Ghiocei de Martie-Aprilie***300***
Raspunsuri - Pagina 16
annya9 spune:
Ofer gratis pt.copil de 2 ani proteze si ghetute ortopedice tel.0766396764 sau 0314221410 poate cuiva ii va prinde bine informatia !
inapreda spune:
Hola cucuiete,
Sint "in zona", va citesc "din umbra" dar sint din nou intr-o pasa de aia cu "leneveala la scris/gindit/impartasit..." ![]()
La cit mai multe kg in minus! 
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010
mababei spune:
Kea, felicitari
! Ma bucur foarte mult pentru tine
. Sper sa ai o sarcina usoara si fara probleme! Felicitari si sotului pentru atitudine si sprijin
. Keutu va fi foarte fericit sa aiba un partener de joaca iar tie o sa-ti creasca inima cand o sa-i vezi ce minunati sint
!
Frumoasa tema propusa si frumoase voi toate
. Care mai de care mai slabe, mai zvarluge, mai cochete, mai delicate, mai focoase, mai, mai, mai...
Admirat si Micsunica inalta si ochioasa si frumoasa
si familia supusa ei
.
Bafta viitoarelor silfide
! Si mie imi prisosesc vreo 5 kile, dar am un izvor nesecat de comoditate care nu-mi permite sa ma dezic asa usor de ele
. Oricum calculatorul de calorii imi zice ca-s normala. ( Asta zic si eu, in general, pana la un control psihologic mai amanuntit!
)
Monnvas spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Alta intrebare: mai sunt copii sa refuze TOTAL caruciorul? De pe la sfarsitul lui octombrie n-am mai putut sa-i servim acest mijloc de locomotie, urlaaaa si plangeee din prima secunda in care incerc s-o pun. Asa ca ne plimbam pe jos si cand oboseste= bratze . Sau la distante lungi, musai masina. |
Tu glumesti,nu? Stii ca eu de la 10 luni nici n-am mai avut curajul sa-l intreb, nu? Si acum aceeasi poveste cu trici: nici n-am curajul sa aduc vorba. Deci pe jos plus brate.
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!
Gianina34 spune:
kea- pupacim mazarica mica
si sotul pentru atitudine
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si noua luni
denisamada spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui pisigri
Ultima poza e facuta cumva la Cetatea Neamt? |
Nope, Curtea Domneasca din Targoviste.
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
mababei spune:
Despre ce ati ma discutat in ultima vreme: si Calin e burticos iar eu ii ador burtica
, coslipuim la greu in continuare in patul "familial" cate doi, cate trei, depinde cat de zvarluge-s piciorutele puiului si cat de rezistent este destinatarul bombardamentului (de regula sotul, care se muta pe la o bucata de noapte in alta camera), are 90 cm in inaltime iar la piciorus dezertam din plutonul de 14 (martie), cu pas mare de 23-24.
Multa sanatate incercatilor frantuji
!
Sanatate si Anei
. Posibil sa fie rotavirus?! Ca asa patiram noi cu febra mare si scaune urat mirositoare.
Carla, distractie placuta in vacanta
!
Monnvas spune:
Am uitat sa laud si eu Micsunica cu ochi albastri. 
Mai, io nu m-am urcat pe pereti in concediu, da' constat ca se mai pot face si alte lucruri faine pe lume in afara de crescut copii. Asa ca mi-am propus ca la bb2 sa nu mai stau 2 ani. Adevarul e ca de cand s-a obisnuit cu ideea ca mai plec de acasa is mai linistita, acum imi face pa, imi da pupi si apoi inchide usa dupa mine.
CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3
mababei spune:
Monique, bravo Ioanei pentru initiativa
. Pana in vara sigur incheiati cu succes capitolul
!
Pisigri, gasit-ai bona? S-a acomodat usor Pisilinca cu ea?
Monnvas spune:
Sanatate Anei!
CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3

. Sau la distante lungi, musai masina.