Dulceturi si papanasi- Bun venit, Maria!(420)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Buna dimineata!

Roxana, ma bucur ca v-a placut baletul. Si mie si Antoniei ne-a placut tare mult, costumele au fost superbe, si fluturasii erau asa de dragalasi si de emotionati. Antonia a fost tare cuminte si m-a mai intrebat de personaje in timpul spectacolului, a fost prima ei reprezentatie de balet la care a participat. Sper sa mai mergem in curand, vroiam sa vada Spargatorul de nuci, dar din pacate nu mai este in program.
Am vazut pozele de la petrecere, ma bucur ca ati petrecut frumos, am admirat micuta pisicuta tunsa chic, tunsoarea chiar ii pune in valoare ochii sublimi.

La multi ani tati de Sofia si Sara!

Noi suntem bine, ne bucuram de zilele acestea frumoase si calduroase, sper sa tina cat mai mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Mandarinutza, poate Antoniei i-ar placea sa incerce baletul.

Alina, multumim si multa sanatate Oliviei.

Erina, multumim de aprecieri, esti mereu o draguta. La ce pediatru mergeti pana la urma? Am descoperit ca dentistul ala se numea Royal Dental, iarta ma ca te am indus in eroare.

Gabriela, la multi ani lui tati, sanatate si bucurii!

Vale, succes la pregatiri, sa ii faci fetei toate poftele ca merita. Asa mi a crescut si mie sufletul cand am vazut o pe a mea asa fericita. Va pupam tare.

Cecilia, multumim de aprecieri, dar vad ca nu esti la curent cu tendintele in moda la copii, mai ales la domnisoare in devenire.

Eu fug la munca, am si azi curs pana tarziu seara, si pana plec trebuie sa las treaba terminata. Sa aveti o seara frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna!

Roxana, cum cred ca ai auzit Euroclinic se muta, au fost preluati de CMU. Merg la Sanador Baneasa la o dr. L.M.

Nici o grija despre dentist, merg in continuare la DE. Am mai aflat un nr. de contact de la o dr. buna de pe Barbu Vacarescu. Inca nu m-am hotarit daca si ce fel de aparat o sa pun.
Vineri o duc si pe Daria la dentist.

O zi frumoasa!

-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara  quando ne ho piu bisogno.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Buna dimineata!

Astazi sunt acasa cu Alexia, pe la 4 dimineata avea 39,1, sa vedem ce gaseste azi medicul!

Poze de la bazin:
http://family.webshots.com/album/579715942ybwvSH

Roxali, in albums gasesti si albumul cu pozele de Craciun, inca e public.

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Yaia
Astazi sunt acasa cu Alexia, pe la 4 dimineata avea 39,1, sa vedem ce gaseste azi medicul!

Poze de la bazin:
http://family.webshots.com/album/579715942ybwvSH

Multa sanatate Alexiei! Foarte tari pozele cu scufundatori mari si mici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Buna dimineata!

Sanatate multa Alexia!

Mamica de Ana–Adelina (24.09.2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Erina

Nici o grija despre dentist, merg in continuare la DE. Am mai aflat un nr. de contact de la o dr. buna de pe Barbu Vacarescu. Inca nu m-am hotarit daca si ce fel de aparat o sa pun.
Vineri o duc si pe Daria la dentist.

Eu sunt complet pe dinafara cu ce se mai intampla pe la clinicile astea. Mi-am doftoricit copiii dupa ureche pe acasa, intrucat m-am saturat de bani aruncati pe incompetenti si de tone de medicamente care nu erau necesare.

La DE am fost azi dimineata, am juma de gura amortita acum. Zambetul e numai in scris, ca live nu pot. Posibil sa fie nevoie sa scot nervul la dintele asta. O sa vad. Doctorita de care iti ziceam a fost ok si de data asta.

Unde o duci pe Daria? La DE Kids? Eu acolo ii duc, dar mi se par mult prea scumpi doar de dragul fitelor. Pentru inceput am preferat insa sa ii duc undeva foarte prietenesc si distractiv ca sa nu prinda frica de dentist. Alex are un dintisor crescut jumate, cum iese de tot punem aparat. Pe Andrei trebuie sa il duc la un control si la periaj. I-a dus cu gradi, a venit cu o fisa fara probleme, dar cu recomandare de periaj in cabinet.

Eu trebuie sa revin la munca, am destula si cheful lasa de dorit. Va las dedicatie www.youtube.com/watch?v=iHbP7q0mZAI&feature=related" target="_blank"> piesa pe care o ascult cu drag zilele acestea.

Mergi la inceput

Yaia am scris dincolo. Sanatate Alexiei.

Roxana, cam asa si la noi cu tone de medicamente si carduri goale...Dar cum David e mic nu pot risca nimic...

Aseara am fost si eu la DE. Am facut albire, dintii mai albi chiar si decit B1 dar durerosi...Sper sa nu ramina asa mult timp...

Dr. mea e AG. Pe a ta cum o cheama? Oricum daca scoate si nervi nu e a mea.

Exact de aceea o duc si eu pe Daria la DE for kids. Sa nu se sperie pt ca e prima data. La ea nu coboara incisivii doi, sa vedem ce solutie ne dau...

Frumoasa melodia...ca veni vorba de seriale romanesti mi se parea ca semeni cu Manuela si Narcisa Salbatica...

L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara  quando ne ho piu bisogno.

Mergi la inceput

Noi am fost afara, e placut dar vint>
Fac capitol nou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiciDe2007 spune:

Capitol nou

Mergi la inceput