Vesti despre barbye
Raspunsuri - Pagina 5
barbye spune:
.Uneori ma intreb de unde am atata putere sa merg mai departe ca de sunt si eu om pana la urma..am si zile negre..cand nu am chef nici de mine( dureri de coloana de oase, stari nasoale, febra)..dar asta e imi sterg lacrimile ..ma ridic si merg mai departe.
ce am realizat pana acum; in primul rand ma intorc singura noaptea in pat,( fetele care m-au vizitat stiu in ce stare eram atunci) ma transfer singura din pat-scaun,scaun pat; ma imbrac singura ; ma sondez, imi schimb pampersul, ma spal singura, spal vase Mi ar fi mai usoar daca as avea locuinta adaptata. Daca dupa accident mi a luat 3 ore sa curat un morcov...acum in acelasi interval de timp s-ar putea sa fac cateva feluri de mancare. Am inceput sa imi simt picioarele, chiar simt daca stau in curent, daca imi este frig . Poate vi se par lucruri banale, dar credeti ma eu m-am bucurat enorm pentru fiecare lucru in parte, i-am multumit lui Dumnezeu ca mi a mai dat o sansa. Tin minte ce fericita am fost cand mi am taiat unghiile prima data , cand mi am tras dresul..De atunci imi c-am petrec timpul prin spitale la recuperare , rar am ajuns din alte cauze.
Aici; http://uningercuaripilerupte.blogspot.com/2010/09/exercitii.html
am cateva filmulete...mai am o groaza acasa..
Christel spune:
Multa sanatate in continuare draga mea, multa putere si incredere in Dumnezeu ca va fi din ce in ce mai bine.
Esti o luptatoare si vei reusi pana la urma!
denizel spune:
Felicitari, Barbye, nici nu-mi pot imagina cat e de greu sa obtii rezultatele pe care tu le-ai obtinut
.
Sa mearga toate spre in sus in continuare si sa reusesti in tot ce ti-ai propus!!!
Multa, multa sanatate, ca forta ai cat pentru vreo suta de oameni la un loc
.
~Lumea ar fi mai frumoasa fara macelari~
ruxandra_sb spune:
Tot respectul barbye. 
Multa putere in continuare.. drumul este lung.
Denn die Ferne ist niemals dort, wo man sich befindet. (Janosch)
Laura B spune:
Barbye,iti doresc putere si sanatate multa. Te admir din tot sufletul pentru tot ce ai realizat pana acum.
Eu sper si ma rog ca oamenii de stiinta sa gasesca la un moment dat (cat de curand) un tratament.
Imi cer scuze ca te intreb: la ce nivel e afectata maduva? Stii de carecure forums -acolo am gasit foarte multe informatii utile?
Numai bine!
mychydutza spune:
multe progrese de acum inainte iti doresc, si tot respectul pt tine. esti o luptatoare!

d'ale lui Andrei: "mancarea care vorbeste nu se mananca!!!!"
barbye spune:
Christel ; denizel; ruxandra sb; emanouela; mychydutza multumesc pentru cuvinte..si ca imi sunteti alaturi 
Laura traumatismul a fost la T5- T6 
szivarvany spune:
Felicitari 
Sa ai parte doar de progrese si sa nu te mai opresti niciodata din drum 

Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16) cu
Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"