Dulceturi si papanasi- Bun venit, Maria!(420)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Luy, daca se mai poate, vreau si eu 2 seturi pt Filip, iti trimit pe mail.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Buna dimineata !

Sanatate Sofiei ! Offf...
Eu sunt intre 2 ture de aerosoli ( adica i-am facut Irinei, acum urmeaza Maria )
Erina, da, trebuie codul si marimea. Ce bine ca ati gasit loc la dr ! Sanatate copiilor ! Sa va dea un tratament eficient !
Yaia, pozeeee...

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Offf! Sanatate Mariei si Irinei! Si lui David si Dariei!Si Sofiei! Si Sara e infundata rau de ieri, deci ma astept...
Deocamdata, azi o vaccinez pe Sofi pana nu agata si ea ceva!

Fug, sint in mare criza de timp. O zi frumoasa tuturor!

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui luy
Yaia, pozeeee...

Maine! Promit!(Ca dupa aceea incep serviciul si nu mai am cum.)
Zilele astea m-am rasfatat in loc sa pun poze: am fost la cosmetica, manichiura, pedichiura, la coafor...dar am si calcat toate rufele copiilor, asa ca nu am fost lenesa de tot. A, si dupa 3 ani, am reusit sa rearanjez biblioteca. Nu va spun cate kg de maculatura am aruncat!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Multumim frumos! Suntem bine, la refacere! Oboseala mare dar mergem inainte!

Emma Maria 37+ si Andrei (21.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Yaia, sa iti fie de bine infrumusetarea!

Emma, refacere rapida!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

MUltumesc Yaia, Crishtina,Mandarinutza, Rox,Erina,Luy,Alinkav

Yaia si masaj nik, parca asa te laudai ca ai in program

Noi avem de ales ptr la scoala medie, adik generala e de 5 clase si de la a 6a incepe balul...deci, avem de ales intre 30 ore si 36(adik lunea si vin pan la 16)...cei cu 36 aleg ce vor sa faca,muzica(instr muz), pictura, ceramica ,ita sau mat...daca au ceva probl cu vreo mat vor treb sa fac meditatii
in principiu am ales 36 ca altfel pierde timpul pe la nintendo sau la tv...e nasol ca va avea de invatat enorm + fotbal , calarie , dar sigur nu se pune cu burta pe carte imediat cum vine de la scoala

Ma duc la baiat ca a vomitat ...se vede ca a probat in dragi masina de facut popcorn disney

Multa sanatate puiutilor bolnaviori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Mda. Sper ca ma mai stiti.
SI CE MA BUCUR CA AM INTRAT LA FIX!
Sa ii urez Mariei si Emmei un start minunat in familie! Felicitari, Mami!

Si la multi ani dragei de Urmy!

Si sanatate dragilor - prea multilor - bolnaviori! (Stim, stim muult prea bine cum e.)
Ce mai faceti? (de fapt voi ziceti, dar nu apuc sa citesc).

Sa va zic doua vorbe despre noi.
Baietii sunt destul de ok acum - jonglat cu raceli nasoale. Cresc ca din apa si mereu cumpar pantofi: Alex 22 (la un an!) Michael 29. Alex are vreo 82 cm dar in hainele 86 - de ex. pijamale - arata ca un cremvusti, le umple de tot! Nu e gras, are ceva peste 11 kile, dar in rest e enorm, pe percentila a' mai de sus (97%?), imbraca hainele lui Micha de la un an si jumatate. Umbla singurel de la 11 luni, e vesel, haios - dar si aspru rau! Din senin intra soarele in nori si racneste si se arunca pe jos si e tuci de nervi daca nu e cum vrea el. Micha era mai molcut asa, asta mic e "my way or no way"! Si asta in conditiile in care arata f candid si merge la toti sa le zambeasca cu strungareata lui, e afectuos ca un pisoi, mereu intinde capul sa-l puna pe cei ce-i plac, sa se cuculeasca. E adorabil.
Micha il iubeste si-l protejeaza si are mare rabdare. Bine, si noi ne ocupam exclusiv de ei cand suntem acasa, morti de obositi de la servici...
Ah, da, am iesit, pentru prima data fara copii, a venit Jacqueline si a stat cu ei. Am fost la concert Alexandru Andries si a fost absolut minunat. Il iubesc pe omul asta ca acum 20 de ani! Cald, cu umor, modest, placut. A fost o atmosfera minunata, intima si de cenaclu, am si schimbat doua vorbe, a dat autografe. Toti am iesit hliziti si nici dupa o saptamana nu ne-a trecut. Sper sa mai vina in Elvetia.

Hai ca fug la culcare, ca maine f dimineata am "Sport Mama & Copilu'" si io am ochii miiiici.

Va imbatisez si per sa nu va suparati ca am dat buzna si egocentrica, am vorbit despre noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crishtina spune:

Piciulika ne bucuram ca ai venit si ne-ai dat vesti despre voi. Important ca sunteti bine si sanatosi cu totii. Ce numere mari poarta copiii! Dar cred ca au si cu cine semana. La noi Robert acum poarta 25, Nicole la 1 an si 2 luni 18-19 Am impresia ca nu ii mai creste piciorul. Dar asa a fost ea mai micuta dintotdeauna.
Va pupam cu dor si oricand ai ceva timp liber te asteptam sa scrii despre voi!

Crishtina cu Robert(09.09.2007)
& Nicole (18.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui mandarinutza

Yaia, sa iti fie de bine infrumusetarea!

Mersi!

Sa stii ca am ramas socata cand ai spus ca ai inceput diversificarea cu Filip. Nu-mi dadusem seama ca au trecut deja 6 luni! Sa fie lina si plina de 'papa bun' diversificarea asta!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput