Vesti despre barbye
Stiu ca sunt multe persoane care au ajutat-o si o cunosc (si ma mandresc ca sunt o farama din cei multi). Din pacate, nu am mai putut intra a doua oara in salonul in care se afla.
Am lipsit o perioada lunga de pe forum (e de prisos sa spun ca mi-a lipsit enorm), dar nu am vazut un subiect cu vesti despre barbye.
As vrea macar sa stiu cum se mai simte...imi pare rau, poate suna gresit, dar nu gasesc cuvintele potrivite sa intreb de starea ei.
Nu vreau sa creada ca am uitat-o. Eu nu am uitat-o! Si am inimioara de la user care imi aminteste mereu de ea.
Raspunsuri
Kya spune:
Vreau si eu sa stiu, please!
Mami si
Sanziana www.sos-satelecopiilor.ro/index.php?option=com_content&view=frontpage&Itemid=1" target="_blank">
God didn't bring me this far, to leave me here!
nushulica spune:
la un moment dat, anul trecut cred, a achizitionat de la bazarul umanitar niste produse pt ea puse de mine la bazar,mi-a dat adresa ei dar mi-a specificat sa ii trimit coletul dupa o anumita data ca era internata in spital tot pt recuperari,...altceva nu mai stiu nici eu de ea
Mami si 2 printi iubiti:
DAVID(24 sept 2008) si
STEFAN(24 sept 2010)HAINUTE 0-4ANI SUPER PRETURI
abramburika spune:
Si eu ma intrebam la un moment dat ce o mai fi cu barbye.
Cred ca un raspuns (chiar si mai formal asa, nu neaparat intim) s-ar putea scrie direct aici, la subiect. E bine, face recuperari etc.
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
goldi spune:
O fata curajoasa si incercata greu, care merita mult mai mult decat viata i-a oferit .
Oriunde ar fi, numai bine ! 
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza
asi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Alexa Ioana iti trimit acum un pm ![]() mami de brotac rocker ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici ![]() ![]() Te rog trimite-mi si mie. ![]() |
Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.
sirimie spune:
La un moment dat - de mult timp - a postat la un subiect si am intrebat-o dar nu mi-a raspuns
Stiu ca a fost la operatie in china dupa ce s-au strans pentru ea bani la o parada a motociclistilor. Sper ca e mai bine dupa operatie. Si eu as vrea sa stiu ce mai face.
szivarvany spune:
Nu are nimeni link la blogul ei ? Parca asa tin minte ca avea blog 
Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16) cu
Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
kid spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mamagiuliei Nu are nimeni link la blogul ei ? Parca asa tin minte ca avea blog ![]() Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela_"Meglio sole, che mall`accompagnate !" |
http://www.speranta2007.ro/main.php

Teodora-Ana,
de
Mihail Vladimir (15.05.2007)www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=5" target="_blank">Junior chic

Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!