Vesti despre barbye
Raspunsuri - Pagina 2
Raza de soare spune:
Multumiri speciale persoanei care mi-a dat vesti despre barbye!
Acesta este blogul pe care isi scrie gandurile si suferinta barbye:
http://uningercuaripilerupte.blogspot.com
barbye, poate mai arunci un ochi si pe DC. Am citit ce ai scris pe blog si am plans, fara sa ma vezi, asa cum am plans dupa ce am iesit din salon. Spui ca prietenii te-au parasit, iar cei care te-au vizitat la spital s-au imputinat...apoi, telefonul nu a mai sunat. As minti sa spun ca inteleg ce simti sufleteste. Fizic, nici nu imi pot imagina.
Fac parte din grupul fetelor care te-au vizitat si...atat cat am putut, am incercat sa ajut. Te rog, iarta-ma pentru ca nu am mai avut puterea sa vin in continuare! Daca prima data am luptat cu lacrimile, a doua oara nu as mai fi reusit si nu am vrut sa suferi si mai tare... Imi dau seama ca m-am inselat. Tu suferi... si suferi mai mult decat atunci.
Mi-ai trimis de sarbatori un mesaj...am avut puterea sa raspund, dar apoi... Iarta-ma, Mirela, dar apoi...nu am mai stiut ce sa spun. In asemenea cazuri, nu stii ce sa spui, te retragi doar si lasi familia...M-am gandit ca poate, nu ai nevoie de mine, o persoana pe care nu ai vazut-o niciodata pana atunci. Spuneam mai sus ca ma mandresc ca am luat parte la...lupta ta. Acum, simt ca si din cauza mea suferi. Si exact asta am vrut sa evit! Dar...un singur lucru vreau sa stii: EU NU TE-AM UITAT! 
Raza de soare spune:
M-as bucura mult ca aici, pe forum sau pe blogul personal (unde NU apare nici un comentariu, de altfel), sa existe cateva cuvinte pentru barbye.
Sa ii dovedim ca noi, cei care am fost alaturi de ea, nu am uitat-o...
denizel spune:
Barbye,
!!!
As vrea sa mai intri pe aici si sa vorbim :). Am citit pe blogul tau ca ai facut operatia aceea in China si ca, din cand in cand iti simti picioarele. Cum te mai simti acum? Care sunt rezultatele exercitiilor de recuperare?
Numai bine, Barbye!!!! 
~Lumea ar fi mai frumoasa fara macelari~
iileana spune:
Bineinteles ca nu am uitat-o!
M-as bucura, Barbye, daca ne-ai mai povesti aici despre tine
.
Multa tarie si succes iti doresc in drumul tau atit de dificil.
mirelae spune:
Am citit si eu blogul...am si plans. Am zis ca o inteleg, dar nu as putea ..pentru ca nu am cum..Si eu sunt curioasa sa vad ce mai face. De uitat nu am cum sa o uit ..o sa fac o donatie in contul ei..macar asa mai imi spal din rusine,mor de nervi...cand am vazut ca telefonul a mai incetat..Imi pare rau ca am contribuit la tristetea ei. Am sa incerc sa ii scriu un Pm poate nici nu stie ca aici ne-am amintit de ea. Offf sunt foarte trista .
Selene_Bunny spune:
Si eu i-am trimis mai demult niste hainute... Am si vorbit la telefon cu ea... Acum am descoperit cu bucurie ca face quilling, ca si mine...
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
NOU - colectia de martie!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii
barbye spune:
Salutare, multumesc fetei care mi a dat likk catre subiect. Chiar am ramas uimita..nu ma asteptam..As fi vrut sa vad si eu PM , sa vad cine si ce stie despre mine..( bine as ruga fetele care au primit sa le posteze aic sau sa imi dea mie PM)Asa cum am scris in blogg, sitte ..telefonul a incetat sa mai sune...deci si informatii noi nu stiu de unde apareau.Nici nu stiu cu ce sa incep au trecut 4 ani jumate...dar parca sa intamplat ieri, de fapt nu trece zi fara sa imi reamintesc..nu stiu daca exista cineva care poate trece peste. dar asta e alta poveste.Cand ajungi intr-o astefl de situatie...ajungi si astepti nerabdator pensia, ajutorul..pentru ca atunci sigur iti bate postasul la usa. sau daca raspunzi mai greu iti da bip..nici nu stiu ce sa mai zic...ca de au fost evenimente placute, neplacute in viata mea..unele m-au intarit altele m-au daramat. Dar ma chinui sa rezist. Mi as fi dorit mai multa recuperare dar din pacate atat mi am putut permite.. iar sponsorii de e criza. Nu spun ca trec cu brio peste toate mai am si eu zile..si bune si rele..Astept sa ma intrebati si promit ca raspund fieceruia in parte, ca sa nu existe discutii..Ce am realizat pana aici am realizat cu ajutorul vostru Dc, motociclisti,oameni VIP si altii care nici nu ii cunosc.Asa ca stept intrebarii...mi ar fi mai usor.Va pup
ankalaura spune:
Ma bucur ca esti aici, Mirela. Iti doresc sa iti pastrezi mereu forta. Chiar daca sunt pasi mici, cei pe care ii faci pe drumul recuperarii, ei te ajuta sa inaintezi, sa te apropii inca, si inca, de acel moment in care vei merge din nou! 
marius spune:
Sincer - cred ca daca vii pe aici mai des - ai sa regasesti ceea ce a existat oricand.
Vezi tu, oamenii vin, oamenii pleaca pe unii ii mai gasesti pe altii mai putin - insa intotdeauna vin si vin si vin altii asa incat este atat de simplu sa povestesti.
Doar sa vrei.
Hai vino la povesti.
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
denizel spune:
Hei, bun revenit, Barbye!! ![]()
Uite, incep eu cu intrebarile :). Cum te simti dupa operatia din China? Este vreo imbunatatire?
Recuperarea te ajuta sa consolidezi ceea ce ai obtinut dupa operatie?
Marius, oamenii nu sunt ca vrabiile. Mor o parte iarna, altele se nasc primavara, important e ca "vin si vin si vin" altele si avem tot timpul ciripit de vrabii la fereastra.
Fiecare om este unic si niciodata golul lasat de plecarea unui om nu poate fi umplut.
~Lumea ar fi mai frumoasa fara macelari~