Ghiocei de Martie-Aprilie***300***
Raspunsuri - Pagina 30
Anaan spune:
Ilinca, am o intrebare ( din nou
): usturoiul pentru cartofi cum il prepar? Il fac un mujdei si-l torn peste ei, il pun la fiert cu ei? Stiu ca-s ca o idioata notorie
Ilinca_M. spune:
Ce mujdei, niciun mujdei (io nu suport mujdeiul
)
Deci, pas cu pas: fierbi cartofii-n coaja (de preferinta rosii, aia-s cei mai buni pt. fiert in coaja); cureti de coaja, tai felii intr-un castronoi:P. Iei un catzelush de usturoi (sau cat crezi tu ca-ti pica bine, io mai mult de atat nu suportam) si ori il pisezi in cleshtele ala, cum i-o fi zicand, ori il tai bucatele cat mai mici (io taiam bucatele mici-mici, ca am perdut cleshtele:))). Il presari peste cartofi, pui un strop de oloi de mazline, cat sa-i ungi si amesteci. Poti manca asa sau cu niste gogonele/castraveti murati sau varza murata langa
(io sare nu pun in NIMIC, caci retine apa in organism si alte porcarii)
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever
Floric spune:
Simply, de la nemancare mi se trage. Crezi ca mai gandesc normal. N-o faceam eu pana acm dar de acum in colo cat m-o tine cura...
Cat despre cantitatea de salata...Pai aia voi manca maine toata ziua. Deci doar salata. D-aia am zis sa o mai imbunatatesc cu cite ceva.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel 
petrean spune:
Ilinca..cartofi rosii?sigur?eu stiu de ani de zile ca cei rosii sunt pt prajit(pt ca se fac terci la fiert)iar cartofii albi sunt pt fiert, piure. Daca ii fierbi(coci)da..merg si cei rosii, insa fierti..nush ce se mai poate manca din ei
www.facebook.com/album.php?id=100000225799068&aid=53495" target="_blank">Comorile noastre
Ilinca_M. spune:
Io de ani de zile fierb in coaja doar rosii (ma rog, roz
); sunt ideali, numa de-astia fierb pentru salata orientala, cartofi frantzosasti etc. Aia albi sunt buni pt, piure, dar se fierb curatati de coaja, asta e spilu' si sunt mai terciuibili. De cate ori n-am avut la indemana rosii si am fiert in coaja albi, am fost dezamagita: sunt "farinosi", se bucatzalesc...nasol.
A, Anaan, nu uita pontul: pune la fiert cartofi de aceeasi marime, sau pe-aproape, sa fiarba in mod egal si nediscriminatoriu;).
18 luni
19 luni
Manole forever
Floric spune:
Deci io nu sunt chiar nebuna...De cand tot scriu, si azi chiar am scris, tot la nur de mesaje imi arat 1352. Aveti posibilitatea sa va convingeti.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel 
petrean spune:
floric eu vad 1353![]()
www.facebook.com/album.php?id=100000225799068&aid=53495" target="_blank">Comorile noastre
Ilinca_M. spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Floric Deci io nu sunt chiar nebuna...De cand tot scriu, si azi chiar am scris, tot la nur de mesaje imi arat 1352. Aveti posibilitatea sa va convingeti. Poze Raru Poze noi Rares Rarisel cel mai frumusel ![]() |
Ce angoase existentiale ai si tu!
Niciodata nu mi-atrecut prin cap sa verific contorizarea mesajelor:)))Da' uite ca mesajul anterior ti-a fost pus pe raboj:P
18 luni
19 luni
Manole forever
chatonel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Mais biensur ca ai voie apa plata cu zeama de citrice! Cu zeama de lamaie ar fi cel mai recomandat, eu am facut si cura cu lamaile, de 2 ori chiar; daca vreti v-o spun, dar pun "avertisment", nu e pentru suflete sensibile mami de Sophia-Diana (Sophiphi) 18 luni 19 luni Manole forever |
mare, merci, io-s fan lamii :) acu am zis cu suc de citrice pt ca asta am in casa, da pot sa cumpar si numai de lamii.

.