dar numai o farfurie si cu o singura felie de paine, daca nu are ciorba cartofi, paste sau orez.
Cugeta bine Floric si sa fii sincera cu tine in decizia luata..;Fa-ti si o lista, eventual, cu alimentele de care crezi tu ca nu poti scapa si vino aici cu ea sa ne dam cu parea cum sa le combini ca sa fie bine...
Uitasem sa va zic- am si io ceva poze tineresti. O sa vedeti si ciudata epocii fosforescente. Am refuzat si sa ma imbrac cu blugi, mulat si sclipicios si nici rokarita nu m-am facut. Ma imbracam cum ar trebui sa ma imbrac acum...Fiecare cu damblalele lui.
chatonel spune:
Salutare tufete!!
Noi sintem inca la ski, nu am mai plecat acasa, aici e bine si frumos
Pe Izia nu am bagat-o la skiuri pt ca e prea mica, cica la anu sa vina asa ca am dat-o cu saniuta, am plimbat-o etc. Ea e fericita, aici e vacanta cu copii (mai e un cuplu cu o fetita de trei ani si juma) si inca un preten; e lume destula, deci, si o tinem num-ntru-n kef
Poze nu am reusit sa vad, ori nu se deschid pe picasa, cica galeria nu e publica, ori nu mai exista, cumsint cele al emonicai pe fessebook
Vad ca sinteti puse pe fapte mari cu slabitul, si io vreau sa dau jos vreo 5 kile in curind, astept motivatia
Va pup, revenim acasa miine seara, asa ca ne mai "auzim" joi.
denisamada spune:
Am gasit ceva... Seman... dar nu prea tare...
So: poze: http://picasaweb.google.com/costinstroie/MamaTata#5566120702465120098
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
m_monique spune:
am cautat pe acasa si am constatat ca am poze de la inceputul si sfarsitul liceului. le-am scanat si ma prezint si eu cu tema facuta
Gina2008 spune:
Buna ziua la toute tufetele!
SI IO TRE' SA SLABESC. Si daca Ana(an) e elefant, eu sunt mamut! Da' eu cred ca o sa printez pozele doambei Novus si pe ale dulcicutzei Olga si mi le pun pe frigider!
Acum serios vorbind. Draga ILINCA si eu sunt "pacienta" ta. Si te rog sa razpunzi la SOS cand o sa am nevoie. Si o sa am! Pare usor ceea ce zici tu. Zi-mi concret cat ai tinut tu si cat ai slabit. Ca sa fac o comparation . De maine ma apuc. Bine, eu tre' sa tin 4-6 luni. At least!
Si am si o motivatie DC-ista: Monnvas ma simpatiza inainte sa ma vada. Dupa aia... i-a cazut fatza!
Insa sunt convinsa ca imi va fi mai usor daca voi avea "suport". Deci, iti multumesc.
Calin, un baietel nazdravan si mamica lui
m_monique spune:
am pus pe FB poze cu mine si cu ioana la aceleasi varste.
sotul mi-a spus ca daca nu ar fi poza alb-negru, nu ar stii daca in poza sunt eu sau ioana.
olishka spune:
Salutare!!!
Ce-mi place ca va faceti temele
Pisik m-am distrat tare cu pozele voastre. Faceati un cuplu fain inca din liceu. Suuuuupeeeer
Floric super pozele din tinerete. Cu ambitie si efort o sa arati aproape la fel. Ma bag si eu in clubul de sustinere
Novus chiar aratai ca o diva din serialul acela cu salvamarii si Pamela Da nici acum nu stai mai rau
Denisamada tare simpatici erati si voi. Tu nu prea te-ai schimbat, Costin insa avea mustacioara
Monique superbisima esti si tu in pozele din tinerete. Si ce tinute cool aveai
Pozele cu Micsu si familia ei - o surpriza mare Nu pot sa cred cat de mare s-a facut si ce frumoasa si inalta este Mi-au placut la nebunie filmuletele de la gradi, dar si cel in care desfaceati cadoul de sub brad. Tare, tare mult mi-au placut pozele.
Gianina si tu arati asa de bine...Dietele tale dau roade
Olga, mamica lui David iepurasul
olishka spune:
Gina ma bag si in clubul tau de sustinere
Daca vrei hai la aerobic la gradi, in fiecare luni si miercuri. Merita!
Cand il aduci pe Calin la gradinita?
olishka spune:
Chato distractie faina la ski si aveti grija la cazaturi