Ghiocei de Martie-Aprilie***300***

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns annya9 spune:

Ofer gratis pt.copil de 2 ani proteze si ghetute ortopedice tel.0766396764 sau 0314221410 poate cuiva ii va prinde bine informatia !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Hola cucuiete,

Sint "in zona", va citesc "din umbra" dar sint din nou intr-o pasa de aia cu "leneveala la scris/gindit/impartasit..."

La cit mai multe kg in minus!

Gina lu' Ian

Mi-e dor...

Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mababei spune:

Kea, felicitari! Ma bucur foarte mult pentru tine. Sper sa ai o sarcina usoara si fara probleme! Felicitari si sotului pentru atitudine si sprijin. Keutu va fi foarte fericit sa aiba un partener de joaca iar tie o sa-ti creasca inima cand o sa-i vezi ce minunati sint!

Frumoasa tema propusa si frumoase voi toate. Care mai de care mai slabe, mai zvarluge, mai cochete, mai delicate, mai focoase, mai, mai, mai...

Admirat si Micsunica inalta si ochioasa si frumoasa si familia supusa ei.

Bafta viitoarelor silfide! Si mie imi prisosesc vreo 5 kile, dar am un izvor nesecat de comoditate care nu-mi permite sa ma dezic asa usor de ele. Oricum calculatorul de calorii imi zice ca-s normala. ( Asta zic si eu, in general, pana la un control psihologic mai amanuntit!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Alta intrebare: mai sunt copii sa refuze TOTAL caruciorul? De pe la sfarsitul lui octombrie n-am mai putut sa-i servim acest mijloc de locomotie, urlaaaa si plangeee din prima secunda in care incerc s-o pun. Asa ca ne plimbam pe jos si cand oboseste= bratze. Sau la distante lungi, musai masina.

Tu glumesti,nu? Stii ca eu de la 10 luni nici n-am mai avut curajul sa-l intreb, nu? Si acum aceeasi poveste cu trici: nici n-am curajul sa aduc vorba. Deci pe jos plus brate.

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

kea- pupacim mazarica mica si sotul pentru atitudine

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si noua luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Am gasit ceva... Seman... dar nu prea tare...

So: poze: http://picasaweb.google.com/costinstroie/MamaTata#5566120702465120098

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Ultima poza e facuta cumva la Cetatea Neamt?

Nope, Curtea Domneasca din Targoviste.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Despre ce ati ma discutat in ultima vreme: si Calin e burticos iar eu ii ador burtica, coslipuim la greu in continuare in patul "familial" cate doi, cate trei, depinde cat de zvarluge-s piciorutele puiului si cat de rezistent este destinatarul bombardamentului (de regula sotul, care se muta pe la o bucata de noapte in alta camera), are 90 cm in inaltime iar la piciorus dezertam din plutonul de 14 (martie), cu pas mare de 23-24.

Multa sanatate incercatilor frantuji!

Sanatate si Anei. Posibil sa fie rotavirus?! Ca asa patiram noi cu febra mare si scaune urat mirositoare.

Carla, distractie placuta in vacanta!

Mergi la inceput

Am uitat sa laud si eu Micsunica cu ochi albastri.

Mai, io nu m-am urcat pe pereti in concediu, da' constat ca se mai pot face si alte lucruri faine pe lume in afara de crescut copii. Asa ca mi-am propus ca la bb2 sa nu mai stau 2 ani. Adevarul e ca de cand s-a obisnuit cu ideea ca mai plec de acasa is mai linistita, acum imi face pa, imi da pupi si apoi inchide usa dupa mine.

CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3

Mergi la inceput

Monique, bravo Ioanei pentru initiativa. Pana in vara sigur incheiati cu succes capitolul!

Pisigri, gasit-ai bona? S-a acomodat usor Pisilinca cu ea?

Mergi la inceput

Sanatate Anei!

CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3

Mergi la inceput