Puiuti de Sept-Oct 2011(4)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Citat:
citat din mesajul lui mari_paun

heee, lali_mete sarcina usoara

BAZAR GENERAL PE DC
ajutati la terapia pentru Ema pe DC

Ajutati-ma sa inteleg lumea!
BLOG
http://www.autismromania.ro/ Doneaza 2€ cu un SMS la 877

Mari, mami de baietel dulce PETRU MIHAI (23.09.2010) si de bomboana EMA (25.02.2002)

Merci frumos!

Lali si de Paul ( 01.10.2009)! si 7+
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Citat:
citat din mesajul lui camady

Am completat listuta. Si annare si magddalena sunteti oficial in listuta. Lali te rog sa completezi si zilele de nastere ale fetelor. Eu am completat ce am gasit. Am vazut ca Arcenciel nu ne-a dat data nasterii. Ca si statistica nu avem nicio fata nascuta in aprilie si am vazut ca sunt multe in decembrie.

7+ si mami de Razvan 7 anisori

Le-am pus pe ale lui lui uliiasi si maria26 ale caror date le-am pus si in lista .La uliiasi data nasterii este in februarie,nu in decembrie .

Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lali_mete

Citat:
citat din mesajul lui camady

Am completat listuta. Si annare si magddalena sunteti oficial in listuta. Lali te rog sa completezi si zilele de nastere ale fetelor. Eu am completat ce am gasit. Am vazut ca Arcenciel nu ne-a dat data nasterii. Ca si statistica nu avem nicio fata nascuta in aprilie si am vazut ca sunt multe in decembrie.

Le-am pus pe ale lui lui uliiasi si maria26 ale caror date le-am pus si in lista .La uliiasi data nasterii este in februarie,nu in decembrie .

Ai dreptate Lali. Am rectificat greseala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

Ce de mamici ne-am adunat, si cate vesti bune in ultimele zile. Felicitari, ma incarca cu energie pozitiva sa asist la atat de multa bucurie. Va doresc si voua noilor mamici multa sanatate, sarcina usoara, si sa va bucurati de evolutia bebelusilor vostri in cel mai natural mod.

Eu mai cu seama in seara asta sunt doborata de greata si am presentimentul ca nu mai e mult pana sa iau WC-ul in brate. Am fost ferm convinsa ca nu voi avea greturi daca pana la 9 sapt nu am avut nici o astfel de manifestare. Tot "raul" spre bine - stiu ca evoluaza sarcina. :) Nimic nu e prea greu atat timp cat e pt bebe !

pupici si numai bine !

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magddalena spune:

Multumesc frumos ca m-ati pus si pe mine pe lista pupici la toate gravidutele noapte buna si linistita!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyannna spune:

Buna dimineata!Eu m-am culcat odata cu gainile si bineinteles ca m-am sculat cand canta cocosii
Imi place ca ne-am inmultit,bun venit noilor gravidute...o sa fim o gasca pe cinsteIeri am avut o zi foarte stresanta...nu stiu ce mi-a venit dar parca innebunisem,mi se parea ca nu mai am simptome de sarcina,ca sanii nu sunt mari si durerosi,greturi nu aveam...am stat numai in baie sa controlez daca sangerez...ma simteam atat de bine incat am crezut ca am pierdut sarcina...am plans o groaza!Acum am facut inca un test de sarcina care a iesit super pozitiv ,instantaneu...ieri am fost la farmacie si mi-am luat utrogestan 200mg pe care l-am luat oral .
Voi cum luati utrogestanul,oral sau vaginal?...ma gandesc ca daca il iau in continuare oral sa nu-mi fie rau de la el.Parca numai trece timpul asta odata, sa creasca si bebele meu si sa-i aud inimioara la eco...ufff! 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca050 spune:

Hmmmm, de cand nu am mai intrat pe aici vad ca ne-am inmultit .
Multa bafta si bebei sanatosi noilor viitoare mamici.

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annare spune:

neata fetele...azi dimineata am fost si am facut beta...abia astept sa iau rezultatul la ora 15...mi e frik...sper sa fie totul bine..pupici pt toate

4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria26 spune:

neatza
mie nu prea mi-e bine in dimineata asta.. am inceput sa iau utrogestanul si cred ca de la e.. voi luati ceva pentru fixare?

5+ si mami de Andy 2 ani +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Asta cu evitat toate ceaiurile cred ca e o porcarie. Este adevarat ca sunt plante contraindicate si care sunt de evitat, insa nu cred ca daca bei ocazional un ceai gata pierzi sarcina. Eu beau ceaiuri, de obicei din cele de fructe la pliculete. Fetelor, incercati totusi sa evitati ceaiurile solubile ca sunt pline de chimicale si poate va mai stricati si stomacul de la ele. Insa daca acum doar asta puteti bea, merge pana trec greturile.
Cafea iarasi puteti bea una pe zi, de preferat dimineata. Eu acum nu pot bea ca nu-mi pica bine. Asa am patit si la prima sarcina, insa dupa ce trece greata am sa beau ca am tensiunea mica. Cele cu tensiunea mare ar trebui sa o evitati.

Ca analize... Torch-ul si dublu/triplu test nu sunt compensate. Eu personal consider ca dublu/triplu test sunt niste analize inutile, atata timp cat sunt doar statistice si nu diagnostice. Sa vedem daca zice dr ca tre sa le fac, sper ca nu. Insa Torch ar trebui facut daca nu aveti anticorpi la anumite virusuri.
Drept sa spun, nici banala hemoleucograma si HIV si VDRL nu am reusit sa le fac gratuite, nicaieri nu mai aveau fonduri. Nu stiu de ce naiba mai platim atatea taxe la stat.

bujo mami de Filip si 9+

Mergi la inceput