Ghiocei de Martie-Aprilie***300***

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

noi inca folosim caruciorul, cand mergem pe distante mai lungi sau cand merg la piata si la gradi dupa andrei. mi-e mai usor cu ioana in carucior.
cand o scot in parc o duc pe jos. doar cand traversam strada o iau in brate si ma rupe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Ilinca, Bianca, merci !

Pai eu pe Ilinca nici nu am mai incercat sa o pun in carucior. E adevarat ca iesim rar spre foarte rar dar nici nu-mi mai trece prin cap sa ii cer sa stea in carut cred ca ma "spurca" de ma aude tot cartierul

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Mababei-Bravos!

Taman cand ziceam si io c-am scapat de nebuniile nostre stomacale, s-a gandit Alex ca i-a rams dormitorul nostru nemarcat, asa ca a tras o vomitatura fix in mijlocul patului...O sa fie distractie totala azi cu amandoi pe cap fara sa mai servim muzicile si picturile noastre. Acum sunt cuminti la desene ca s-au cam speriat amandoi si nu mai misca din fotolii dupa doftoriceala.

Pisigri- si mie imi place la serv, dar cum eu 3/4 din treaba mi-o fac de acasa, e de inteles de ce astept sedintele.

Bafta, silfidutelor! Ne auzim peste o luna la -4 kile!
Asa mi-a zis si mie calculatorul lui Floric ca ar mai tr sa dau jos ca sa redevin "normala"... Eu nu am aceleasi opinii ca as vrea -10. Dar astept sa se produca "declicul". O sa halesc eu ceva mai mult intr-o zi si o sa-mi fie rau si atunci o sa ma intorc la 100% fara gluten si lactoza si iar slabesc.
Ilinca- Eu am dat doar o alta varianta de regim cand am scris de portii mici ca apoi fiecare alege ce i se potriveste ca, altfel, si eu am slabit mancand cat incape 3 mese pe zi si 2 gustari si m-am dus de la 78 la 58( de pe 14 iulie pana pe 22 septembrie) ....Cum am lasat haturile, adica am inceput sa scap pe aratura si sa nu mai respect mese, am recuperat pana al 64(din pacate, n-am inaltimea lui Oly). Macar ma pacalesc cu ideea ca m-am stabilizat si ca nu mai am un efort chiar atat de mare de facut.Scuze! Si la mine nu-i vb de kg, cand zic ca trebuie"regim".

Novus- Cu "hainele din tinereti", ma refeream la atitudinea fata de imbracaminte. Taman acum, cand sunt si eu "o doamna" arunc niste blugi si un tricou si nu mai stau sa potrivesc pietricelele de la cercei cu floricelele de pe sosete. La varsta aia ar fi trebuit sa fac ca acum, iar acum sa stau sa ma oglindesc juma de ora inainte de a iesi. Noroc cu Alex, care ma trage de maneca cand uit de ruj.

Mergi la inceput

pe ioana de cateva zile am trecut-o la chiloti.
a avut o saptamana in care a refuzat categoric olita. cand am vazut ca se ingroasa gluma, am trecut-o la chiloti. e asa de incantata, se simte tare usoara, si se admira in oglinda. in prima zi a facut numai pe ea. din a doua zi a inceput sa spuna.
se mai scapa pe ea, dar si spune cand o trece. face fie la olita, fie la closet, ca asta e la alegere.
deocamdata doar pipi a reusit sa faca, kk tot pe ea, dar o vom rezolva si pe asta.
de cand am trecut-o la chiloti nu mai suporta scutecul. dimineata, primul lucru, imi arata sa-i scot scutecul.
acum ii mai pun scutec doar la somn si cand iesim afara.
cand se mai incalzeste iesim afara fara scutec.

Mergi la inceput

Bogdana, la doi nu ma bag ca n-am curaj sa ma distrez cu 3 odata !

Monique, bravo! Ma batea si pe mine un gind de genul asta, ca nici a mea nu manifesta nici un interes fata de olita, dar cum sta cu bona dimineata...cam greu sa o pun pe aia sa o schimbe de haine pishorcite si sa stearga covoarele...

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

Mergi la inceput

ioana a avut o perioada in care facea min de 2 ori la olita intr-o zi, si cerea singura.
din cauza asta, dupa o saptamana de "nu" , am trecut-o la chiloti. si de nevoie, a revenit la olita.

Mergi la inceput

Eu pina acum nu m-am stresat cu olita, am pus-o ca obiect de decor, am mai pus papusa pe ea, mi-a mai zis si Ilinca de citeva ori ca vrea pipi la olita si am pus-o si a stat 3 secunde si s-a ridicat. Mama mea imi tot bate capul de la 6 luni sa o invat la oala, dar eu nu am simtit ca ar fi momentul; acum insa cam simt numai ca nu e bine ales cred eu, ar trebui sa mai astept sa se termine de obisnuit cu faptul ca nu mai sta cu mine acasa. Nu plinge dupa mine, dar tot repeta cui sta cu ea ca "mami e la servici"si "mami vine acusi" si tot intreaba cit e ceasul, ca stie ca eu vin la 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Pisik06

Neatza!

Io nu ma bag acum cu voi, ca nu am vointa Si nici nu imi sta capul al asta. Suntem acasa Ana a facut 39 cu 6 si caca moale moale urat mirositor. I+am dat de febra si e mai bine, regim nu prea poate tine ca si asa nu mananca nimic. Nu o sa ii dau insa fructe astazi.

Succes la regimuri

Mami de minune mica

Vai Pisik! O pupam pe Ana sa-i treaca repede . De asta mi-e groaza si mie cu cresa ca va incepe cu imbolnavitul si slava Domnului, Raul nu a racit inca iarna asta si nici nu imi doresc.

www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla28 spune:

fetelor, ne vedem peste o saptamana, promit sa imi recuperez lectiile si sa imi fac temele.

sa aveti grija de voi, sa slabiti si sa aveti copii cuminti si sanatosi.

Se ne auzim cu bine.

www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Este a treia oara cnad scriu mesajul...

M-am plictisit....Reiau... Rares nu mai foloseste caruciorul sport de cand a inceput sa mearga bine, bine, pe la sfarsitul vcerii.

Pe Ilincuta mica o sorb din priviri cand mi-o inchipui cum intrwba ea cat e ceasul...

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput